persjan 22.06.07, 14:14 Co sądzicie o pomyśle usunięcia podtytułu dziennik toruński? aszmak.bloog.pl/title,Andrzej-Szmak-dziennik-pisany-o-swicie,index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mudah Re: Szmak o Nowościach: dziennikarstwo kloaczne 22.06.07, 14:19 Bardzo podoba mi sie odkrycie Szmaka "dziennikarstwo kloaczne". Jak ulal pasuje co do niektorych kwiatkow Szmaka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych I to pisze człowiek 22.06.07, 14:33 który stawia pomniki ze słomy? Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Bez przesady panie Szmak... 22.06.07, 15:50 Każdemu według potrzeb. Nowości są gazetą codzienną, którą ludzie czytają w tramwaju jadąc do pracy. Nikt nie szuka tam poważnych tekstów naukowych, a wręcz przeciwnie krótkich, łatwych tekstów, informacji, ciekawostek, rozrywki czy nawet sensacji. Zbliżają się wakacje - sezon ogórkowy, dziwiłbym się, gdyby któryś z dziennikarzy Nowości nie znalazł tunelu pod Wisłą. Tak więc bez przesady panie Szmak - będąc naczelnym Nowości nie odnosił pan większych sukcesów - niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: Bez przesady panie Szmak... 23.06.07, 14:08 Szmaka dziennikarstwo jest jak najbardziej kloaczne. Coś pisał o s.raniu w kiblu niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo_reaktywacja Re: Bez przesady panie Szmak... 23.06.07, 16:00 Proponuję, by Szmakowi z jego "wybitne" osiągnięcia na niwie dziennikarskiej, postawić pomnik...... ze słomy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Bez przesady panie Szmak... 24.06.07, 09:14 Mozna krytykowac Szmaka, ale tu ma 100% racji. Poziom artykulu zenujacy, jakas tania sensacyjkna spod bydgoskiego PKS-u na pierwszej stronie torunskiego dziennika.... koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
kuroslip Re: Szmak ma racje. 24.06.07, 11:22 Nie tak dawno pisałam ,ze to co dzieje sie w bydzie ,nie powinno nas torunczykow wogole obchodzic.Jesli bydgoszczanie kopuluja przed dworcami to swiadczy to tylko i wyłacznie o ich nieskiej kulturze. Nie tylko sieja w sercach naszych PGRowski prowincjonalizm,ale również zdziczenie kulturowe. Mała prosba. Nie czytajmy tego brukowca.Niech artykułami o kupulujacych bydgoszczanach,oni sami sycą swoje denne oczeta. Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: kura w slipach twarz tor. kultury? 24.06.07, 11:49 Szmak ma rację w wielu sprawach.Dzisiaj np .z okazji występów Opery Nova i Stefanii Toczyskiej /z Grudziądza/ w Toruniu powiedział,że wysoka kultura w Bydgoszczy co najnmiej o cztery piętra przewyżssa toruńską. Odpowiedz Link Zgłoś
kuroslip Re: kura w slipach twarz tor. kultury? 24.06.07, 14:03 poc o sie wysilasz jak i tak nie potrafisz liczyc, nie wspomne juz o ułamkach. Wiesz co? Chcesz sie dowartosciowac tym co skadś przepisujesz? Powiem tak,- To nie dla ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: kura w slipach twarz tor. kultury? 24.06.07, 17:04 Spodziewałem się ,że odgdaczesz.Szczerze mówiąc nieco mnie zawiodłeś . Liczyłem ,że bardziej wyekponujesz swoje możliwości intelektualne. Brakuje mi takich twoich określeń jak np: kretyn, debil,burak, tyfus ,palant itd. Dzisiaj wieczorem będziesz miał niepowtarzalną szansę obcować z kulturą przez duże K zareprezentowaną w twoim mieście przez zespół Opery Nova z Bydgoszczy czyli miasta gdzie wg ciebie "króluje PGRowski prowincjonalizm". Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: kura w slipach twarz tor. kultury? 24.06.07, 19:23 Niestety nasz pierzasty przyjaciel nie będzie mógł być na tym plenerowym widowisku, on dalej na swoim podwórku bezie pazurami rozgrzebywał ziemię i szukał jakiejś glizdy. Potem uda się na grzędę i zaśnie snem dwuchromosomowca! ps. a tak swoją drogą myślałem, ze tacy "yntelygenci" wygi8nęli już w Toruniu. Niestety, dalej chcą grać role durnia! Odpowiedz Link Zgłoś
mudah Re: kura w slipach twarz tor. kultury? 24.06.07, 19:27 Czy od prosiaka oczekujesz, ze bedzie jadl lyzka z koryta? Dlaczego oczekujesz, ze nasz kurczak rozumie co to kultura? Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Katharsis Andrzeja Szmaka ... 24.06.07, 22:12 Żali się Andrzej Szmak w dzienniku pisanym o świcie... > Na razie nie chce mi się gadać. > Na szczęście, czy bardziej na zgubę? Skąd tyle goryczy panie Andrzeju? Odpowiedz Link Zgłoś
kuroslip Re: Szmak o Nowościach: dziennikarstwo kloaczne 25.06.07, 22:51 chłopcom z bydy puszczaja zwieracze Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Szmak rozdaje klapsy... 09.07.07, 19:43 W swoim "dzienniku pisanym w czasie pracy" pan Andrzej wyzywa forumowiczów od kundli i kundelków. [A.Szmak, kundle i kundelki, 5 VII] Panie Szmak wiele pan stracił, bo przecież kto się przezywa, ten się tak nazywa. Z pańskiego tekstu wynika, że tylko pan ma patent na mądrość. Ale niestety, tak nie jest - całe szczęście. Czyżby władza i panu uderzyła do głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Szmak rozdaje klapsy... 09.07.07, 20:50 rotepirat napisał: > W swoim "dzienniku pisanym w czasie pracy" pan Andrzej wyzywa forumowiczów od > kundli i kundelków. [A.Szmak, kundle i kundelki, 5 VII] > > Panie Szmak wiele pan stracił, bo przecież kto się przezywa, ten się tak nazywa > . > Z pańskiego tekstu wynika, że tylko pan ma patent na mądrość. Ale niestety, tak > nie jest - całe szczęście. Czyżby władza i panu uderzyła do głowy? Oto chodzi? :))))) aszmak.bloog.pl/title,Andrzej-Szmak-dziennik-pisany-o-swicie,index.html?ticaid=64124 Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Szmak rozdaje klapsy... 10.07.07, 09:04 kdesw napisał: > > W swoim "dzienniku pisanym w czasie pracy" pan Andrzej wyzywa forumowiczó > w od > > kundli i kundelków. [A.Szmak, kundle i kundelki, 5 VII] > > > > Panie Szmak wiele pan stracił, bo przecież kto się przezywa, ten się tak > nazywa > > . > > Z pańskiego tekstu wynika, że tylko pan ma patent na mądrość. Ale niestet > y, > tak > > nie jest - całe szczęście. Czyżby władza i panu uderzyła do głowy? > > Oto chodzi? > :))))) > aszmak.bloog.pl/title,Andrzej-Szmak-dziennik-pisany-o-swicie,index.html?ticaid=64124 Masz rację retopiracie Wychodzi na to,że dyż.red. pałacowy chasa po naszym forum i to anonimowo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Szmak się zeszmaczył 10.07.07, 20:02 Takie kiedyś ukuliśmy z kolegami określenie na osobnika żenującego... Odpowiedz Link Zgłoś