Dodaj do ulubionych

Meredith Alexis: liderka, ale czy potrzebna?

IP: 87.204.115.* 04.12.07, 09:43
Drogi Redaktorze....owszem Taylor zagrała dobry mecz ale nie dlatego, że nie
było Alexis. A kto miał jej zagrozić pod koszem...? Drużyna z Brzegu to w tym
roku bardzo słaby team ale i tak dzielnie się trzymały. A przecież u nich
najwyższa zawodniczka nie miała 188cm....( oczywiście nie patrzymy na
przekłamania w statystykach). Myślę, że Alexis to dobra zawodniczka i widać
było po niej chęć do gry i przygotowanie (co jest dużym plusem bo z reguły
zawodniczki zza oceany przyjeżdżają surowe). Myślę jednak, co zresztą było
widać ( także w niektórych lokalach toruńskich ) , że klub miał problem z
dyscypliną pozaparkietową tej zawodniczki. A szkoda. Dziewczyna ma serce do
walki. Miałaby duże szanse być jedną z gwiazd ligi.
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Meredith Alexis: liderka, ale czy potrzebna? IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.07, 10:28
      TAK!!! Z tego co zaobserwowałem to z Meredith duży luzak i na boisku
      i poza nim. Bardzo pewna siebie, co niejednokrotnie przeszkadzało
      jej w jeszcze lepszej grze, bo w przeciwieństwie do pozostałych
      koleżanek była należycie przygotowana do sezonu. Jeśli chce- niech
      jedzie. Jeszcze raz powtarzam, że z niewolnika nie ma pracownika!!!
      W Toruniu powinny grać dziewczyny, które choć trochę identyfikują
      się z tym pięknym miastem i są w stanie szarpać swoje zdrowie dla
      chwały niedocenianego w całej Polsce klubu!!!!
      • Gość: pkuchnicki Re: Meredith Alexis: liderka, ale czy potrzebna? IP: 83.238.147.* 04.12.07, 15:12
        ,,w Toruniu powinny grać dziewczyny które identyfikują się z Toruniem'' . W
        takim razie w Enerdze nie ma żadnej koszykarki która identyfikowała by się z
        naszym miastem: być może Pcheła jako jedyna będzie chciała tu zostać na dłużej ,
        ale ,,gwiazdy'' czyli Tłumak, Perlińska czy Marczewska z pewnością za rok
        znajdą sobie kolejny przystanek . Jedyne którym zależało na dobru zespołu były
        Maksel i Sowińska - taka prawda !!! PS. a dziś koło godziny 14.30 jechałem
        autobusem lini ,,27'' i ze mną jechały .... Meredith Alexis i Lindsay Taylor !!!
        Alexis - widać że lubi kluby , jest typem luzaka , Taylor jest bardziej
        spokojna . Przypominają mi troche siostry Dołgorukową i Dubojską , które swego
        czasu grały w toruniu i izolowały sie od reszty drużyny. Ciekawi mnie czy
        krajowe zawodniczki Energi lubią Alexis i Taylor , bo przeważnie widze że jest
        podział... Ki
        Ps . Kiedy będą konkrety jeśli chodzi o transfery ?
    • Gość: kuki torun Meredith Alexis: liderka, ale czy potrzebna? IP: 83.238.147.* 04.12.07, 15:03
      ta ,,Gazeta'' i Łazowy mnie rozwala . Jak można porównywać ostatni mecz Alexis (
      ŁKS Łódz ) i ostatni mecz Taylor (przeciw Cukierkom ). to taK jak by porównać
      że w meczu z LOtoSEM aLEXIS rzuci 20 pkt, a Taylor grając z SMS rzuci 40 pkt . i
      szanowna gazeta napisze że to Taylor gra lepiej ? Ja widze tylko 2 rozwiązania
      : dać odejść Alexis jeśli chce - w zamian bez żadnych namysłów sprowadzić
      Cambell i Coleman (w miejsce Navondy Moore )albo Alexis zostawić i grać dalej.
      Może Coleman ?
    • Gość: piotr Meredith Alexis: liderka, ale czy potrzebna? IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.07, 15:56
      Kolego pulchnicki!!!! Osoby, które identyfikują się z Toruniem to:
      1.Beti Predehl
      2.Justyna Grabowska
      3.Lada KOvalenko
      Ty tego nie widzisz!!!! To przetrzyj sobie oczy!!!!
      • Gość: pkuchnicki Re: Meredith Alexis: liderka, ale czy potrzebna? IP: 83.238.147.* 04.12.07, 16:21
        to że Kovalenko jest drugi rok w Toruniu to zaraz że sie identyfikuje ? Bezsens
        - dostała kasiory - to została. Gdyby Coleman I Cambell też dostały tyle ile
        chciały to by zostały - i co też by znaczyło że sie identyfikują z toruniem ?
        NIE !!! Po prostu pieniądz robi swoje !!! Z drugiej strony nie dziwie się że do
        Torunia pośpiesznie przyszły Perlińska , Marczewska czy tłumak skoro oferowano
        im 2 razy większą kase niż np: Polkowice czy Poznań. Niech wreszcie udowodnią że
        zasługują na takie wynagrodzenia . ALEXIS is the BEST
      • Gość: pkuchnicki Re: Meredith Alexis: liderka, ale czy potrzebna? IP: 83.238.147.* 04.12.07, 16:23
        jeśli chodzi o Predehl - to zgadzam się z jednym - nie wiem czy identyfikuje się
        z Toruniem -ale chyba jako jedynej w tej drużynie - najbardziej zależy jej na
        grze. To widać podczas meczów jak i gdy siedzi na lawce - u innych ? nie jestem
        pewien.......
    • Gość: piotr Meredith Alexis: liderka, ale czy potrzebna? IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.07, 17:02
      Kasę to moim zdaniem dostają różną. Nie uwierzę, aby Bajerska,
      Januszek i Zielińska zarabiały tyle samo co Marczewska i Tłumak. To
      tak, jak byś porównał lekarza z salową!!!!
      • Gość: kris Re: Meredith Alexis: liderka, ale czy potrzebna? IP: 83.238.147.* 04.12.07, 17:26
        czy ktoś w końcu coś wie o wzmocnieniach !!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka