mishel1 30.01.07, 11:00 jest juz otwarta na zamkowej ta naleśnikarnia? mam nadzieje ze beda tez zapodawac wytrawne jak w manekinie w toruniu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojt683 Re: Naleśnikarnia 30.01.07, 18:56 W weekend była jeszcze nieczynna, ale w kablówce pojawiło się ogłoszenie o otwarciu, ale nie pamiętam daty. Być może już działa. Może ktoś wie, czy już otworzyli?? Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: Naleśnikarnia 06.02.07, 14:04 Bardzo sympatycznie w tej naliesnikarni... bogate menu i smaczne jedzonko.. Porcje nie za duze ale kucharki obiecaly mi ze będą wieksze hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
rafas84 Re: Naleśnikarnia 07.02.07, 20:26 Fajny lokal otworzyli, miły klimat w środku no i miła obsługa:) Cieszy mnie to, ze jest dużo rodzajów naleśników do wyboru. Krótko mówiąc, jest w G-D kolejna opcja na dobre jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: Naleśnikarnia 09.02.07, 11:18 Chociaz za te niewielkie placuszki to w sumie moglo by byc troche taniej.... bo np w Manekinie w toruniu za troche mniejsze pieniadze placek jest wiekszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1444 Re: Naleśnikarnia 23.02.07, 22:11 Co do nalesnikarni to bardzo fajna sprawa:) Lokal z kulturą i w dodatku pyszne jedzonko mają:) Odpowiedz Link Zgłoś
tola67 Re: Naleśnikarnia 18.02.07, 20:45 Pozdrawiam forumowiczów, zaglądajcie, piszcie, ja zaglądam do Was niekiedy i sobie o naszym mieście czytam. Zachęcona waszymi opiniami odwiedziłam nową knajpkę. Jestem miło zaskoczona, "klimatycznie", sympatycznie a jedzenie bardzo dobre. Mam słabość do pierogów i barszczyku więc spróbowałam. Warte tych pieniedzy, bo domowa robota i to niezła. Bardzo się cieszę, że nasze miasteczko się "rozkręca". Pozdrawim:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Naleśnikarnia 31.03.07, 22:31 W końcu udało mi się odwiedzić nową naleśnikarnie i musze przyznać, że tam jest całkiem przyjemnie, podają dobre naleśniki. Także polecam;D Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: Naleśnikarnia 01.04.07, 12:07 Szkoda ze 2 razy mniejsze niz w torunskim manekinie :/ tak to bym sie tam stolowal czesciej ale jak mam zaplacic 9zeta za takie malenstwo to lekka przesada.. no ale za to podaja tam swietna kawe ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rafas84 Re: Naleśnikarnia 01.04.07, 14:01 No aż dwa razy mniejsze to chyba nie są:] co nie zmienia faktu, ze mogłyby być te porcje trochę większe. Nie jest to lokal na częste stołowanie, ale od czasu do czasu można tam wpaść, tym bardziej, ze to klimatowa knajpka:) Odpowiedz Link Zgłoś
ankafanka Re: Naleśnikarnia 24.02.07, 14:50 Ludzie gdzie jest ta naleśniczarnia, ja nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Naleśnikarnia 24.02.07, 15:01 Na Zamkowej, na przeciwko bylego banku PKO BP, kolo sklepu Ery. Sam jeszcze tam nie bylem. Mam nadzieje, ze znajde czas i przetestuje lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
theprimeminister Re: Naleśnikarnia 01.04.07, 18:35 Wystrój jest OK. Mam nadzieję, że zagubiona obsługa się odnajdzie, a porcje jedzonka będą trochę większe, bo pozostawiają duuuży niedosyt. Capone ich deklasuje. Odpowiedz Link Zgłoś