Dodaj do ulubionych

Cena mieszkania w Toruniu

07.08.07, 12:13
Wyprowadzilam sie z Torunia pare lat temu i zamierzam sprzedac mieszkanie w
tym miescie. Czy moglibyscie mi pomoc okreslajac zblizona cene mieszkania
2pokojowego Przy Kaszowniku w wielkiej plycie? Szukam w necie, ale rozpietosci
cenowe sa ogromne. Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi!
Obserwuj wątek
    • arguta Re: Cena mieszkania w Toruniu 07.08.07, 12:38
      oups. Zapomnialam dodac, mieszkanie ma 37 m2 i jest na 1 pietrze wiezowca.

• pyciu00 Re: Cena mieszkania w Toruniu 07.08.07, 13:57
        Zadzwoń do pierwszej lepszej agencji nieruchomości - zrobią Ci darmową wycenę :)

Na moje oko - jakies 130 tys.
        • arguta Re: Cena mieszkania w Toruniu 07.08.07, 14:34
          B. dziekuje :)
          • tryg.sk Re: Cena mieszkania w Toruniu 08.08.07, 14:32
            na moje 160 tys
            • w_l Re: Cena mieszkania w Toruniu 08.08.07, 18:45
              Na moje oko ta wycena jest blizsza prawdzie... Za 130 to pojdzie w dwa dni.

W_L
              • arguta Re: Cena mieszkania w Toruniu 11.08.07, 13:00
                wielkie dzieki za wycene :)
                • tryg.sk Re: Cena mieszkania w Toruniu 14.08.07, 07:54
                  Co jeszcze możemy wycenic?
                • jedrzejbinkowski Re: Cena mieszkania w Toruniu 19.08.07, 17:35
                  Zapraszam do naszego biura, wycenimy za darmo i pomożemy sprzedać.
                  • stefanhenryk Re: Cena mieszkania w Toruniu 19.08.07, 19:34
                    Radzę uważać na panów Binkowskich , zwłaszcza na Mirosława.
                    • w_l Re: Cena mieszkania w Toruniu 22.08.07, 21:22
                      Moze jakies konkrety? Czego sie wystrzegac? Dlaczego uwazac? Powaznie pytam...

W_L
                      • jedrzejbinkowski Re: Cena mieszkania w Toruniu 23.08.07, 09:53
                        konkurencja na anonimowym forum na pewno uczciwie odpowie :-). zapraszam do nas
                        na rozmowę, można się spytać naszych obecnych i byłych klientów czy trzeba się
                        nas wystrzegać. na naszej stronie jest lista obsługiwanych nieruchomości,
                        wystarczy się przejść i spytać, nie mamy nic do ukrycia.
                        naprawdę szkoda czasu na takie głupoty na forum.

do p. stefanahenryka: numer ip łatwo wyśledzić zapewniam że internet nie chroni
                        przed naruszeniem art. 24 k.c. i sankcjami z tym związanymi

• stefanhenryk Re: Cena mieszkania w Toruniu 23.08.07, 11:06
                          Służe chętnie i z wielką przyjemnością na podzielenie się
                          informacjami przed sądem, jeśli przyjdzie taka ochota państwu z
                          Adminu. I nie strasz mnie paragrafami i sankcjami, człowieku.
                        • w_l Re: Cena mieszkania w Toruniu 23.08.07, 13:23
                          jedrzejbinkowski napisał:
                          > nas wystrzegać. na naszej stronie jest lista obsługiwanych nieruchomości,
                          To dotyczy kwestii zarzadzania. A klientow uslugi posrednictwa w razie potrzeby
                          tez mozna odpytac? Jaka mam gwarancje, ze wskazecie rowniez tych
                          niezadowolonych? Przeciez jako administratorzy danych osobowych nie udpstepnicie
                          mi Panstwo danych _wszystkich_ klientow (a chodzi mi o osoby fizyczne, takie jak
                          ja), zebym mogl sprawdzic wedlug wlasnego klucza...

> do p. stefanahenryka: numer ip łatwo wyśledzić zapewniam że internet nie chroni
                          > przed naruszeniem art. 24 k.c. i sankcjami z tym związanymi

Powiem szczerze, ze takie wstawki nie najlepiej swiadcza o Panu.
                          Jesli Pan stefanhenryk chce powiedziec PRAWDE to jaka by ona nie byla, nie
                          naruszy w ten sposob art. 24.

W_L

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka