markow44 09.09.07, 23:41 Bardzo polecam bardzo sympatyczną p.Ellenę Batorską z Lelewela 33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sma1 Re: Raport o dentystach 19.09.07, 13:53 Gorąco polecam Denmed i dr Bugajskiego! Lekarz młody, ale pełen profesjonalizm. Zawsze dokładnie, fachowo wytłumaczy co się dzieje z zębem i co najważniejsze skutecznie go wyleczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myrtille Re: Raport o dentystach 21.09.07, 10:51 Też polecam p. Bugajskiego. Najlepszy stomatolog do jakiego było mi dane trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
a842 Raport o dentystach 22.09.07, 17:50 A u kogo wybielić zęby? I ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
lotus44 Re: Raport o dentystach 10.10.07, 08:11 PO TAKIM WYBIELENIU WIDOCZNE SĄ WSZYSTKIE STARE WYPEŁNIENIA.DOLICZ KOSZT ICH WYMIANY Odpowiedz Link Zgłoś
kamaran Re: Raport o dentystach 10.07.13, 11:54 Zgadza się z tymi plombami. Ja miałam wybielanie robione w gabinecie DENmed. Najpierw usunęli kamień nazębny, musiałam zaleczyć jednego zęba przed wybieleniem i dał mi od razu lekko jaśniejszą plombę. Metodę dobiera lekarz. Wybielają laserem i lampami. Ja miałam akurat lampami robione, bo zęby były po prostu przebarwione od kawy, herbaty itp. Wybieliło mi o 3 odcienie, niestety po tym musiałam wymienić 2 plomby stare na bielsze. Całe szczęście w siódemce na górze i szóstce na dole, więc nie było ich strasznie widać i mogłam sobie wymienić w następnym miesiącu, bo trochę się wykosztowałam na wybielanie. Ale warto było, chyba najlepiej wydane pieniądze w moim życiu. Jestem już rok po i nadal widzę efekty :) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
marc.inm Re: Raport o dentystach 28.03.13, 10:53 Chodziłem wybielać do DENmedu na Kościuszki, bo czuje się obslugiwany odpowiednio i nie tylko robią zabiegi, najważniejsze jest, że rozmawiali i tłumaczyli co i jak. Jest pare metod wybielania, polecam Ci pójsc i sprawdzić jaki najlepiej na Ciebie zadziała i będzie najbezpieczniejszy. Mega plus za dobrą poradę dotyczącą tego, co mam robić, żeby najdłużej zatrzymac efekt taki jak na drugi dzień po zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
beberele Leszek Praszczałek 07.11.07, 20:07 Leszek Praszczałek to świetny dentysta! Dokładny, miły i miałam do niego pełne zaufanie. Od dziecka do niego chodziłam... tylko niestety nie przyjmuje już w Toruniu, przeniósł się z powrotem do Chełmży, teraz w jego gabinecie na przeciwko kościoła garnizonowego przyjmuje jego syn, u którego nigdy nie byłam i nie mam pojęcia jaki jest, może ktoś wie? Ale ojciec pełny szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
colleena Raport o dentystach 08.11.07, 13:06 Polecam dr S. Bugajskiego z Denmedu. Bardzo dobry lekarz, do tego sympatyczny. Bardzo go lubię, choć generalnie nie przepadam za lekarzami ;) Pozdrawiam serdecznie pana Sebastiana. :) K. Odpowiedz Link Zgłoś
bartas119 Gabinet Stomatologiczny. Jakubiak-Berndt Katarzyna 15.03.08, 19:18 Gabinet Stomatologiczny. Jakubiak-Berndt Katarzyna - nie polecam, bardzo drogo, naciąganie klientów!!!! Kto nie chce wyrzucać pieniędzy w błoto powinien poszukać kogoś innego! Odpowiedz Link Zgłoś
hotpaprica Re: Gabinet Stomatologiczny. Jakubiak-Berndt Kata 24.05.09, 22:22 absolutnie się nie zgadzam! super gabinet z profesjonalną obsługą. gdyby nie pani Katarzyna nie mogłabym się szeroko uśmiechać. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartas119 Raport o dentystach 15.03.08, 19:19 Gabinet Stomatologiczny. Jakubiak-Berndt Katarzyna - baaaardzo drogo. 100zł za 3 minuty bez użycia narzędzi i lekarstw - porada. Odpowiedz Link Zgłoś
bartas119 Raport o dentystach 15.03.08, 19:21 Jakubiak-Berndt Katarzyna na placu Katarzyny w Toruniu. Drogie naciąganie pacjentów. Mocno odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
bluemimik Raport o dentystach 27.04.08, 22:46 ja polecam dr.Kaminskiego ktory ma gabinet w kaszczorku ,mieszkam z Toruniu od niedawna i poszedlem z polecenia ..a przyznan ,ze mialem powazny problem ,pelen profesjonalizm ,tylko ceny troche wyzsze ,ale polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sylaba1 polecam doktora Sebastiana Bugajskiego 06.12.08, 17:02 polecam doktora Sebastiana Bugajskiego.pełen profesjonalizm,a jakie podejscie do pacjenta!można sie poczuc prawie jak w SPA:)nawet takich jak ja umierajacych ze strachu przed kazdą wizytą jest w stanie przekonac ,żeby weszli do gabinetu i poddali się losowi. Odpowiedz Link Zgłoś
vaerys Re: polecam doktora Sebastiana Bugajskiego 23.05.13, 13:20 Przyłączam się do tej opinii. Polecam pana doktora Bugajskiego oraz całą klinikę DENmed na Kościuszki. Za profesjonalizm, za życzliwe podejście do pacjenta, za fachowość, jakość oferowanych usług i ich solidne wykonanie. U dr Bugajskiego leczyłam ząb, który inny dentysta chciał usunąć. Pan doktor powiedział, że uratuje mi tego zęba i dzięki niemu nadal mam piękny uśmiech z czwórką :) Widać, że w DENmedzie pracują sami profesjonaliści, którzy cenią swoją pracę. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
falendo denmed to tragedia 07.12.08, 00:03 denmed to tragedia, szczerze odradzam. Mam bardzo przykre doświadczenia, dotyczy to szczególnie dr Pankowskiego, ale nie tylko. Ogólnie bardzo drogo, niesolidnie, szybko, byle jak. Oba leczone tam zęby musiałam leczyć jeszcze raz, bo bolały (u nich), a potem jeszcze raz (już w innym miejscu). Kanały zębowe wypełniają w ogóle ich nie mierząc, na czuja, byle szybciej i więcej kasy zebrać. na umówiona wizytę na konkretną godzinę i tak czeka się w poczekalni 30-40 minut. Za każdym razem. Poczekalnie jest bardzo ładna, to może myślą, że pacjentowi tam wygodnie. tą kliniką ktoś powinien się wreszcie zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
studencikcik Re: denmed to tragedia 07.12.08, 21:57 A kto lubi ektremanlnie, to polecam Akademicką Przychodnię Lekarską;)) Bez zmian od 20 lat. Kto wtedy studiował, ten wie... Odpowiedz Link Zgłoś
alan.82 Re: denmed to tragedia 06.03.13, 15:32 Do dr Pankowskiego trafiłem całkiem niedawno, bez zadnego wcześniejszego rekonesansu i polecen. Dopiero po wizycie zajrzałem do Internetu i ta informacja bardzo mnie zaskoczyła. Zupełnie nie zgadzam się z treścią tego wpisu dlatego tez umieszczam tutaj kilka slów. W kontakcie z Panem doktorem nie doświadczyłem żadnych przykrości, leczenie przebiega zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, cennik usług jest porównywalny z innymi gabinetami. Mam wrazenie, ze ten komentarz nie jest obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
maria2012golub Re: denmed to tragedia 28.04.13, 16:17 Chyba mieliśmy z zupełnie innymi stomatologami. Kopiuję swoją wypowiedz, którą zmieściłam już gdzie indziej. "Z całą odpowiedzialnością za słowo dr. Mariusza Pankowskiego - klinika Denmed. Uwolnił mnie on od znienawidzonej protezy, której się dorobiłam w wyniku utraty dwóch "czwórek" popsutych pod koronkami. "Piątkę" i "szóstkę" straciłam wcześniej. Na protezę wydałam w swoim mieście ok. 2 tys. złotych (miała być wyjątkowa). Wstydziłam się jej, ukrywałam nawet przed rodziną. Dyskomfort straszny. Ciągle ją wyjmowałam, w końcu zgubiłam. DENMED poleciła mi koleżanka jako toruńską klinikę,w której świetnie leczą zęby. Nie miałam pojęcia, jadąc tam, że wreszcie będę normalnie żyć...i uśmiechać się. Wydałam sporo pieniędzy, nie obyło się bez pożyczki zaciągniętej w zakładzie pracy, ale naprawdę warto. Proteza to zmora (nawet częściowa), ubytki w uzębieniu - brzydota. Warto kosztem innych rzeczy zainwestować w swoje trzecie zęby. Szczególnie,gdy chce się jeszcze "podbijać świat". Niedługo będę miała pełne uzębienie. Doktor Pankowski wstawił mi łącznie 5 implantów. Najpierw zdecydowałam się na 3 górne - ze względów estetycznych. Potem poprosiłam o 2 kolejne, na dole. Wcześniej się naczytałam w Internecie, czym są "luki destrukcyjne" w uzębieniu itp. Do doktora Pankowskiego (i dr Pluskoty) nabrałam szacunku nie tylko za umiejętności dentystyczne, ale także za zrozumienie dla możliwości finansowych pacjenta. Nie było "generowania" dodatkowych kosztów, tylko te konieczne. Bałam się strasznie, "czepiałam". Doktor cierpliwie uspakajał. Kiedy czytam o różnych komplikacjach u innych impantologów, widzę, jakie miałam szczęście. Zabiegi przebiegały szybko i sprawnie. Ketonal okazał się niepotrzebny. Implanty się poprzyjmowały. Korony wyglądają,jak swoje. Serdecznie polecam i pana doktora i całą klinikę, z jej miłą atmosferą." Odpowiedz Link Zgłoś
samson85 Re: denmed to tragedia 16.05.13, 13:32 Jestem bardzo zdziwiony negatywnymi opiniami na temat dr Pankowskiego z kliniki DENmed, wydaje mi się, że byliśmy u zupełnie innego stomatologa! Dorzucam tutaj swoją opinię, ponieważ nie zgadzam się z komentarzami, które przedstawiają go w złym świetle. Do pana doktora trafiłem zupełnie przypadkiem, akurat miał dyżur w klinice i jestem w 100% zadowolony z jego pracy. To kompetentny i życzliwy człowiek, który swoją pracę wykonuje solidnie i rzetelnie. Wizyta nie trwała długo, założenie plomby kompozytowej poszło bardzo sprawnie i szybko. Ceny porównywalne do innych gabinetów, więc nie czułem się "obdarty ze skóry". Jeśli miałbym komuś polecić dobrego dentystę, znającego się na leczeniu i dbającego o pacjenta to byłby to właśnie dr Pankowski. Odpowiedz Link Zgłoś
24bitblaster Re: Raport o dentystach 09.12.08, 16:41 A co myslicie o Dr. Piotr Legan??? Specjalizacja: stomatolog, protetyk Toruń 87-100, ul. Polna 8 J Osiedle "Przy Lesie" www.piotridarek.com Ktos sie tam leczyl? Jakie ceny? Jaka obsluga? Odpowiedz Link Zgłoś
hotpaprica Re: Raport o dentystach 22.05.09, 23:10 Szczerze polecam gabinet pani Katarzyny Jakubiak - Berndt. Jestem w pełni zadowolona z jej pracy. Bardzo dobra i solidna obsługa. Pełen profesjonalizm! Usługi warte swojej ceny. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
lawsonia4444 Denmed - złe doświadczenia 19.07.09, 14:37 Po roku dowiedziałam się, że wyrzuciłam pieniądze wyłożone w Denmedzie na koronkę (ok. 700 zł.)w błoto...ząb już wtedy nie nadawał się do koronki.., rozwinął się stan zapalny w kości pomiędzy korzeniem...niestety nie pamiętam nazwiska doktora u którego robiłam zęba. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lawsonia4444 Estedent - Gołębia 10, Toruń 19.07.09, 15:00 Od ok. roku leczę zęby u doktora Marcina Kalety z Estedentu. Dr. Kaleta jest wspaniały. Mogę go polecić z czystym sumieniem każdemu! Zabiegi przeprowadzane są bezbólowo (dr. Kaleta nawet igłę z znieczuleniem wprowadza niezauważalnie, a samego zastrzyku nawet nie czuć!), profesjonalnie (dr. uczestniczy w wielu sympozjach i kursach - jest na bieżąco:), precyzyjnie (umiejętności dr. wspomaga wysokiej klasy sprzęt m.in. mikroskop - nie ma mowy o "przepchanych" kanałach i poszerzaniu ubytków bardziej niż to jest konieczne), dodatkowo godny pochwały jest super kontakt z pacjentem, wiedza, konsultacje jaka metodę leczenia należy obrać. W Estedencie prowadzi się leczenie standardowe a także wykonuje się licówki i korony, mosty,protezy, implanty, a także poważniejsze zabiegi chirurgiczne. Po wielu nieciekawych doświadczeniach z różnymi dentystami, Estedent jest jak balsam na...zęby :) Jednak ten kto się tam wybierze musi się liczyć z tym, że za jakość trzeba płacić. Ale uważam, że na dłuższą metę jest to wielka oszczędność...polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
falendo Re: Estedent - Gołębia 10, Toruń 21.07.09, 23:08 lawsonia4444, mam dokładnie takie same doświadczenia. Najpierw koszmar w Denmedzie, przepchanie kanałów, leczenie byle jak z marnym skutkiem i komplikacjami po źle wyczyszczonych zębach przez dr. Pankowskiego! A potem cudownie skuteczne ręce i mikroskop dr Kalety w klinice Estedent. Niesamowity fachowiec, nowoczesny sprzęt i czas dla pacjenta. A Denmed- dziwię się, że ktoś tam jeszcze chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_82 Re: Estedent - Gołębia 10, Toruń 11.03.13, 11:46 Dziwne, że ja miałam odwrotnie, bo miałam duży problem z trudnym i przeciągającym się leczeniem kanałowym w dwóch gabinetach w Toruniu siostra umówiła mnie do dr Pankowskiej. Do pewnego czasu wizyty u dentysty kojarzyły mi się jako straszne, bardzo niekomfortowe. W gabinecie Denmedu dostałam komplet informacji o moim stanie i podjętym leczeniu. Wyszłam z ogólnym dobrym wrażeniem i pewnym spokojem serca, bo męczyłam wcześniej niesamowicie, a po tych wizytach wszystko wkońcu wróciło do porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.2 Re: Estedent - Gołębia 10, Toruń 28.10.10, 22:36 Szkoda, że tak mało mozna znaleźc opinii w Internecie o tym wspaniałym stomatologu jakim jest Dr Kaleta! Mam jak najgorsze doświadczenia jeżeli chodzi o Denmed - gdyby nie konsultacja u dr Pankowskiego może miałabym całego zęba który po urazie wymagał tylko wybielenia. Na szczęście ktos czuwał nade mną, bo trafiłam do cudotwórcy dr Kalety, który naprawił wszystko jak należy Wszystkie rażące błędy wszystkich poprzednich "lekarzy". Atmosfera cudowna, lekko, miło, przyjemnie i co najważniejsze skutecznie - ten człowiek nie potrzebuje reklamy. Jak bym mogła założyłabym mu aureole na głowę...Kto nie miał nigdy problemów z zębami nie zrozumie ludzi umęczonych finansowo i bólowo - kiedy to się podróżuje po kolejnych dentystach szukając pomocy. I to nie jest tak, że ktoś nie dba to ma, po prostu inni "stomatolodzy" partaczą często zwykłe leczenie zachowawcze zostawiając jak u mnie próchnice pod wypełnieniem!Polecam dr Kaletę - jedyne co trochę boli to kieszeń(:Ale na dłuższa metę to oszczędność, czasu, bólu, stresu i pieniędzy! Odpowiedz Link Zgłoś
julotnia Dr Kaleta- niesympatyczny i traktujący 02.04.11, 11:32 klienta z góry. Traktuje Cię jak idiotę. Niemiłe wrażenie. Nie wrócę tam. Odpowiedz Link Zgłoś
luig-gio Re: Dr Kaleta- niesympatyczny i traktujący 27.11.12, 10:27 Zgadzam się w pełni. Pan Kaleta to egocentryk ale nie chcę oceniac jego ego:) Chciał robić mi resekcję wierzchołka za 1500zł a powinien mnie odeslać do chirurga - którym nie jest. U chirurga zaplaciłem 1000zł. Krótko mówiąc w gabinecie na ul. Golębiej można poczuć się dobrze, wszyscy uśmiechnięci ale to złudne bo próbują naciągnąć na kasę bez skrupułów. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
