a842 17.09.07, 09:53 Szukam dobrego,rzetelnego doradce finansowego w Toruniu.Chcę zainwestować w fundusze inwestycyjne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leemc Re: doradca finansowy 17.09.07, 22:04 W Polsce nie ma rzetelnych i niezależnych doradców finansowych, bo nikt nie byłby skłonny im płacić za poświęcony czas. Dlatego wszyscy pseudo doradcy są związani umowami sprzedażowymi. Jeśli chcesz zainwestować, to lepiej sam poczytaj trochę materiałów albo skorzystaj z poradników np na stronie mbanku. Odpowiedz Link Zgłoś
a842 Re: doradca finansowy 18.09.07, 14:15 Próbowałam poczytać sama..chyba mnie to przerasta intelektualnie:-) a tak na serio....nie mam czasu,potrzebuję precyzyjnej informacji fachowca,niech on sobie nawet będzie"zależny"...porównam oferty kilku i to mi już da jakiś obraz. Odpowiedz Link Zgłoś
raban666 Re: doradca finansowy 18.09.07, 22:33 też nie znam rzetelnych tzw. doradców finansowych.. póki co polecam Ci forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44442 jak dla mnie kopalnia wiedzy, a i osób życzliwych nie brak tam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a842 Re: doradca finansowy 19.09.07, 09:26 Dziękuję za pomoc:-) Zajrzałam tam - faktycznie kopalnia wiedzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
doradca100 Re: doradca finansowy 04.10.07, 16:42 Jeśli chodzi o doradców - jestem jedną z nich - w Polsce nie ma jeszcze zupełnie niezależnych firm doradczych, mamy po prostu zbiór ofert wybranych z rynku i współpracujemy z wybranymi tylko firmami.Bez względu na głosy krytyki zawsze można przyjść i porozmawiać z doradcą, który na pewno odpowie na wszystkie nurtujące pytania. To nic nie kosztuje a dowiedzieć się czegoś nowego - jak zawsze - warto!Nasze biuro znajdziesz na ulicy Panny Marii 5. Odpowiedz Link Zgłoś