intervention 12.12.06, 14:20 Zauważyłem własnie, ze na tym forum opiekuje się noey moderator. Gratuluje sdb! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyycek nowy, stary? 12.12.06, 14:38 sdb. teraz ty bedziesz tu mieszal? oczywiscie sprawiedliwie bedziesz tlumaczyl, ze nie wszystko jestes w stanie dostrzec. smich na sali :) Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 > smiech na sali :) 12.12.06, 15:31 cyycek napisała: > smiech na sali :) Ponizej napisałem czemu sdb nie powinien tu byc. Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:19 Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 1. Ten człowiek obrażał wiele razy innych internautów. 2. Publicznie podawał nicki wielu osób łacząc je w jeden. 3. Upubliczniał dane nicka 4. Stosował wycieczki osobiste, atakował i wyśmiewał - przejrzyjcie jego wpisy. 5. Doprowadził wymi atakami (on osobiscie!!!!) do pozbawienia moderatorów w Toruniu na pół roku. 6. Sam używa kilku nicków (jesli sdb sie zgodzi, podam jakie.). Publicznie sie tego wypierał. I jemu sie powierza tą funkcję?? Kto i jakim prawem????? Czy ktos nas pytał o zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:23 Niech bedzie sine.ira, patajka1, qq1110, vauban, kuj-pom, szlachcic, kdesw, izawawa, jokerprim, gumka7, michutor... Byle nie mynda-sdb! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet hehe 12.12.06, 23:22 bajobongo2 napisał: > Niech bedzie sine.ira, patajka1, qq1110, vauban, kuj-pom, szlachcic, kdesw, > izawawa, jokerprim, gumka7, michutor... A wiesz, że co najmniej trzy osoby z powyższej listy byłbym w stanie poprzeć? :> (a inne dwie warunkowo, bo się zapędzają w dyskusjach) Odpowiedz Link Zgłoś
grypzu Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 13.12.06, 19:04 Bajuś, zrozum proszę, że to ty jesteś tym złym :P Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:23 Ja się cieszę przynajmniej twoje uciżliwe spamowanie zostanie zahamowane. Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:27 Ja wiem, bydgoszczanie - campenile, a_creep, ka_zet, tlss, leszek21 (zreszta czesc to ta sama osoba) -beda go chwalic. Nie dziwie sie - wam odpowiada niezrownowazony marudny osobnik w Toruniu. Szkoda tylko, ze to nie wasze forum i jako goscie powinniscie wiecej sluchac glosow torunian :-( Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:31 Bla, bla, bla Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:32 Podobaja mi sie twoje argumenty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:37 > beda go chwalic. Nie tylko bydgoszczanie. > wam odpowiada niezrownowazony marudny osobnik w Toruniu. Nie. Gdyby to ode mnie zależało, to bym ci zabrał dostęp do komputera (nie tylko do tego forum), aż się uspokoisz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:40 "Zabranianie" - ładna metoda. Coś ci przypomina, bo dzis 13 grudnia? Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:43 bajobongo2 napisał: > "Zabranianie" - ładna metoda. > Coś ci przypomina, bo dzis 13 grudnia? Ta zapewne! Dzisiaj 13 grudnia masz swietny kontakt z rzeczywistoscią Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:45 czy raczej jutro co nie zmniejsza wagi argumentu typu "zabronić mówić" Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:45 > Coś ci przypomina, bo dzis 13 grudnia? Już pamiętam, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:46 a_creep napisał: > ...nie potrafisz czytać ... Obrażasz mnie, ale wierze, że uczciwy sdb cie wytnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:49 > Obrażasz mnie, Ale mam kłamać, że potrafisz czytać ze zrozumieniem? Wybacz, ale nie kłamię. Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:52 > tego wypierał. > > I jemu sie powierza tą funkcję?? Kto i jakim prawem????? > Czy ktos nas pytał o zdanie? Pewnie nikt, ale decyduje "góra". Może to zmieni bardzo negatywny stosunek sdb-ka do rzeczywistości, do innych torunian i zmiejszy nieco jego wrodzone marudzenie? Pażywiom-uwidim. Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 15:53 qq1110 napisała: > Pażywiom-uwidim. Komunista qq z rozyjskim za pan brat. Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Tylko nie sdb!!! Najgorszy wybor z możliwych. 12.12.06, 19:11 > 1. Ten człowiek obrażał wiele razy innych internautów. Nie, obrazal tylko i Ciebie i tylko wtedy, kiedy na to zasluzyles. A ze zaslugujesz na to ciagle, to...:) Jestes jednym internauta, a ze uzywasz kilkudziesieciu nickow niczego nie zmienia:) > 6. Sam używa kilku nicków (jesli sdb sie zgodzi, podam jakie.). Publicznie sie > tego wypierał. Popros grzecznie, moze sie zgodzi:) <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
staszeek1 Re: nowy moderator 12.12.06, 15:41 Moze byc, ten czlowiek nie spiewa piesni na czesc Zaleskiego i jego ekipy Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 podszywacz bydgoski, kradnący nick "staszekk1" 12.12.06, 15:42 kolejny podszywacz bydgoski, tym razem kradnący nick "staszekk1" Wpisz sie jeszcze w paru innych nickach, jątrzący bydgoszczaninie. Odpowiedz Link Zgłoś
davoo Re: nowy moderator 12.12.06, 16:38 no no no:) i kolega sdb wczoraj tak ani mru mru? bylaby to prawda, ze schede po 2222 przejales???? :) dobrze dobrze, moze forum troche sie przewietrzy i ludziska zaczna chetniej tu zagladac, tak czy owak powodzenia! leszek no i lizolem nowy gabinecik solidnie potraktuj!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
davoo Re: nowy moderator 12.12.06, 17:04 b3ut napisał: > ojciec SDByk zrobi tu porządek poki co energie z kosmosu pobiera Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek nie ma sie znowu czym tak podniecac.... 12.12.06, 16:55 sdb faktycznie nigdy do najtrzezwiejszych nie zaliczal. i tak nie zamknie ust takim kmiotom jak jogurt- sorry kampenile czy jak sie tam nazwales. Problem polega na tym, ze NIE MA LUDZI OBIEKTYWNYCH. wedlug mnie powinny z forum leciec jedynie slowa obrazliwe dla innych, w ktorych przoduje jogurt, oprocz moich :) bo ja dowalam tylko jemu PS nie pisze obrazam bo jaemu sie nie da ublizyc! Odpowiedz Link Zgłoś
mynda Re: nie ma sie znowu czym tak podniecac.... 12.12.06, 17:56 wiedziałem wiedziałęm - zło musiało w końcu zatriumfować ;)))) rotfl babik i kuklułka, jak tam cisnienie wasze? ;] duży rotfl sdb - wytrwałości życzę - bo teraz to się rozpęta wielonickowe pandemonium :) Ale za to jak będzie śmiesznie i ciekawie :D ps. ciekawe, czemu pseudoregionalna jeszcze o tym milczy rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: nie ma sie znowu czym tak podniecac.... 12.12.06, 20:01 uważaj, Toruń może się stać regionalnym centrum wyjmowania oczu Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek mynda, jakiejs goraczki dostales? 12.12.06, 20:07 stary. trzeba jakos mierzyc reaksje w stosunku do problemu. usmialem sie.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mynda Re: mynda, jakiejs goraczki dostales? 12.12.06, 22:24 cyc, mówiłem, że będzie wesoło :D Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: nowy moderator 12.12.06, 21:03 Kur.. mac jestem tylko odnoga SDB Za jakie grzechy? Bajabongo jestes lepszy nawet od por. Columbo Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: nowy moderator 12.12.06, 21:10 ho, ho ,ho... a czemuś kolego taki tajemniczy?... :) Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Czyżby koniec Babikowania? :) 12.12.06, 21:56 Myślę, że pewnie będzie jak do tej pory z tą jedną różnicą, że spamy i trolowanie będą szybciej usuwane. A że Babbiczek się buntuje to tylko dobry znak i dobrze świadczy o SDB. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Czyżby koniec Babikowania? :) 12.12.06, 22:11 Oj , chyba Wam Mikołaj prezentów w tym roku nie przyniesie ;) Wyrzućcie panowie śnieżki z rąk , umówcie się na jakąś przdświąteczną wódkę , wyjaśnijcie sobie wreszcie kto jest kim , dajcie sobie raz po pysku i nareszcie będzie święty spokój ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: Czyżby koniec Babikowania? :) 12.12.06, 23:26 gratulacje sbd. dobrze że ktoś weżmie się tutaj za moderacje. To forum potrzebuje jak tlenu nowych osób a nie propagandy sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: Czyżby koniec Babikowania? :) 12.12.06, 23:46 kiedyś już się umówili na przedświąteczną wódkę i same dobre rzeczy z tego wyszły :) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Czyżby koniec Babikowania? :) 13.12.06, 00:11 Umówić się to nie sztuka , sztuką jest tak pić żeby nie starmosiło i żeby następnego dnia pamiętać co się poprzedniego mówiło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Czyżby koniec Babikowania? :) 13.12.06, 00:18 hmmmmm myślałem, że dokładnie na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Czyżby koniec Babikowania? :) 13.12.06, 00:33 Jak za mocno starmosi to nawet nie będziesz później pamiętał co żeś pił i co mówił , więc po co pić i po co mówić ..?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
davoo Re: Czyżby koniec Babikowania? :) 13.12.06, 21:36 awronia napisała: > kiedyś już się umówili na przedświąteczną wódkę i same dobre rzeczy z tego > wyszły :) ooo, hehe, aaawronia:) Odpowiedz Link Zgłoś
jokerprim moderator sdb = trzeba sie obawiac nastepujacych 13.12.06, 08:35 moderator sdb = trzeba sie obawiac nastepujacych rzeczy: - bezpodstawnego oskarżania różnych osob o wielonickowośc, - podawanie danych osób i nicków (dotąd tak robił), - poza merytorycznych wycieczek osobistych i silnej agresji, - rozpętywania burzy jeśli cos bedzie nie po jego myśli (z obrażaniem włącznie), - ogólnego marudzenia, narzekania, czepiania się. Maruderstwo i narzekanie czy jak kto woli ogólny nihilizm, sam w sobie nie jest zły, można z takimi ludźmi wytrzymać. Nawet są na forum potrzebni, np. Bydgoszcz ma swojego unsatisfied6 (wiecznie nieusatysfakcjonowany). Ale jesli ktos taki zostaje moderatorem, bedzie miał znaczący wpływ na ośmieszanie poglądów i osób których nie lubi, atakowanie etc. Nie wiem czy tacy ludzie jak sdb własnie powinni nam zaglądać niejako pod koszulę :-/ Forum jest miejscem jaskrawego wyrażania poglądów, nawet entuzjastycznych i nie do końca przemyślanych. Wiele tu młodych osób. Wiele radości z sukcesów Torunia i wiele ostrej krytyki. A sdb toleruje tylko tą drugą, nawet do przesady. Więc czepianie się i bardzo złośliwe ataki nie powinny mieć miejsca, a to własnie dotąd (zamiast logicznych agrumentów) było "silną" stroną sdb. Zupełnie "przypadkowe" poparcie sdb przez myndę też pokazuję, że sdb nie jest z nami szczery. Chyba że sie teraz zmieni w nowej roli? > Niech bedzie sine.ira, patajka1, qq1110, vauban, kuj-pom, szlachcic, kdesw, > izawawa, jokerprim, gumka7, michutor... A z tych ludzi każdy byłby lepszy niż sdb. Ktoś kiedys rozszyfrował skrót sdb: "strasznie [-] [-]", ale sobie podaruję. Życzę ci sdb, nauczenia sie tolerancji i kompromisu dla innych, nawet skrajnie odmiennych poglądów od Twoich. Odpowiedz Link Zgłoś
