torunczyk2 10.09.07, 22:09 ten facet jest albo bardzo mądry, albo bardzo głupi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torunczyk2 Mężydło 10.09.07, 22:11 ten facet jest albo bardzo mądry, albo bardzo głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: Mężydło 10.09.07, 23:26 Ten facet, na pewno potrafi wpadać w oczy... W 2002 r przed wyborami prezydenckimi( był kandydatem) siadał w I- ławie w kościele ...obok żony(ślubnej-swojej...), a po przegranych wyborach nie siadał już w I-szej ławie i... podobno także zrezygnował ze ???? PS Cóż takiego powiedział ten " bohater opozycji " w TELEEXPRESIE? Czyż B. Komorowski nie miał racji mówiąc w piątek w Sejmie o migracji " polityków" z PIS-u i do PIS----fu! Panie Antoni( do posła Męzydło!) - a to nam się namnożyło w naszym ( byłym ) PIS-ie- pod-..." pisiątek"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kore_k ale kozak! 10.09.07, 23:15 "w podstawówce natomiast odmówiłem przyjęcia w nagrodę rosyjskiej książki" - no q.r.w.a jaki odważny! zasługuje co najmniej na Order Orła Białego z Virtuti Militari! i oczywiście uścisk ręki prezesa... Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: ale kozak! 10.09.07, 23:29 kore_k napisał: > "w podstawówce natomiast odmówiłem przyjęcia w nagrodę rosyjskiej książki" - n > o > q.r.w.a jaki odważny! zasługuje co najmniej na Order Orła Białego z Virtuti > Militari! i oczywiście uścisk ręki prezesa... Miałeś na mysli ten " zawieruszony egzemplarz" Krzyża Virtuti Militari, który -Jego " guru" -historyk-poseł Z. Girzyński..., był już, zawiesił na piersiach Stalina??? Odpowiedz Link Zgłoś
aliasqbek Pierwsze starcie Mężydły z Banaszakiem 11.09.07, 00:11 Adam B. - Anna S. duzo zrobila dla mostu... - " stworzenie nowoczesnego działu sprzedaży" -> moze jeszcze swietnie dzialajacy,co!? - "... wzrost sprzedaży wódek.. " -> przyklad PiS owskiej obludy...walka z uzywkami Antoni M. - koniukturalizm czystej wody - petunia non olet... Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Pierwsze starcie Mężydły z Banaszakiem 11.09.07, 00:49 Petunia owszem, pachnie, pecunia non olens sunt ;) Koniunkturalizm i spóźniony cynizm Mężydły irytują mnie, ale za to P. Banaszak rozbawił mnie do łez. Facet jest moim rówieśnikiem, a gada jak pięciolatek. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: Pierwsze starcie Mężydły z Banaszakiem 11.09.07, 06:40 To dla Niego( Banaszaka) -normalka. Kiedy zaczał bywac na zebraniach PIS-u( wiosna '03) takze zabłysnął; opinią na temat synekur b. prominentnych ludzi z Zarządu miasta i córki Pani Marszałek R.P.( byłej). Wyraził swoje oburzenie -jako" bilet do naszych struktur". Nie uzyskał zgody mimo takiej " wazeliny". Dodam, że od początku zawiązywania się PIS-u w strukturach toruńskich, część ludzi( późniejsza " spółdzielnia" wspomagana prze 21-23 latków...!)za temat wejściowy-powiedziałbym " trampolinę do nowej partii", obrała sobie formę jawnej ( słownie wypowiadanej) krytyki " około- Marszałkowej( to o Pani b. Marszałek Senatu...). Dla mnie -wadery(...) był to znak, że mam do czynienia z ludźmi " nadambitnymi", czytaj- koniunkturalistami Do wiosny 2006 r nie był czlonkiem PIS-u. Potem przy wsparciu pełnomocnika Regionu T. Markowskiego-najpierw wyrugowano Mężydłę (dokonano wyboru nowych władz-pajdokracji wiecującej po peronach...) ... a potem to juz tylko " spłukiwanie nas pokolenie Sierpnia do...! PS Zarzucasz Mężydle- koniunkturalizm...to nie tak. Pan Antoni -do końca wierzył, że Kaczyński dokona do " źródeł zła w PISie" wewnwtrznego czyszczenia z ludi- " małych"(...). Pamiętasz zimę tego roku. Zaczał od rozwiązywania " bojówek PIS-u". Potem wyrzucono z sekretarzowania Girzyńśkiego..., potem miał być - powinien być Brudziński, Kurski etc.etc. Tak mysłał Mężydło.. Ja skromny rówiesnik P. Antoniego( takze rocznik '54) i także "Solidaruch" ( nie mylic-ani nie przypisywać mi bohaterskich cznów z podstawówki, za które ojciec " wygarbował mi skórę"...) -takiego olsnienia doznałem( w sposób ostateczny) po wrześniowych rozmowach pewnego " urodzonego dyplomaty"- Talleyranda PIS-u(...) ( pewnie także już w podstawowce spiskującego..., a potem siedzącego jak " mysz pod...") " Mojzesowicza z pewną " damą z owsikami"...). Wybaczcie Panu Męzydle- ważne , że mimo wszystko obronił swoje i nasze Westerplatte!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pubclient Panie Antoni, czas wyjechać na dłuuuuuuugi urlop. 11.09.07, 08:33 Mężydło walczy z całym światem. Najpierw zły był dyrektor Kwiatowski, który chciał zły most. Potem prezydent Zaleski, który nie dba o Toruń. Potem zły okazał się Kaczyński i PIS, bo coś tam. Teraz zły jest Banaszak. Panie Antoni, czas wyjechać na dłuuuuuuugi urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_fr Pierwsze starcie Mężydły z Banaszakiem 11.09.07, 09:13 Bananek poslem na sejm? No to lepiej byc nie moze. Nie wiem na kogo glosowac, ale wiem juz przynajmniej na kogo NIE GLOSOWAC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karminowa Re: Pierwsze starcie Mężydły z Banaszakiem 11.09.07, 10:35 no wlasnie - przynajmniej wiadomo kto skromnością nie grzeszy. Panie Banaszak - jak ja bym zaczeła Panu wyliczac czego to ja nie zrobilam od podstawowki do teraz to by Pan z krzesła spadł... Trochę skromności proszę...pamietam Pana z liceum....prosze sobie nie dodawać... Odpowiedz Link Zgłoś
p.bera Re: Pierwsze starcie Mężydły z Banaszakiem 11.09.07, 16:04 imponuje mi bohaterstwo opozycjonisty Banaszaka, no musze przyznac ze poziomem bohaterstwa ten dzielny rycerz dorownuje swojemu guru Kaczynskiemu, gdzie tak opozycjonisci ktorzy naprawde dostali wpier...l Borusewicz, Mężydło, Pałubiński, to co nacierpiał sie Banaszak to powinno tworzyc nowa historie, historie 4RP i Kaczystanu, Panie Banaszak o panskich bohaterskich opozycjonistycznych czynach moje dzieci beda w szkoel sie uczyc. p.s. ja niestety nie jestem opozycjonista, mialem czwórke z rosyjskiego, a pan Banaszak pewnie mial dwójkę, zapewne z premedytacja. w końcu ksiazki nie przyjal to i z czego mial sie uczyc. Tak 3mac Panie Banaszak, Torun jest z Pana dumny (podobnie jak z pewnego ojca Tadeusza) haaaahahahahaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Pierwsze starcie Mężydły z Banaszakiem 11.09.07, 17:14 Mentalnie to kolega J. Kurskiego, więc pewnie dostanie się na listy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
uszaty25 Re: Pierwsze starcie Mężydły z Banaszakiem 11.09.07, 18:11 Banaszak to przyklad pisowskiego kolesiostwa, typowy TKM smiesza mnie opinie o Mezydle ten czlowiek siedzial w wiezieniu za wolnosc wasza i nasza w czasach gdy tacy ludzie jak Zaleski brylowali na zsmp-owskich salonach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
p.bera Re: Pierwsze starcie Mężydły z Banaszakiem 11.09.07, 20:35 najbardziej mnie smieszy ze to g.ó.w.n.o mialo 12-15 lat kiedy Pan Mezydlo dostawal pala UBecka po glowie i siedzial kiedy ten chlopaszek biegal w poadrtych szortach i ganial za pileczka. niechby sie przynajmniej teraz nie osmieszal nie porownywal "swoich bohaterskich" czynow z prawdziwym opozycjonista. bynajmniej nie gloryfikuje obecnych poczynan Pana Mezydly. p.s. ale maratony biega!! i to calkiem szybko, Banaszak pewnie by po 2 kilometrach umarl, opozycjonista za psi grosz Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Mężydło czy Banaszak? 11.09.07, 18:34 Coś mi się wydaje, że toruńska spółdzielnia jest silna, silniejsza od bydgoskiej ośmiornicy. Silna, bo powiązana z komunistami. Odpowiedz Link Zgłoś