aniajpg Re: Estedent - Gołębia 10, Toruń 01.09.11, 19:08 Szukam najlepszego dentysty do powtórnego leczenia kanałowego. Pytałam o opinie znajomych, potem czytałam w sieci i zdecydowałam się, że chcę uratować ząb bez względu na koszty. Estedent wydaje się być drogi ale fachowy - patrząc na stronę internetową i najnowszy sprzęt. Z uwagi na to, że pracuję od lat w reklamie mam mega wielki dystans do opinii zamieszczanych w Internecie. Z drugiej strony mam wielki problem i ciężko było mi znaleźć opinie zwykłego człowieka, a nie autoreklamy / antyreklamy. Tak więc na własnym przykładzie - idę do gabinetu jutro. Jak będzie dobrze, na pewno pochwalę w tym miejscu za jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
dar-ax Re: Estedent - Gołębia 10, Toruń 30.03.13, 00:03 polecam. leczyłam kanałowo i byłam bardzo zadowolona. a jestem ciekawa ile teraz kosztują tam uzupełnienia- plomby. orientuje się ktoś z was jaki jest przedział cenowy? potrzebuje pilnie bo się wybieram i nie chce być zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
lookingforfun Re: Estedent - Gołębia 10, Toruń 26.05.13, 09:39 Potwierdzam fachowiec niesamowity - zabiegi pod mikroskopem, ultradźwięki, własny rentgen itd. Jedyny słaby punkt to ceny. Można u niego dużo kasy zostawić. Ale coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
fider76 Re: Raport o dentystach 23.07.09, 14:20 markow44 napisał: > Bardzo polecam bardzo sympatyczną p.Ellenę Batorską z Lelewela 33 zdecydowanie nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bynio_ok dr Lubińska-Wiśniewska 08.12.09, 22:14 Gorąco polecam dr Lubińska-Wiśniewska - gabinet na Żwirki i Wigury. strona www.gabinet.info.pl Wysokiej klasy specjalistka. Korzystam od niedawna i jestem zachwycony. Szkoda, że wcześniej do niej nie trafiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
martini.martini witam 11.02.10, 12:04 Ostatnio otrzymałam ulotkę nowej kliniki stomatologicznej - Dentaurus. Zadzwoniłam bo od jakiegoś czasu lekko pobolewał mnie ząb,więc chciałam odwiedzić dentystę. Przyjął mnie Pan doktor, naprawdę miły i sympatyczny. Klinika naprawdę na poziomie i ceny naprawdę promocyjne. Zapłaciłam 95 zł za plombę ze zmnieczuleniem. Pozatym mają promocję plomba dwóch zębów podczas jednej wiztyty ze znieczuleniem 145 zł! więc póki co są naprawdę konkurencyjni na naszym rynku. A i jeszcze coś wybielanie metodą Beyond koszuje 490 zł! więc o połowę taniej niż gdziekolwiek. Niedługo chyba skorzystam jak dolecze ząbki. Odpowiedz Link Zgłoś
afterja Agnieszka Damps 14.02.10, 12:33 ja z kolei polecam Panią Agnieszkę Damps, wyleczyłam wszystkie zęby, przestałam w koncu bac sie dentysty, jest przesypmatyczną ososbą, od której bije ciepło, pacjent na fotelu czuje sie spokoj, a dzieci ją uwielbiają.... Odpowiedz Link Zgłoś
heniekstar Re: Raport o dentystach 14.02.10, 14:14 spierniczaj z tą reklamą. Na permanentnym majikażu się znasz i na zębach też? Odpowiedz Link Zgłoś
zenicz legan 27.04.10, 18:38 w Toruniu polecam dr Legana, szczegolnie jesli chodzi o protetyke i implanty www.legan.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak07 zgadzam się, więcej tam nie pójdę 06.06.10, 10:12 W Toruniu mieszkam od niedawna i Denmed wybrałam na podstawie opinii z internetu. I to był błąd. Za zatrucie zęba zapłaciłam 80 zł (dwa razy więcej niż w mojej miejscowości), po dwóch tygodniach przyszłam na dalsze leczenie, okazało się, że ząb nie zareagował na lek i dalej boli przy zabiegu. Pani doktor z rozbrajającą szczerością stwierdziła, że nie wie dlaczego tak się stało i dała mi końską dawkę znieczulenia (zamiast po dwóch godzinach ustąpiło dopiero po pięciu)Następnie w trakcie mierzenia kanału zapytała czy jestem całkowicie zdrowa i czy przyjmuje jakieś leki, gdy usłyszała, że nie zaczęła się zastanawiać, czy w ogóle mogę mieć kanałowo leczone zęby!! Skończyło się na tym, że dzwoniliśmy do lekarza prowadzącego i pytaliśmy o przeciwwskazania. Wizyta okropna, nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.m Re: zgadzam się, będę tam chodzić z każdą sprawą 29.03.13, 10:39 Jakbym robiła kiedykolwiek znowu poważniejszy zabieg to mimo kilku kilometrow napewno bedę jeździła do DENmedu, bo podczas wizyty czułam, że jestem pod okiem prawdziwych fachowców. Gabinet jest na ulicy Kościuszki (Toruń). Po ciąży miałam bardzo poważne problemy ze stanem moich zębów i nie wierzyłam, że jakimś cudem uda się coś z tym zrobić .... dzięki zaangażowaniu specjalistow wkońcu mogę bez przejmowania się tym,jak wyglądam, poprostu uśmiechnąć ! Zrobiono mi dwa implanty, fakt, że kilka miesięcy te zabiegi trwały, ale jeśli macie jakieś poważne ubytki to nie warto siedzieć i się załamywać, tylko coś z tym zrobic ! Niesamowita ulga - z czystym sumieniem polecam DENmed. Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaaaa1 stomatologia 29.12.10, 23:54 właśnie wróciłam z gabinetu stomatologicznego, polecam doktora Sebastiana Bugajskiego, to profesjonalista w najlepszym wydaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.grzegorz Re: stomatologia 30.12.10, 09:15 Ciekawe jaki % wpisów tutaj stanowi autopromocja danego stomatologa :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kimchi12 Re: stomatologia 26.07.12, 16:37 dobry stomatolog to dużo, w Bytomiu lek.stom. Bogdan Jaremczuk ma gabinet stomatologiczny, więcej o nim i gabinecie na stronie moj-dentysta.pl, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
cisza-jak-ta Pomoc prawna dla stomatologów 18.07.11, 18:39 Całodobowa i pełna pomoc prawna dla stomatologów. Obsługa w kwestiach związanych z m.in. roszczeniami pacjentów, problemami z NFZ, ochroną OC, konsultacja w sprawach karnych itp. Oferujemy całodobową i pełną pomoc prawną między innymi w zakresie: - Rozwiązywania spraw cywilno:) -administracyjnych związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej - Prawa medycznego i farmaceutycznego - Prawa handlowego - Prawa cywilnego - Prawa administracyjnego Medical Prestige Club 40-039 Katowice . Mariacka 20 semik.medicalclub@gmail.com www.medicalprestigeclub.pl tel: 795 726 360 795 726 317 661 546 004 Odpowiedz Link Zgłoś
agatazegis A co z Gruźlewską? 01.09.11, 19:30 Polecają mi Gruźlewską. Czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
torunianka29 bellastoma 24.09.12, 21:51 w Toruniu polecam klinikę Bellastoma. Ogólne wrażenie bardzo dobre, zarówno hall jak i gabinety bardzo elegancko wykończone, wszędzie naprawdę czysto, w toaletach do dyspozycji pacjentów jednorazowe szczoteczki i pasty, obsługa uprzejma, lekarze kompetentni. Określiłabym to miejsce jako luksusowe, co też ma niestety swoje odzwierciedlenie w cenie zabiegów. Choć w Bellastomie nie jest najtaniej, to jednak w mojej opinii jest to klinika zdecydowanie warta polecenia, jeżeli chce się być obsłużonym dobrze i w przyjemnych warunkach. Nie pamiętam numeru, ale bez problemu można znaleźć w internecie Odpowiedz Link Zgłoś