tlss 08.03.07, 22:32 Miła, kochana torunianko z okazji dnia kobiet życzę ci realizacji marzeń i wszystkiego co sobie zamarzysz oraz większej ilości bajek na sen o wysokiej jakości literackiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozczarowana-torunianka Re: Miła, kochana torunianko 09.03.07, 00:19 talessie! dziękuję, dziękuję za życzenia i za bajki, co do których jakości literackiej nie mam wątpliwości, podobnie jak coraz szersze szeregi bajkoczytaczy;). Ale czy te życzenia mają zastąpić bajkę zamówioną na dziś??? I żeby to żaden z Bajkopisarzy nie miał dziś natchnienia....:((( No trudno, poczekam.... Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Miła, kochana torunianko 09.03.07, 00:22 Spóźnione, ale jak najbardziej szczere życzenia. Życzę spokoju ducha! ps. przepraszam, a kiedy masz imieninki, nie spóźnię się! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Miła, kochana torunianko 09.03.07, 00:26 Spokój ducha mnie nie opuszcza, Macieju, tak że mogę się nim z Wami podzielić:) a co do imprezy imieninowej... no, to jeszcze trochę trzeba poczekać:) Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: Miła, kochana torunianko 09.03.07, 01:01 Idz spac torunianko wczoraj bajka już była :) Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Miła, kochana torunianko 09.03.07, 06:24 Puk, puk Torunianko- ja także się przyłączam do pamiętających. Bajki- także i te na dobranoc, niech piszą inni(...). Czas zaczynać kolejny -już 9 ty dzień marca:))) Odpowiedz Link Zgłoś