Gość: kolejny rok IP: *.multicon.pl 22.05.07, 23:06 to samo... :( teraz jak stracą szansę na awans znów będą wymiatać. jak w poprzednich latach. cóż - cały Toruń... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wet3 Re: Druga liga nie dla Torunia 23.05.07, 02:19 Przeciez widoczne jest jak na dloni, ze oni niechca awansowac. Co roku pod koniec rozgrywek odstawiaja te same numery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siegerdach Re: Druga liga nie dla Torunia IP: *.wodociagi.torun.com.pl 23.05.07, 09:08 Zgadzam się z przedówcą. Po co awansować? Przecież awans nikomu - oprócz kibiców - nie jest na rękę. Co roku ta sama śpiewka i ten sam sposób postępowania: jesień świetna - wiosna słaba. Ja na Bema w przyszłym sezonie się nie pojawię. Pozdrawiam kibiców, którzy potrafili zrobić świetne oprawy dla takiej miernoty, jaką pokazali toruńscy piłkarze i działacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamski Re: Druga liga nie dla Torunia IP: *.tvk.torun.pl 23.05.07, 20:04 Cholera, odezwali sie fachowcy. Jak ja czytam teksty wszystkowiedzących, że TKP nei chciał awansować, to mnie krew zalewa. Dlaczego nikt tak nie sądzi o koszykarkach (że nie chciały się utrzymać) albo o hokeistach (że od kilku lat nie chcą zdobyc medalu)?? Nie podoba się piłka - nie chodźce na stadion, ale też nie siejcie fermentu!! Zasrane miasto, w którym przyszło mi mieszkać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michellin Druga liga nie dla Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:33 To sciema jest i tyle. Niech pan prezesik zasba troche aby odpuszczanie bylo mniej widoczne bo 3 razy utrata szans na awans w koncowce sezonu to nie przypadek. Nie maja kasy na gre w 2 lidze!!! Bylby przede wszystkim sklad do gruntownej przebudowy aby nie skompromitowac sie w 2 lidze. Ekspertem nie jestem, ale stadion tez nie spelnia chyba wymogow... Odpowiedz Link Zgłoś