Dodaj do ulubionych

Studenci dokończą kurs pedagogiczny

12.06.07, 23:36
Studenci owszem dokończą kurs pedagogiczny, ale o tym że będzie on
praktycznie nieważny Pani Czaja nie raczyła już napisać (domyślam się że ac
to własnie inicjały Pani Agaty). Wiedziałaby o tym Pani gdyby pojawiła się na
poniedziałkowym zebraniu studentów z prorektorem Radzymińskim. Ale tak jak
przedstawiciele innych mediów i władze UMK olaliście studentów. Pisanie, że
to po waszej interwencji coś się zmieniło jest już grubą przesadą...
Obserwuj wątek
    • yavanna86 Re: Studenci dokończą kurs pedagogiczny 13.06.07, 08:24
      co do praktycznej nieważności:na dwoje babka wróżyła.twoje zatrudnienie będzie
      zależeć od dyrektora szkoły,to nie jest świstek w który możesz sobie kanapki
      zawinąć :P
      ps.co do prorektora to ja bym nie brała jego słów za jedyną wykładnię prawa,bo
      już kilka razy mówił rzeczy sprzeczne.
      • joannaz37 Re: Studenci dokończą kurs pedagogiczny 13.06.07, 09:57
        yavanna86 napisała:

> co do praktycznej nieważności:na dwoje babka wróżyła.twoje zatrudnienie będzie
        > zależeć od dyrektora szkoły,to nie jest świstek w który możesz sobie kanapki
        > zawinąć :P

tak, ale ktory dyrektor chce miec na karku problemy, w razie kontroli
        kuratorium? Stwierdza ze ta osoba nie ma uprawnien i co ona w ogole w szkole
        robi? Poza tym dyro moze ta osobe wyslac na podyplomowke, zeby zdobyl porzadne
        wyksztalcenie...

> ps.co do prorektora to ja bym nie brała jego słów za jedyną wykładnię prawa,bo
        > już kilka razy mówił rzeczy sprzeczne.

No ale prorektor chyba jako osoba na takim stanowisku powinna jakis przyzwoity
        poziom reprezentowac. :/
        • yavanna86 Re: Studenci dokończą kurs pedagogiczny 13.06.07, 16:48
          > tak, ale ktory dyrektor chce miec na karku problemy, w razie kontroli
          > kuratorium? Stwierdza ze ta osoba nie ma uprawnien i co ona w ogole w szkole
          > robi? Poza tym dyro moze ta osobe wyslac na podyplomowke, zeby zdobyl porzadne
          > wyksztalcenie...
          Robi w szkole to samo,co inne osoby z ukończonym tym samym kursem.Jestem w tej
          szczęśliwej sytuacji z moim kierunkiem,że jeśli już jakiś dyrektor będzie chciał
          mnie zatrudnić,to raczej nie znajdzie kolejki magistrów z podyplomowymi na moje
          miejsce;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka