Gość: lokator IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 17:54 student 23 o szerokich zainteresowaniach pozna dziewczynę lat 21 24 nie ceniącą u męzczyzn ciała kulturysty i pełnego portfela więcej twinpi@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SDB Re: poznam dziewczynę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 18:05 Stary, niepotrzebne sie meczysz idz na pierwsza lepsza dyskoteke: Kotlownia albo Central Park ewentualnie Tornado(fuj) i to kwestia chwili. Sprawa zalatwiona w szybkim tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: poznam dziewczynę 01.01.02, 21:26 No ja nie wiem czy w wyżej wymienionych klubach znajdzie się przedstawicielkę płci pięknej powyej 16 roku życia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: poznam dziewczynę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 10:15 ashton napisał(a): > No ja nie wiem czy w wyżej wymienionych klubach znajdzie się przedstawicielkę > płci pięknej powyej 16 roku życia :))) No pewnie. Ja tam rzadko bywam, ale wiem jak tam jest, spokojnie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: poznam dziewczynę IP: *.malpa.komp.pl 02.01.02, 11:53 no nie wiem czy tu jakąś wogóle znajdziesz może spróbuj na czacie lub w matrymonialnych .na forum to chyba prym wiodą faceci chociaż może się mylę... powodzenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Prosze prosze IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 18:46 Kolejny znajomy nick ktorego nie widzialem na forum chyba od pazdziernika albo i wiecej, no co jest? Czemu znikacie? Mam nadzieje Szteter ze bedziesz tu czesciej goscil. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter sory sdb IP: 158.75.29.* 04.01.02, 11:22 ale po wyborach parlamentarnych gdy pan lepper został wicemarszałkiem nie wiedziałem co ze sobą zrbić i wyjechałem na papułę nową gwineę i nie tam jestem do dziś hehehe a tak na poważnie to wiesz ograniczony dostęp do internetu na ra Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: poznam dziewczynę 02.01.02, 23:17 Na forum prym wiodą faceci i ja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfffffff Re: poznam dziewczynę IP: *.wykonawcy.pl 02.01.02, 15:02 Gość portalu: SDB napisał(a): > Stary, niepotrzebne sie meczysz idz na pierwsza lepsza dyskoteke: Kotlownia > albo Central Park ewentualnie Tornado(fuj) i to kwestia chwili. Sprawa > zalatwiona w szybkim tempie. Nie wiem dlaczego sądzisz , że wystarczy iść do np. Bazy lub Central i laska pewna.Większośc lasek i tak najpierw patrzy ile masz forsy przynajmniej w wiekszosci ehhhhh ........ :( A to nie jest tak że przychodzisz do Bazy i każda laska Twoja nawet nie wiesz jakbym chciał zeby tak było :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: poznam dziewczynę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 18:48 Nie, nie, nie, nie, nie mialem absolutnie na mysli Bazy. W Bazie jest ciut przyzwoiciej, ale w Tornado albo Kotle to jest chyba nie problem. Bylem, widzialem- nie raz! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Re: poznam dziewczynę IP: *.hacker.komp.pl 07.01.02, 16:38 tak racja poco ci takie stare dupy!!!!!!!!!!! a tu nie masz czego szukać!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: poznam dziewczynę IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 17:07 a nie przeszło wam przez główki, że może lokator chce poznać FAJNĄ dziewczynę... a nie jakąś panienkę na raz? poza tym dziewczyny nie patrzą na pieniądze. ja i moje kumpele patrzymy zazwyczaj na tyłki przechodzących obok nieznajomych :) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pffffff Re: poznam dziewczynę IP: *.wykonawcy.pl 09.01.02, 13:31 Gość portalu: :) napisał(a): > a nie przeszło wam przez główki, że może lokator chce poznać FAJNĄ > dziewczynę... a nie jakąś panienkę na raz? > > poza tym dziewczyny nie patrzą na pieniądze. ja i moje kumpele patrzymy > zazwyczaj na tyłki przechodzących obok nieznajomych :) > Bardzo ciekawe spotrzeżenie. Moim zdaniem do Tornado chodzą przeważnie same gity i giciary (oczywiście nie wszyscy),jeśli więc chcesz sobie podupczyć to nie ma sprawy ,ale ja bym wolał sobie z taką dziewczyną najpierw pogadać na różne tematy > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter ee lokator jak tam poszukiwania!!!!!!!!!!! IP: *.malpa.komp.pl 11.01.02, 12:42 Odpowiedz Link Zgłoś