jokerprim Re: moderator sdb = trzeba sie obawiac nastepujac 13.12.06, 08:47 Zreszta może juz nigdy tak sie nie zachowa, czego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: moderator sdb = trzeba sie obawiac nastepujac 13.12.06, 08:52 może ty byś też się czasem umiał zachować? Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 Re: moderator sdb = trzeba sie obawiac nastepujac 13.12.06, 08:53 Dajmy spokoj wszystkim, sdb takze, zobaczmy jak sie bedzie zachowywał i jaki bedzie bezstronny? Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: moderator sdb = trzeba sie obawiac nastepujac 13.12.06, 09:37 qq1110 napisała: > Dajmy spokoj wszystkim, sdb takze, Odchodzisz z forum i przestajesz spamować? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet *ziew* 13.12.06, 09:40 jokerprim napisał: > moderator sdb = trzeba sie obawiac nastepujacych rzeczy: Nienie, pomyliło ci się. Moderatorem został sdb a nie ty, bajobongo2(2), nautile, babbik, jan_996, darek445, b_weirdo, staszekk1 czy 2222. W takich przypadkach ta lista byłaby uzasadniona. Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: *ziew* 13.12.06, 09:44 Czy to wszystkie jego nicki czy na przykład qq1110 też nalezy do tego samego autora? Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: *ziew* 13.12.06, 09:46 tak podobnie jak gosialska5, gorilla5, pantwardowski1 na forum bydgoskim Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: *ziew* 13.12.06, 09:49 tlss napisała: > tak podobnie jak gosialska5, gorilla5, pantwardowski1 na forum bydgoskim Tak też myslałem ten sam styl, w poscie zawarte zazwyczaj jedno zdanie zakonczone "skandal! afera!" Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: *ziew* 13.12.06, 09:52 ten prymityw cieszu się teraz że w bydgoszczy w kujawiaku ludzie tracą pracę. Dzięki jemu i jego dwuletniemu spamowi i trolowaniu na forum bydoskim bardzo wiele osób zraziło się do torunia. Mało tego kilku forumowiczów zostało radnymi czy kandydowało na radnych. Ten baran nie wie co posiał w imię wielkiego torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: *ziew* 13.12.06, 09:54 tlss napisała: > Ten baran nie wie co posiał w imię wielkiego torunia. Kto sieje wiatr, ten burzę zbiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaca515 torunianie dbaja o interes naszego miasta 13.12.06, 10:31 bezpodstawnie oskarzacie, moze zrownajcie wszystkich torunian do 1 worka, bo dbaja o interes naszego miasta? Zdania antytorunskie od bydgoszczan mnie nie dziwia. Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: moderator jest potrzebny 13.12.06, 18:48 i basta, a kim jest moderator ? Barankiem, na którego spadają wszystkie grzechy forumowiczów. Jakkolwiek dotąd sdb nie był może wzorem zimnej krwi, to teraz będzie, zobaczycie ;) Już jest, skoro nie wyrzucił całego wątku, a może ;) Gratulacje sdb, i życzę mocnych nerwów ... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: *ziew* 13.12.06, 10:14 Ja nie rozsądzam czyje nicki są czyje i czy ktoś może ma kilka, czy nie. Natomiast wymienione osoby celują w postępowaniu które jokerprim (bezpodstawnie) zarzuca sdb. Odpowiedz Link Zgłoś
jaca515 o sdb niestety duuuuzo prawdy. 13.12.06, 10:30 ka_zet napisał: > Ja nie rozsądzam czyje nicki są czyje No i dobrze, a o sdb niestety duuuuzo prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiechl Re: kongratulejszyn 14.12.06, 14:38 no to teraz hurraoptymistyczno-antybygosko-lokalno-tak-zwani patrioci będą mieli roboty.. Sie nawklejają, napomstują, natestują.. SDB - powodzenia na nowej drodze i oby Ci 'styknęło' zdrowia i dystansu. :) pzdr W. ps. "qq lub babbik na moderatora" - fajne :o) pomysł na odnowę moralną zaprawdę na czasie - wpisuje się w aktualnie lansowane standardy! Odpowiedz Link Zgłoś