Gość: Pozew IP: 158.75.13.* 20.12.01, 15:30 Ponoc Ikea zrezygnowala z B-szczy..Moze nasze wladze wykaza sie inicjatywa i choc raz zrobia cos pozytecznego i zaprosza sklep do siebie.Co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarny Re: Ikea w Toruniu !!! IP: *.icpnet.pl 20.12.01, 18:55 IKEA w swoim oswiadczeniu napisala ze chce zbudowac swoj sklep w naszym wojewodztwie. a jezeli nie w bydgoszczy to pewnie u nas. ale moge sie zalozyc ze znowu beda glosy "kupcow" ktorzy wszystkie decyzje rady miasta oprotestuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Ikea w Toruniu !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 22:18 Założe sie ,że nic z tego nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
on Re: Ikea w Toruniu !!! 21.12.01, 07:28 Fakt. Patrząc na "dokonania" "naszych" władz miejskich szanse na ulokowanie Ikei w naszym pięknym mieście są znikome. Z drugiej strony w przyszłym roku wybory i "nasi" włodarze może będą się chcieli wykazać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morciasz Re: Ikea w Toruniu !!! IP: *.graf.torun.pl 21.12.01, 10:32 ja tam stawiam na to, ze Ikea wyladuje we Wloclawku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d-k Re: Ikea w Toruniu !!! IP: 217.96.43.* 21.12.01, 19:37 No co z ta Ikea???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Ikea w Toruniu !!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 21.12.01, 19:50 Gość portalu: d-k napisał(a): > No co z ta Ikea???????? W Toruniu? Raczej mało prawdopodobne. W Bydgoszczy? Chyba już także nie (pozostał cień szansy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLAKOC Re: Ikea w Toruniu !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 23:54 JUŻ O TYM PISAŁEM OK PAŹDZIERNIKA.Odnoszę wrażenie niechęci w Toruniu. Wiele osób w rozmowach ze mną jeździ 200 km żeby robić zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Ikea w Toruniu !!! IP: *.icpnet.pl 22.12.01, 21:11 w toruniu generalnie nikt nie chce stawiac jakichkolwiek sklepow bo zaraz spotyka sie z protestami. dla mnie to chore. a mozna by wyciagnac pare zlotych tak jak sie to dzieje w bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morciasz Re: Ikea w Toruniu !!! IP: *.graf.torun.pl 27.12.01, 11:57 Jestem calym sercem za Ikea w Toruniu - bardzo podoba mi sie pomysl lokalizacji vis-a-vis Polchemy przy wjezdzie do Torunia od strony Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś