szlachcic 10.01.02, 08:06 Co sądzicie o zespole? Mi się nie podoba, że w TV grają koncerty z playbacku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulsar Re: ICH TROJE - jak ich ocenić 11.01.02, 08:01 Grają muzyczkę łatwo wpadającą w ucho, ale to nie znaczy, że dobrą. Nie przepadam za nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ICH TROJE - jak ich ocenić IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:09 JESTEŚCIE NUDNI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quesso Re: ICH TROJE - jak ich ocenić IP: 158.75.53.* 22.01.02, 19:02 Komercyjna kaszana!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: ICH TROJE - jak ich ocenić IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 08:58 Gość portalu: Quesso napisał(a): > Komercyjna kaszana!! Wcale ze nie. Wlasnie wczoraj slyszalem w PR3 ze Ich Troje nie byli wcale mocno reklamowani, promowani. Po prostu sami sie sprzedawali bez specjalnej ingerencji wydawcow. Jest to w sumie pewien fenomen, ale co do samej ich muzyki to nie chce mi sie ich sluchac. Chociaz, czasem jak jestem w jakims pubie to mi ich piosenki nie przeszkadzaja az tak. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: ICH TROJE - jak ich ocenić 24.01.02, 08:28 Nie byli mocno promowani? A TVP program 2 to co? TV została mocno skrytykowana za tą promocję koncertów i do tego z playbacku. Ja tam nie mam nic przeciwko komercji ale wypadałoby coś zrobić wartościowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kshyhoo Re: ICH TROJE - jak ich ocenić IP: 158.75.15.* 23.01.02, 12:45 I niestety ta komercyjna kaszana sie szerzy! Ich troje beda spiewac w Niemczech i Rosji. Zalosne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pulsar Re: ICH TROJE - jak ich ocenić 22.01.02, 19:56 Gość portalu: ja napisał(a): > JESTEŚCIE NUDNI! Jak się nudzisz, to może połóż się spać ... Odpowiedz Link Zgłoś