kasiula671 12.02.08, 11:23 Może ktoś mi polecić jakaś restauracje, klub, hotel, zajazd czy cokolwiek, co nadawałoby się na ten jedyny dzień w życiu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolewnasciezka Re: wesele - gdzie w Toruniu ? 12.02.08, 13:29 wlasnie zostal otwarty nowy dom weselny DAGNY polecam Jakuba 13 506 387 229 056 471 49 91 Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: wesele - gdzie w Toruniu ? 12.02.08, 20:39 Kiedys wesele robili nawet w teatrze ale sie tym ludziom w glowach poprzewracalo Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula671 Re: wesele - gdzie w Toruniu ? 14.02.08, 16:53 ostatecznie wybrałam Zajazd "Pieprz i Wanilia" czy ktoś tam był i może mi powiedzieć co i jak??:) z góry dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
izu7 Re: wesele - gdzie w Toruniu ? 15.02.08, 23:23 Byłam tam na weselu. Było Ok. Przesympatyczna szefowa, ale.... Uważam,ze drogo!!! Nigdy jeszcze nie słyszałam, aby płacić osobno kelnerom za obsługe a tu tak trzeba bylo.... Ponadto przy rozmowie o wyborze mięsa, wlascicielka uświadomiła nas, ze zalezy jakie mięso wybierzemy bo wołowe to podrożało i będzie musiała podnieść cenę... Ogólnie mogę polecic ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula671 Re: wesele - gdzie w Toruniu ? 18.02.08, 23:34 chciałam napisać na meila do Ciebie ale nie wiem czemu nie mogłam:( Mogłabyś napisać mi jeszcze czy to prawda, że na dole jednocześnie odbywają się tam dyskoteki? Czy to było dużą przeszkodą? I jeszcze kwestia jedzonka - czy było go dużo? Bo to jest też mój największy problem - obawa czy starczy:( z góry dzięki za info, może jeszcze polecisz mi jakiegoś kamerzystę, fotografa lub dj'a??:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_chmielewski Re: wesele - gdzie w Toruniu ? 18.02.08, 23:52 Jak pytasz o dobre zdjecia ślubne, to ostatnio dużo zleceń mają młodzi fotograficy: fotografiaslubna.carbonmade.com/ Jest tam kalendarium i zajęte terminy to: 17 maj, 24-25 maj, 21-22 czerwiec, 28 czerwiec, 9 sierpień, 20, 22 wrzesień. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
izu7 Re: wesele - gdzie w Toruniu ? 20.02.08, 23:33 Witaj! Też mnie dziwi ,ze nie mogłaś napisac maila, trudno... Podczas naszego wesela nie było dyskoteki i chyba tego sie nie praktykuje.Aha, jeszcze jedno, niema tam szatni z prawdziwego zdarzenia. Miejsce rzekomo przeznaczone na szatnię jest jakby pół magazynem kuchni, gdzie stoją beczki z piwem, jakies ziemniaki, itd. Tego brakowało. A dołu panie pilnują, zeby nie wchodzić, jest ono zagrodzone sznurkiem. Tam jednak udostępniono nam miejsce na powieszenie odzieży wierzchniej.Jedzonka chyba jest tyle ile ustalicie. Ogólnie może być i chyba starczy. Nam starczyło na poprawiny :) Jesli chodzi o kamerzystę to niestety , kręcił nam ktoś z rodziny po amatorsku. Ceny kamerzystów są kosmiczne,dlatego podziękowalismy, ale jak nie masz żadnych namiarów to mogę Ci kilku polecić. Życzę udanych przygotowań. Pozdrawiam. Iza. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysimonia Re: wesele - gdzie w Toruniu ? 11.03.08, 11:34 Dom Strażaka w Grębocinie. Duza sala, scena dla kapeli, świetne kucharki i nie drogo. Witający strażacy:) SUPER!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś