Dodaj do ulubionych

Ekstraklasy chce tylko Toruń

IP: *.tvk.torun.pl 29.05.07, 21:54
Z tego co wiem II trenerem był w tym roku Dariusz Raczyński.Asystował Tomkowi
Herktowi.Mam nadzieję,że to ja jak zawsze mam racjęm a panowie dziennikarze
starajcie się sprawdzać informacje,bo skończycie jak wasi koledzy po piórze z
Nowości w większości nie douczeni nieznający się na niczym a w szczególności
na sporcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kuki torun Re: Ekstraklasy chce tylko Toruń IP: 83.238.146.* 29.05.07, 23:19
      ja czytałem w Łódzkim wydaniu ,,gazety" , że właśnie Raczyński ma być w
      toruniu , a Perlińska ma grać U NAS . Fajnie jak by jeszcze wróciła Lamparska ,
      ale ona jest blisko kontraktu z CCC Polkowice.
    • Gość: znawca Ekstraklasy chce tylko Toruń IP: *.toya.net.pl 30.05.07, 07:01
      oczywiście,że chodzi o Raczyńskiego panie redaktorze!Poziom wiedzy i
      profesjonalizmu u dziennikarzy gazetki jest porażający!!!!
      • Gość: piernik Re: Ekstraklasy chce tylko Toruń IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.07, 08:56
        Na sezon koszykarek potrzeba minimalnie około 600 tyś . Czy miasto nie mogłoby
        wspomóc koszykarek np: kwotą 200 - 250 tyś . Dla rozwijającego się miasta z
        pewnością to żaden wydatek . Gdzie ta euroliga co ma być w perspektywie 2 , 3
        lat po awansie . Zaleski - ty zbuduj wreszcie tą hale - oszuście jeden !!! Drugą
        kandencje pobierasz wysokie wynagrodzenie ZA NIC . gdzie drugi most , gdzie
        hala , gdzie aquapark , gdzie podziemne parkingi ITP ITD . Niczego nie
        dotrzymałeś - więc chociaż postaraj sie o dobrych sponsorów dla koszykarek !!!!!!!
        • Gość: kibic Re: Ekstraklasy chce tylko Toruń IP: *.tvk.torun.pl 02.06.07, 14:49
          ZDECYDOWANY SPRZECIW!! Nie zgadzam się, aby miasto z moich podatków dofinansowywało tę żenadę!! I tak suma ok. 500 tys, jaką miasto w ostatnich kilkunastu miesiąćach przekazało na ten klub jest skandalicznie wysoka. Przecież ten klub ma niewiele wspólnego z Toruniaem. W meczowej dwunastce były max. dwie wychowanki (Bajerska i Sowa), reszta to armia zacieżna!! Po co na takie coś wydawać tyle kasy!! I to kasy miejskiej... ten klub to antypromocja Torunia i nie zycze sobie, aby miast dawało mu jeszcze kasę za frajer!
          • Gość: kris Re: Ekstraklasy chce tylko Toruń IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.07, 15:02
            Jeżeli miasto miałoby wspomóc koszykarki , pod warunkiem że sprowadzone zostaną
            świetne amerykanki , albo wogóle jakieś dobre zawodniczki - to czemu nie !!! Ale
            jeżeli mają przyjść takie jak pokroku Borys , Milewicz , Kaszuwary ,
            Dobrzyniewicz - to nawet złamany grosz się nie należy !!!
            PS. Czy to prawda że do Torunia ma przyjść II trener Polfy - Dariusz Raczyński
            i zawodniczka - Alicja Perlińska ? , a co z Lamparską , słyszałem że jest
            szansa na zatrzymanie Michell Cambell . Szkoda że Coleman nie będzie .
    • Gość: krzyżak Ekstraklasy chce tylko Toruń IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 12:47
      Duda się wzmacnia- teraz Olgą Żytomirską - a w Toruniu ciągle NIC. Pewnie znowu
      będziemy ogonem tabeli . Czekamy na konkrety . Trener , nowe twarze - bo
      konieczność zmian musi być . Najlepiej pożegnać połowe skłaDU
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka