Dodaj do ulubionych

Namiary na Sharp pod Łysomicami

27.11.06, 20:54
Czy ktoś z Was starał się już o pracę w Sharpie, czy istnieje już oficjalna
strona internetowa, jakiś adres mejlowy bądź inny. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • intervention Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 20:58
      Przecież masz swiętna pracę w Wawie to po co pytasz się o Sharpa?
      • morsom Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:01
        a co nie wolno? A może w Toruniu tez się coś znajdzie, w końcu to fajnie
        przecież miasto, nie? A Ciebie niech nie boli za bardzo ten fakt, że mam pracę,
        zadrościuchu!!!
        • intervention Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:03
          Phi też mam pracę, swietnie płatną pracę.
          • morsom Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:04
            Pewnie!!! Ja Ci nie zazdroszczę hi, hi
            • intervention Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:10
              Słusznie zazdrość to straszna rzecz
              • morsom Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:16
                Całkiem miło, że potrafisz się przyznać do swojej słabości, za to dziękuję :-)))
                • intervention Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:20
                  Czy ja napisałem, że czegoś ci zazdroszczę?
                  • morsom Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:22
                    Wcale nie musiałeś, w Toruniu brak pracy, rozumiem.
                    • intervention Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:27
                      No własnie a skąd domysły, ze jestem z Torunia? Tego to już nie rozumiem
                      zupełnie?
                      • morsom Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:31
                        a czy ja piszę, ze jesteś z Torunia, pytałam tylko o Sharp, a ty coś o Wawie,
                        tego też nie rozumiem, co ma piernik (bynajmniej nie toruński) do wiatraka?
                        • intervention Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:37
                          A ty mi wmawiasz, że czegoś ci zazdroszcze zupełnie bez sensu. Poza tym ten kto
                          ma dobrą pracę w Wawie nie myslałby o Sharpie. Jeżeli ci to pomoże to o pracy
                          w Łysomicach było sporo wątków. Poszukaj w archiwum.
                          • morsom Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:43
                            Ale w Toruniu przecież teraz taki wielki boooooooooom inwestycyjny, że może i
                            Warszawiacy się skuszą he, he
                            • intervention Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:48
                              Ja nic o żadnym boooooooooooooooooooomie nie wiem (generalnie sytuacja w
                              Toruniu mało mnie obchodzi)
                              • morsom Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:51
                                Ale to, że pracuję w Warszawie, jest dla Ciebie bardzo interesujące he, he
                                • intervention Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:53
                                  Mylisz się nie jest.
                                  • morsom Re: Namiary na Sharp pod Łysomicami 27.11.06, 21:55
                                    na tym skończmy już, bo i tak nic z tego nie wynika
                                    • q_b.a Re: Podaje adres 27.11.06, 22:37

Sharp Manufacturing Poland Sp. z o.o.
                                      Ul. Podnurna 95
                                      87-100 Toruń
                                      • intervention Re: Podaje adres 27.11.06, 22:42
                                        Chyba Podmurna?
                                      • morsom Re: Podaje adres 29.11.06, 23:29
                                        Dziękuję bardzo!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka