tahitanczyk 29.12.07, 20:15 Dlaczego na tym forum tak cicho? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kdesw Re: Co z tym forum? 29.12.07, 20:41 tahitanczyk napisał: > Dlaczego na tym forum tak cicho? pewnie znużenie poświąteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Co z tym forum? 30.12.07, 08:50 Chyba jednak przyczyna jest poważniejsza. Coraz mniej opinii ludzi, ktorzy widząc w tym " postowaniu" drogę edukacji, poprzez "uczenie innych na własnych błędach(...) -odchodzi do własnych " komórek". Hardosc , chamstwo wypieraja "experto credite"(!) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Co z tym forum? 30.12.07, 11:14 Nie masz racji. Areczek dał na jakiś czas spokój i zobacz. Cicho się zrobiło. No czasami wiadomy nam człeczyna pod nikiem Szlachcic czasami boje zaczyna, ale gdy go ignorować ciszaa nastaje. Wniosek z tego prosty. Nie umiecie dyskutowac o sprawach miasta. Zaczynacie dopiero gdy podejrzewacie gokoś o bydgoskość. Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Co z tym forum? 30.12.07, 14:10 Drogi muvon..., mnie posądzać o takie inklinacje: ..."Zaczynacie > dopiero gdy podejrzewacie gokoś o bydgoskość". Tu nawet słowo -protestuję , nie oddaje Twojej chybionej ( całkiem do rzezcy, w pozostałej części...)- oceny. Pozdrawiam na Nowy rok! Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Co z tym forum? 30.12.07, 15:04 Wzajemne życzenia szczęśliwego Nowego Roku. Oczywiście, że nie wszystko co napisałem dotyczy wszystkich forumowiczów, ale musisz przyznać, że najpopularniejsze wątki zawsze maja w sobie .. no wiesz co. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaelic04 pusto,głucho,cicho bez prof. i Natalki 30.12.07, 16:23 pusto wszędzie, głucho wszędzie... Prof.,oaza wszelakiej poprawności drzemie objedzony bigosami, sałatkami i makowcami. Redaktorka, mądrości germańskich prezenterko-krzewicielka gdzieś tam wyśpiewuje <stiele nacht, heilige nacht> lub O Tannenbaum, O Tann... Tylko co niektórzy, zachowujący przedświąteczna kondycję sobie klikają.. Ale już czas!Sniegu coraz więcej to i na stok! Odpowiedz Link Zgłoś
vauban (powkurzam się) 30.12.07, 17:06 Gdzie ty widzisz śnieg, gaelic ? Na stokach Kasprowego ? Na święta byłem w Olsztynie, owszem, było trochę tej sproszkowanej wody na trawnikach. Ale w Toruniu ? Jedź w góry - góry są groźne. Skręć kark i nie truj więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
gaelic04 śnieg,śnieg, a Szrenica już niewidoczna 30.12.07, 18:24 I co osiełku!Puchatek/stok sztucznie oswietlony od 18-22/ pełen narciarzy.Co do Olsztyna to 50 km dalej przed Lidzbarkiem Warm. tez stok narciarski,bliżej masz Górzno. A i w Olecku i Mrągowie też stoki z wyciągami.co do życzeń to pozwolisz, że nie skorzystam.... Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: śnieg,śnieg, a Szrenica już niewidoczna 30.12.07, 19:03 Znaczy to,że u nas w Prusiech też szlusować można. Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Pusto wszędzie, co to będzie ? 30.12.07, 17:44 rusz się no chłopie ! ja rozumiem - ósmy krzyżyk na karku, nie zapłacone składki na Młodzież Wszechpolską, ale daj no głos, bo mam ochotę się pospierać właśnie z kimś o charakterystyce budowlanej gruzobetonu zbrojonego ! Kiedy się pojawiłeś na forum, pomyślałem: oto kolejne wcielenie fatso, ale chyba jednak nie. Macie kolego inny styl, chociaż tendencja do trollowania i "powielaczowość" jest podobna. Starego psa nie uczy się nowych sztuczek, ale zawsze można ponabijać się z poprzednich. Do dzieła, narodowcze ! Niech Polacy zobaczą, co potrafi zdrowy trzon ! Nudno tutaj ! Nakarm trolla ! Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: re 30.12.07, 19:05 Ależ nic, pluszaku. Nie jeżdżę na nartach, więc też nie skorzystam, trudno. Najlepszego w Nowym Roku ! Odpowiedz Link Zgłoś
gaelic04 co cieniasku boisz że się poobijasz? 30.12.07, 19:28 ruszaj sie bo skapcaniejesz!i zgłupiejesz od tego dogadywania, kto ma ile lat! nie jeden staruszek i kilkulatek by cię zaszachował na stoku. Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Nie ma strachu ! 30.12.07, 19:35 Przecież napisałem, że nie jeżdżę na nartach... Jakoś się nie nauczyłem. Może to i błąd. Podobno przyjemne. Poobijać się nie boję - jutro ruszam w teren, trochę zdrowej rozrywki przy ognisku i rąbaniu zmarzniętego drzewa. Kawior, szampan, fajerwerki, te rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Co z tym forum? 30.12.07, 21:38 Za naszych czasów( młodości!) nie tracilismy czasu na forach... Pamiętacie -rówiesnicy...? - dzień 30 grudnia 1978 r? No -to do dzieła herosy(!) Pamiętam z dokładnoscią do " pół sekundy" przejazd do Poznania... z neseserem " wałówy" i 1/2 L 96 %(...): ok. 7 rano-padał siąpiący desz! Po kilkunastu minutach... gwałtowny spadek temperatury i " szklanka" na jezdni. Po ok 1,5 godzinie( czyli 8,300-9,00 zamieć i zaspy powstające w " oczach"(!) -za oknem zamieć i z minuty na minutę coraz groźniej. Ok Janikowa.... pozamarzały przewody w inst. ogrzewania w " banie"(...). temperatura zaczeła spadać do...??? W Poznaniu było już ...ca 0,7 -1,m śniegu! Na dworcu PKP wsiadłem do TAXI ... na swoje nieszczęscie...w ok. "cytadeli"( jechalismy na Obornicką) -musiałem pchcać te 1,5 tony " blach..."( POLONEZ-albo WOŁGA!). Pamiętacie...?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Co z tym forum? 30.12.07, 22:33 Wow to była zima stulecia chyba? a jakże pamiętam. Koleżanka z dawnego ILO zrobiła prywatkę w Kowalewie Pom.,trzymaliśmy wtedy się wszyscy razem. Pojechałem ostatnim pociagiem jaki chyba odchodził z Ymy z Dw.Miasto razem z kolegą,jest od wielu lat w USA-dobrze mu się powodzi,ożenił się z rodowitą amerykanką,ukończył studia,pracuje tam w średnim szkolnictwie ,dał dyla tuż przed wybuchem wojny,ech widujemy się zawsze jak przyjeżdża do Polski,jego brat Zbigniew Nerczuk/filozof/ pracuje naukowo na UMK,to były czasy!!!zasypało nas tam dokumentnie,wrócilismy po trzech dnia,to była świetna impreza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Co z tym forum? 31.12.07, 08:28 ... {Podczas wypychania z zasp " 1,5 tony blach" zapomniałem, że na dworze - 24 st. a ja bez czapki i w półbutach(...):(((( Ale najpiękniejsze czekało na nas w sylwestra. Przed wyjściem na bal do " NURTU"( klub studencki na Dozynkowej) z moją dziewczyną( do dziś jest ze mną- zona!) słuchalismy listy radiosłuchaczy w Pr. III " trójki" . Prowadził Piotr Kaczkowski;- pamietam kilka Jego komentarzy; w ok 17 tego miejsca( lista prowadzona od 20 tego miejsca z odtwarzanymi fragmentami piosenek...)zapowiedział m.więcej tak: ...z Kopenchagi przed chwilą dzwonił pan Rycghard( tak przez gardłowe rrrrr) Ćwikła. u nich absolutnie wszystko zasypane....".] Pamiętacie -jaka piosenka wówczas - ZWYCIĘŻYŁA( dodam, ze nie moja faworytka! Moja -dopiero na 13 tym- P. Mc Cartney i ...????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Co z tym forum? 31.12.07, 08:53 Nie mogę odszukać na YOU TUBe; ale na pewno to nie był ten przebój- aczkolwiek m. więcej z tamtego okresu- rok 1978! Posłuchajcie do czasu... <<<pl.youtube.com/watch?v=ck-h0oG2msA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Co z tym forum? 31.12.07, 20:04 ...i doczekalismy Nr.1 ... Piotr Kaczkowski ogłosił ... w eter na całą Polskę( PRL-owską!) że : <<<pl.youtube.com/watch?v=UZcnM_hWkRA zwycięzyła w liscie przebojów III ki ( radiosłuchaczy) za 1978 R czy czytaj ci, którzy słuchali wtedy..., gdy w Kopenchadze( za R. cwikłą) byo [-] 18 st. a w Poznaniu [-] 24 ! Odpowiedz Link Zgłoś