Dodaj do ulubionych

PeDeTe-Molus

13.03.07, 11:30
zawsze bedac w Toruniu wpadalem sobie do pedetu. na parterze jest taka fajna kafejka czy co. zawsze byly tam wspaniale cudowne lody. bylem w zeszlym tygodniu lody byly owszem dobre moze torche mniejsze niz ostatnio ale obsluga... dawno nie zostalem obsluzony tak chamsko i opryskliwie. no coz praca ciezka rozumiem. kazdy poza tym moze miec gorszy dzien. w tym tygodniu poszedlem sobie jeszcze raz. lody dobre jak zwykle moze troche mniejsze niz ostatnio pani obslugujaca inna obsluga ___jeszcze gorsza___. no coz jak mam placic za taka obsluge to mowiac kolokwialnie mam w du**e takie lody. ja jestem klientem i chce byc obsluzony jezeli nie milo to chociaz bez glupich komentarzy i chamstwa.
zrobmy liste lokali/sklepow/itede z chamska obsluga. zebysmy wiedzieli co omijac szerokim lukiem.
Obserwuj wątek
    • yavanna86 Re: PeDeTe-Molus 13.03.07, 18:51
      ja Cię co do Molusa popieram,fochy są ZAWSZE,lody ostatnio rzadsze,słodsze i
      bardziej bez smaku.lepiej zjeść loda w Grycanie w Galerii Copernicus.
      co do fochów w innych miejscach-często na poczcie na Rynku Staromiejskim...
      • fiona135 Re: PeDeTe-Molus 14.03.07, 08:58
        Jaka płaca taka praca. W większości zatrudniani są uczniowie, nie związani z
        firmą zapewne dobrą płacą i przyszłością. Bardziej winię właścicieli niż
        personel, gdyż to ich najbardziej dotknie brak klientów. Pamiętajcie to od nas
        klientów zależy, jak chcemy być obsługiwani.
        • mieszkanieckaszczorka Re: PeDeTe-Molus 16.03.07, 00:22
          pracowałem tam pare dni Szefowa jest ostro walnieta no i nie zapłaciła mi do dzisiaj generalnie melina okropna- hamstwo i bezczelnosc to ich dewiza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka