broly110 10.11.06, 10:39 Znacie tą firmę, warto tam pracować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broly110 Re: Firma Kabo? 10.11.06, 14:20 Teraz chciałabym się jednak dowiedzieć trochę więcej. Już raz w tym roku pracowałam dla firmy, która mnie wpełni wykorzystała i nie zapłaciła. Nie chcę znowu latać po sądach. Więc proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś
toluta Re: Firma Kabo? 10.11.06, 19:52 tak ciuchy i inne dziwne rzeczy ale nie placa ludziom, uwazajcie na nich Odpowiedz Link Zgłoś
broly110 Re: Firma Kabo? 14.11.06, 10:59 Mam w takim razie prośbę - napiszcie mi na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
broly110 Re: Firma Kabo? 14.11.06, 12:11 Zbyt póżno zadałam to pytanie na forum, bo mogłam sobie zaoszczędzić nieprzyjemności - a teraz jestem następną ofiarą Pani CZ. No i sprawa skończy się w sądzie. Przeraża mnie jednak fakt, że tak daleko sięgają koneksje tej Pani i jej męża. Ale walczyć trzeba, chociażby po to żeby chronić następnych naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
broly110 Re: Firma Kabo? 14.11.06, 15:48 No teraz robi się ciekawie - ale ponieważ spodziewałam się że wątki niewygodne dla firmy Kabo będą usuwane, mam je wszystkie skopiowane. Myślę że ktoś się tym w końcu zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
malutkama Re: Firma Kabo? 14.11.06, 21:27 KABO????????????????????????NIGDY w Życiu TA PANI WYKORZYSTA A I TAK NIE PŁACI, UWAZAJCIE Odpowiedz Link Zgłoś
broly110 Re: Firma Kabo? Kasowane wątki!!!!!!!!!! 15.11.06, 15:47 Jestem bliska oddania sprawy do prokuratury..................! Kto stoi za tym żeby powyższe wątki nie pojawiły się puplicznie? Pan K, czy Pani Cz. ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
toluta Re: Firma Kabo? 16.11.06, 18:39 czesc, dlaczego wycinaja?? prosta sprawa, czerwona osmiornica oplata nas zewszad dookola i nie pozwala by zle o niej mowiono, oni sa jak mafia, a zasiegu ukladow trudno sobie wyobrazic, moze ktos to "g...o" kiedys splucze Odpowiedz Link Zgłoś
toluta Re: Firma Kabo? uwaga znowu skasowano wpisy, CENZU 17.11.06, 16:28 cenzura znowu dziala, czy mieszkamy napewno w demokratycznym kraju czy..... Odpowiedz Link Zgłoś
q_b.a Re: Firma Kabo? 17.11.06, 18:45 Kabo to firma która nabija ludzi w butelke. Słyszałem o procesie który wytoczył tej "uczciwej" własciciel firmy ANSEN (reklama) Droga krzyzowa to pikus w porównaniu z ta p....ą. Odpowiedz Link Zgłoś
broly110 Re: Firma Kabo? 17.11.06, 20:47 Napisz mi proszę coś o tym procesie, ponieważ mnie czeka również proces z tą p...ą! Chciałabym wiedzieć na co się nastawić, jedno jest pewne, że jej nie popuszczę. Jeżeli wątki są tu kasowane, napisz mia na maila gazety, albo na broly110@aol.com Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgossttaa Re: Firma Kabo? 19.11.06, 17:44 To jest jedna z najlepszych firm krajowych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
broly110 Re: Firma Kabo? 19.11.06, 19:01 Dobra firma, a pod jakim względem? Finansowym, napewno, jeżeli nie płacą pracownikom to są z pewnością na dużym plusie. Czy najlepsza firma pod względem oszustw??????? Odpowiedz Link Zgłoś
sol80 Re: Firma Kabo? 21.11.06, 17:51 ilu was tam pracuje jak powyzej 10 to moze założcie zwiazek zawodowy Odpowiedz Link Zgłoś