rozczarowana-torunianka 28.05.07, 19:05 w rękach Teletubisia. Rzecznik Praw Dziecka sprawdza jej zawartość;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
campenile Re: niebezpieczna torebka 28.05.07, 19:08 Ciekawe skąd ta baba wie, ze ten teletubiś to chłopiec. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: niebezpieczna torebka 28.05.07, 19:15 od tego jest rzecznikiem, aby płeć odróżniać. Przecież gdyby chłopaka nazwała babą to dopiero by go załatwiła;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaz0n Re: niebezpieczna torebka 28.05.07, 19:14 Z jakiegos powodu (zapewne zbytniej trzeźwości) nigdy nie ogladałem Teletubisiów, ale kiedys gdzies czytalem że homoseksualizm to male miki- ta bajka promuje rowniez narkomanie- te stworki biora jakies piguly po których mają wizje na tych telewizorkach. Czas żeby ktoś sie tym zajał zanim jakis dwulatek doraczkuje do dilera, a potem pójdzie do kina z kolega:] Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: niebezpieczna torebka 28.05.07, 19:15 Jeny a Żwirek z Muchomorkiem to dopiera geje co? Razem mieszkaja i te rzeczy :). Wodnik Szuwarek za to jak trzeba z Rusalką tyle że na kocia łapę :). A Myszka Miki? Kurcze ja dłuuugo myślałem ze to dziewczynka no bo skoro Miki :) a sie okazało że to nie lesbijka zalecajaca się do MIMI czy jak jej tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: niebezpieczna torebka 28.05.07, 19:17 no widzisz muvon! Trzeba nie tylko czytać ze zrozumieniem, ale i oglądać. Chyba sobie dzisiaj włączę bajkę na dobranoc, aby być na czasie:)))) A tak przy okazji. Czy ktoś wie kiedy te Teletubisie nadają???? Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: niebezpieczna torebka 29.05.07, 00:20 Chyba rano albo przed południem. Ale uwaga ! To format przeznaczony dla dzieci około dwuletnich ! Dorosły człowiek po trzech minutach oglądania czuje się całkowicie odmóżdżony (zaeksperymentowałem tak raz na sobie kiedyś)... Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: niebezpieczna torebka 29.05.07, 00:23 I nagle zrozumiałem, dlaczego Pani Posłanka atakuje ten program - oglądała go przez dłuższy czas, i i już jej zostało, biedaczce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka sprawa nabiera rozgłosu 29.05.07, 20:02 Teletubisiowa afera dostała się na forum Komisji. Stanowisko Polski pomogło odprężyć się znudzonym "komisantom":) Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: sprawa nabiera rozgłosu 03.07.07, 10:46 Słuchajcie a jak z tą komisją? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: sprawa nabiera rozgłosu 11.07.07, 22:42 zawartość zniknęła gdzieś i Komisja musiała się rozejść jeszcze przed powstaniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: sprawa nabiera rozgłosu 12.07.07, 10:34 małe sprostowanie/dopowiedzenie: zawartość torebki oczywiście;) Odpowiedz Link Zgłoś