ankafanka 03.09.07, 18:18 Tu znajduje się nowe forum Golubia-Dobrzynia www.golub-dobrzyn.net.pl/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafas84 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 03.09.07, 18:50 Hm, zatem przybyła nam konkurencja ;) Z tym, ze jak na razie cos mało aktywne to nowe forum :P ale w sumie poczatki tego tez nie były za ciekawe, dopiero z czasem się rozbujało, więc może tam bedzie podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
lechu411 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 03.09.07, 18:55 Po cholerę nowe forum? ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ankafanka Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 03.09.07, 19:29 Forum G-D jet też i tu www.golub-dobrzyn.internetdsl.pl/forum/index.php ale tam to nikt nic nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 03.09.07, 21:15 To jest forum gminy, a tamto ma również adres: www.forum.golub-dobrzyn.net.pl Ktoś pomyślał i zrobił normalne forum. Jakieś wydarzenie i myślę, że forum się rozbuja:D Odpowiedz Link Zgłoś
beyon65 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 03.09.07, 21:40 Pomóżmy w promocji tamtego forum ;]PS:Kto jest założycielem tamtego forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
diesel69 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 04.09.07, 07:52 Przepraszam, ale uważam, że to nowe forum, to ucieczka przed szerokim kręgiem osób czytających, oraz że zostało założone przez kogoś, komu zależy aby złe osądy oraz opinie na temat naszego Burmistrza za daleko się nie rozpowszechniały-może się mylę, ale takie mam odczucie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 04.09.07, 08:06 zarejestrowalem sie na tym nowym ale i tak dla mnie nr1 to gazeta.pl ;] pozdrawiam gazeciaków ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rafas84 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 04.09.07, 17:34 Również zarejestrowałem się na tamtym forum, zobaczymy, czy i jak się ono rozwinie. Jeśli chodzi o różne funkcje i przejrzystość, to jest ono dużo lepsze niz to, na którym tutaj piszemy (już nie wspominając o "Pomorskiej"), ale do forum na Gazeta.pl czuję jednak duży sentyment ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tola67 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 10.09.07, 23:18 Zdecydowanie popieram opinię Diesla, lubię zaglądać na to forum i nie widze potrzeby "rozmieniać się na drobne". Pozdrawiam forumowiczów lubiących popisać o sprawch swojego miasta. "Politycznym" podkręcaczom tematów i "wywiadowcom" zdecydowanie mówię - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 11.09.07, 10:10 a do mnie jakos ta teoria spiskowa Diesla nie trafia... nawet troche smieszy.. niby kto by mial to zrobic? pracownik UM? moze sam Tasarz byl prowodyrem zalozenia nowego forum? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1444 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 11.09.07, 10:58 Ludzie bez przesady-nikt z UM nie założył tego fora. Teraz co by się nie pokazało to niby prowokacja burmistrza? jeśli ktoś ma internet z kablówki do bądźcie pewni, ze tasarz jak bedzie chciał to sprawdzi z pod jkich adresów wypływają niekorzystne komentarze na jego temat. Mi to jakoś nie przeszkadza bo i tak bedę mu wytykał błędy. Nasz burmistrz już przecież raz szalał w związku z tą aferą w strazy miejskiej-wtedy ludzie na pomorskiej "jeździli" po tasarzu - a wiadomo, że kierownik kablówki to dobry znajomy naszego burmistrza. A z drugiej strony pan Trąbczyński był szeroko reklamowany w biuletynie wyborczym tasarza. Sprawdzić kto pisał komentarz to nie jest w tych czasach problem. A jeszcze co do nowego fora to znam kolesia który je założył i możecie być spokojni. Ale ja sam zdecydowanie wolę to forum, ponieważ uważam, że przyzwyczajenie robi swoje:D Odpowiedz Link Zgłoś
tola67 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 11.09.07, 15:20 Nie no jescze tego brakuje żeby ktoś sprawdzał kto pisze posty. Nawet o tym nie pomyślałam. Chociaż we "współczesnie panującej nam demokracji" wszystko możliwe, a i ryba od głowy się psuje. Nie mniej jednak nie posądzałabym o to pana Burmistrza, bo nie znam chłopa "od tej strony" i osobiscie nic do niego nie mam. Faktem jest, że po dokładnym poczytaniu tego forum i forum pomorskiej doszłam do wniosku, że niektóre wątki ewidentnie są pisane w celu podpuszczenia ludzi, "zbadania" opini ludzi na dany temat lub też rozdmuchania sprawy w celu pokazania niewygodnych osób w złym świetle. Takie sa moje spostrzeżenia i tyle. Szkoda, że tak jest. Lubię poczytać opinie innych osób, lubie wiedziec co dzieje się w mojej okolicy a polityką i "jej metodami pracy" sie brzydzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
diesel69 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 11.09.07, 17:31 Marcin1444 popieram w 100% i uważam ze napisałeś prawdę co do sposobu sprawdzenia w Martonie wiadomych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tola67 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 11.09.07, 22:58 "Ło matko i córko" Diesel ty mnie nie załamuj. Uważasz, że az tak źle u nas. Widocznie mało jeszcze wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 12.09.07, 03:10 Czasami odpowiednie służby sprawdzają ludzi, którzy piszą na forach jak skonstruować jakąś broń, itp., ale to co ludzie piszą na pomorskiej, czy tutaj, to nie jest powód do tego. Wydaje mi się, że niedopuszczalne jest to, żeby ktoś sobie poszedł do Martonu i sprawdzał, bo chce wiedzieć kto co napisał. Poza tym nie wszyscy mają neta z kablówki. Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: Nowe forum Golubia-Dobrzynia 12.09.07, 11:50 hehehehehe co to z ludzmi zrobila IV RP... Odpowiedz Link Zgłoś