Dodaj do ulubionych

Druga liga nie dla Torunia

IP: *.multicon.pl 22.05.07, 23:06
to samo... :(
teraz jak stracą szansę na awans znów będą wymiatać. jak w poprzednich
latach. cóż - cały Toruń... :(
Obserwuj wątek
    • wet3 Re: Druga liga nie dla Torunia 23.05.07, 02:19
      Przeciez widoczne jest jak na dloni, ze oni niechca awansowac. Co roku pod
      koniec rozgrywek odstawiaja te same numery!
      • Gość: siegerdach Re: Druga liga nie dla Torunia IP: *.wodociagi.torun.com.pl 23.05.07, 09:08
        Zgadzam się z przedówcą. Po co awansować? Przecież awans nikomu - oprócz
        kibiców - nie jest na rękę. Co roku ta sama śpiewka i ten sam sposób
        postępowania: jesień świetna - wiosna słaba. Ja na Bema w przyszłym sezonie
        się nie pojawię. Pozdrawiam kibiców, którzy potrafili zrobić świetne oprawy dla
        takiej miernoty, jaką pokazali toruńscy piłkarze i działacze.
        • Gość: adamski Re: Druga liga nie dla Torunia IP: *.tvk.torun.pl 23.05.07, 20:04
          Cholera, odezwali sie fachowcy. Jak ja czytam teksty wszystkowiedzących, że TKP
          nei chciał awansować, to mnie krew zalewa. Dlaczego nikt tak nie sądzi o
          koszykarkach (że nie chciały się utrzymać) albo o hokeistach (że od kilku lat
          nie chcą zdobyc medalu)?? Nie podoba się piłka - nie chodźce na stadion, ale
          też nie siejcie fermentu!! Zasrane miasto, w którym przyszło mi mieszkać :(
    • Gość: michellin Druga liga nie dla Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:33
      To sciema jest i tyle. Niech pan prezesik zasba troche aby odpuszczanie bylo
      mniej widoczne bo 3 razy utrata szans na awans w koncowce sezonu to nie
      przypadek. Nie maja kasy na gre w 2 lidze!!! Bylby przede wszystkim sklad do
      gruntownej przebudowy aby nie skompromitowac sie w 2 lidze. Ekspertem nie
      jestem, ale stadion tez nie spelnia chyba wymogow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka