Dodaj do ulubionych

Leczmy homoseksualistw

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 27.10.03, 11:18
Dlaczego nie leczy sie homoseksualistoow.
Przeciez to taka sama ulomnosc jak wiele innych ktore sie leczy.
Dlaczego jest trend na udawanie ze to normalne. To nie ma nic wspolnego z
tolerancja, jaka niewatpliwie powinna ich dotyczyc wzgledem nas.
Obserwuj wątek
    • alienisko Re: Leczmy homoseksualistw 27.10.03, 12:23
      A w czym Ci oni przeszkadzaja? Mi osobiście w niczym. I Ty mówisz o tolerancji?
      Poza tym jest to uwarunkowane genetycznie, więc powodzenia w leczeniu :D Próba
      zmieniania tych ludzi tylko by ich unieszczęśliwiała. W imie czego? Twojego
      braku tolerancji dla odmienności?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Leczmy homoseksualistw 27.10.03, 13:32
        alienisko napisał:

> A w czym Ci oni przeszkadzaja? Mi osobiście w niczym. I Ty mówisz o
        tolerancji?
        > Poza tym jest to uwarunkowane genetycznie, więc powodzenia w leczeniu :D
        Próba
        > zmieniania tych ludzi tylko by ich unieszczęśliwiała. W imie czego? Twojego
        > braku tolerancji dla odmienności?

- jak chory nie chce się leczyć jego sprawa ale nie mów mi że to jest normalne!
        Bo jeśli to uznamy za normę to lada chwila normą będzie pedofilia!
        • alienisko Re: Leczmy homoseksualistw 27.10.03, 14:00
          Udowodnione naukowo jest, że orientacja seksualna uwarunkowana jest genetycznie.
          • Gość: bol Re: Leczmy homoseksualistw IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 18:34
            alienisko napisał:

> Udowodnione naukowo jest, że orientacja seksualna uwarunkowana jest
            genetycznie
            > .

To pewnie radzieccy naukowcy byli. Bo jeżeli pedalstwo jest uwarunkowane
            genetycznie to znaczy ,że dwa pedały mają dzieci - w końcu one są dziedzicami
            tych genów , albo dziedziczenie nie jest związane z przekazywaniem genów ,albo
            geny przekazuje się inaczej niż poprzez posiadanie dzieci. Tak czy inaczej
            odkrycie tych naukowców jest wiekopomne i pewnie nie zauważyłem kiedy dostali
            Nobla za uwalenie całej dotychczasowej genetyki ( taki nieuk jestem ). BOL
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Leczmy homoseksualistw 31.10.03, 15:17
            alienisko napisał:

> Udowodnione naukowo jest, że orientacja seksualna uwarunkowana jest
            genetycznie
            > .

- genetycznie uwarunkowane są również nowotwory, zespół Downa itd
        • Gość: ola Re: Leczmy homoseksualistw IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 21:22
          zacznij leczyćź od biskupa Poetza !
      • Gość: konserwa jak najbardziej, leczmy ich IP: 207.102.59.* 27.10.03, 15:41
        jest wiele innnych chorob uwarunkowanych genetycznie i sie je leczy (raki,
        Altzhaimery setki innych) problem ze zbukami jest polityczny, maja oni mocne
        wplywy w swiecie, zbuki siedza w EU (wysoko) sa gubernatoirami, sedziami,
        ministrami, (partaia demokratyczna w USA jako drugie chaslo glosi walke o
        przywileje dla zbukow), czemu nam przeszkadzaja bo zalewa nas to dziadostwo,
        nie jest szczytem moich marzen w dzien swiateczny ogladac programow o nich
        jacyz oni to wspaniali i inteligetni (a w USA nie mam wyboru), coz jest w nich
        wspanialego ze sa zboczeni, ze potrafia wg statystyki zerznac 300 facetow
        rocznie, ze co trzeci zrnie dzieci, tak powiedzmy to wporst co trzeci jest
        pedarasta, ze przestapczosc wg ukrywanych danych wsrod nich jest 10 krotnie
        wyzsza niz wsrod innych, ze z duma zarazaja sie AIDS (bo wtedy czuja sie super
        pedziem) ze sztuk aprzez nich wtorzona jest chora, chory umysl chora sztuka?
        Jestem za rozsadna tolerancja, nie za tolerancja ktora niszczy moralnie nasza
        cywilizacje, my choduje my raka na ciele spolecznestwa, oni afiszujac sie z
        tym zadaja aby ich uznac za normalnych (tak samo absuradale jak uznanie
        Parkinsaona czy trendowatego za zdrowego), dosc tego! Tu juz nie chodzi o
        tolerancje, nie chodzi juz o rowne prawa chca nam narzucic swoje myslenie swoj
        swiat zdegeneriwanych wartosci (bez wartosci), wiec powiedzmy nie tej zarazie,
        nie badzmy politycznie oprawni, wiec NIE zbukom, ale tak homoseksualista (to
        biedni ludzi ktorzy sie mecza, ktorzy nie chca nas zdeprawowac i narzucic
        swojego stylu, ktorzy wiedza ze cos z nimi jest nie tak, ktorzy w
        przeciwnienstwoe do homo nie organizoja love parade nie grzmoca sie ze
        wszystkim co sie rusza), tylko maja partnera a to roznica ktorej tepe
        spoleczenstwo nie widzi i wrzuca wszystko do jednego wora nazywanego tolerancja.
        • Gość: mupi Re: jak najbardziej, leczmy ich IP: *.tktelekom.pl 31.10.03, 00:31
          KONSERWA: tak sobie czytam twoje wypwiedzi i mysle sobie, ze mi cie szkoda.
          robisz wrazenie jakiegos zabiedzonego i bezrobotnego kolesia. co cie obchodzi,
          ze geje maja kase? wez sie do roboty i nie marudz!!!!

a uwagi, ze homoseksualizm to choroba - ludzie, czy wy zyjecie na ksiezycu?
          poczytajcie najpierw, zanim cos napiszecie.
          • Gość: konserwa Re: jak najbardziej, leczmy ich IP: 207.102.59.* 03.11.03, 17:52
            >robisz wrazenie jakiegos zabiedzonego i bezrobotnego kolesia
            bezrobocie stary to problem post socjalistycznych krajow
            > poczytajcie najpierw, zanim cos napiszecie
            dokladnie, ja jeszcze dodam pojezdzij po swiecie, pomieszkaj tu i tam,
            porozmawiaj z ludzmi (zakladajac ze znasz jakis jezyk) poobserwuj,
            moze wtedy bedziesz w stanie wysnuj jakis merytoryczny argument a nie zalosna
            wstawke o bezrobociu...
    • Gość: przem Re: Leczmy homoseksualistw IP: 158.75.48.* 27.10.03, 14:15
      nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, że pieniądze na leczenie musiały by iść z
      twoich podatków ( jeżeli płacisz ), a że to nieuleczalna "choroba" to dużo
      twoich pieniędzy na to pójdzie -przemyśl to.
    • Gość: mania Re: Lecz my alleluja i do przodu ! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 21:23
      pozdr.
    • Gość: JA Re: Leczmy homoseksualistw IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.10.03, 08:22
      Do oponentów
      Mówicie że homoseksualizm to normalna rzecz.
      Homo...ści chcą ślubów. Ale ONI chcą też adopcji dzieci.
      UDAWANIE ŻĘ TO NORMALNE JEST CZYMŚ INNYM OD TPLERANCJI DLA TEGO ZJAWISKA.
      Pamiętajcie o tym.
      A co z pedofilami? Sluby z 5 letnimi dziećmi?
      A co z zoofilami? Ślub człowieka ze zwierzęciem?
      A dlaczego nie jak pozwalacie na związki homo.
      Żeby było jasne. Chcecie przekroczyć pewną granicę, a konsekwencją będzie brak
      nowych granic.
      • Gość: Wiech Re: Leczmy homoseksualistw IP: 217.97.134.* 28.10.03, 08:53
        Gość portalu: JA napisał(a):
        (...)

Mylisz pojęcia człowiecze i świadomie (?) nimi manipulujesz..

Zoofilia i pedofilia to nie to samo co homoseksualizm.
        Bazujesz na pseudonaukowych danych i opiniach, a pewnie w życiu nie spotkałeś
        prawdziwego geja..

Tolerancja w przypadku hiomoseksualizmu polega na tym, ze jezeli dwóch
        dorosłych, dojrzałych ludzi chce robic coś, co sprawia im radość (i nie mam tu
        na myśli tylko sfery seksualności), nie krzywdząc jednocześnie nikogo z
        otoczenia, to nalezy to uszanować.
        To, że nie jest to akceptowalne w twoim systemie wartosci, to już twoja sprawa.
        Ciekawe, jakbys się czuł, gdyby jakiś np. ortodoksyjny muzułmanin napierdzielał
        cię maczetą, bo nie podoba mu się 'robienie' znaku krzyża na piersiach przez
        zwyrodniałego innowiercę..

Żeby nie było niejasności - jestem zdecydowanie przeciwny adopcji dzieci
        przez 'rodziny' homoseksualne.
        • Gość: JA Re: Leczmy homoseksualistw IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.10.03, 09:54
          Z pedofilią i zoofilią trochę wyolbrzymiłem dla lepszego zobrazowania problemu.
          A teraz. Dlaczego jestes przeciwny adopcji dzieci? Nie uwazasz wieć związku
          homo za 100%. Sam sobie zaprzeczasz
          • Gość: Wiech Re: Leczmy homoseksualistw IP: 217.97.134.* 28.10.03, 10:19

> Z pedofilią i zoofilią trochę wyolbrzymiłem dla lepszego zobrazowania
            problemu.

dlaczego uważasz to za problem? po prostu pozwól zyć innym - jeżeli temat Cie
            nie dotyka, ani nie grozi np. uwiedzeniami małolatów, to o co chodzi?
            niech sobie ludzie żyją tak jak chcą - ich sprawa..

> A teraz. Dlaczego jestes przeciwny adopcji dzieci? Nie uwazasz wieć związku
            > homo za 100%. Sam sobie zaprzeczasz

Nie uwazam zwiazku homo za 100procentowo taki sam, jak hetero, bo taki po
            prostu nie jest. Nie naciagaj łaskawie moich wypowiedzi..
            Dzieci dla prawidłowego rozwoju powinny mieć kontakt z osobnikami i psychiką
            obydwojga płci i tyle.
            • Gość: JA Re: Leczmy homoseksualistw IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.10.03, 11:02
              Ale ja pozwalam żyć innym.
              Tylko wkurza mnie twierdzenie "Homoseksualizm - No problem, to normalność"
              Piszesz "dzieci dla prawidłowego rozwoju powinny mieć tate i mame"
              No nie rozumiem, homoseksualizm wg Ciebie jest normalny
              Gdzie wiec niebezpieczenstwo? Że zostanie pedałem dzieciak?
              Przecież wg Ciebie to normalne, a jak normalne to gdzie jest niebezpieczeństwo?
            • genuine44 Re: Leczmy homoseksualistw 30.10.03, 17:02

> Dzieci dla prawidłowego rozwoju powinny mieć kontakt z osobnikami i psychiką
              > obydwojga płci i tyle.

Sam wiesz, ze temat byl walkowany na sasiednim forum. Tak dlugo jak wykluczamy
              adopcje dzieci to zgadzam sie w zasadzie z Toba. Jezeli jestem przeciwnikiem
              sformalizowania ich zwiazkow to dlatego, ze za kazdym "sukcesem" ida nastepne
              zadania.
        • Gość: McButelka Re: Leczmy homoseksualistw IP: *.pec.torun.pl 28.10.03, 09:56
          Jak ktoś się odzywa na ten temat to musi uważać, bo można podejrzewać, że
          zabiera głos w swojej sprawie... W związku z tym, ze strachem na ramieniu -
          też zabiorę. Nie mam nic do zboczeńców, pod warunkiem że się osobiście do mnie
          nie przystawiają. Pytanie, na kogo wyrośnie dziecko obserwujące od "małego"
          układ homoseksualny.
          Jednocześnie zapraszam oczywiście do obejrzenia teledysku na ten temat - ze
          strony Butelki można go pobrać.
          Link podam niebawem...
        • Gość: konserwa Re: Leczmy homoseksualistw IP: 207.102.59.* 29.10.03, 17:15
          > Zoofilia i pedofilia to nie to samo co homoseksualizm.
          nie nie to samo ale te zjawiska wystepuja wsrod homo 10-ciokrotnie czesciej niz
          wsrod hetero wioskowy medrcu, poczytaj statystyki nie te oficjalne produkowane
          przez homo i publikowane przez hetero pod naciskiem tych pierwszych i
          politycznej poprawnosci. Poczytaj o przestepczosc wsrod homo, wsrod murzynow
          jest o rzad wyzsza niz wsrod normalnych. O ile niechetnie po cichu przyznaje
          sie ze czrni sa kryminogenni to o homo juz ciezko, lansuje sie ich jano nowych
          lepszych ludzi,

> Tolerancja w przypadku hiomoseksualizmu polega na tym, ze jezeli dwóch
          > dorosłych, dojrzałych ludzi chce robic coś, co sprawia im radość
          czyli rozumiem kazdy ma prawo robic to co mu sprawia radosc ?
          zatem sex parady z rznacymi sie na oczach "normalnych" setkami homo sa OK
          (patrz lova parade w Berlin), oboje wyrazja zgode i sprawia im to radosc ?

Rozumiem ze jak krowa i zoofil oboje czerpia przyjemnosc to tez jest ok, bo
          obopulna zgoda i im radosc to sprawia ?

Pierdolnij ten swoj lieralny leb o cos twardego sprawisz tym radosc innym.
          • Gość: Wiech Re: Leczmy homoseksualistw IP: 217.97.134.* 29.10.03, 17:43
            Gość portalu: konserwa napisał(a):

> > Zoofilia i pedofilia to nie to samo co homoseksualizm.

> nie nie to samo ale te zjawiska wystepuja wsrod homo 10-ciokrotnie czesciej
            niz
            >
            > wsrod hetero wioskowy medrcu, poczytaj statystyki nie te oficjalne
            produkowane
            > przez homo i publikowane przez hetero pod naciskiem tych pierwszych i
            > politycznej poprawnosci. Poczytaj o przestepczosc wsrod homo, wsrod murzynow
            > jest o rzad wyzsza niz wsrod normalnych. O ile niechetnie po cichu przyznaje
            > sie ze czrni sa kryminogenni to o homo juz ciezko, lansuje sie ich jano
            nowych
            > lepszych ludzi,

są statystyki i statystyki
            wg twojej 300 parnerów rocznie to u homo norma. Bo oni nie pracują, nie jedza,
            nie spią, tylko chodzą na parady, 'wala' się non-stop, uwodzą dzieci i
            zwierzeta.. Wiadomo - pedały.
            Zwróć uwagę, że koleś uwodzący 16-latkę nie jest pedofilem (bo prawo pozwala),
            natomiast uwiedzenie homoseksualne już pod to podpada. Absolutnie nie pochwalam
            takich zachowań, ale statystyka przyjmie wszystko..
            Z resztą uwiedzeń nieletnich hetero też nie pochwalam, tak na marginesie.

W internecie znajdziesz sobie do bólu róznych statystyk - wejdź sobie gosciu na
            polonijne strony 'patriotyczne' - wg nich mamy już w Polsce tylko gruzy i
            spalona ziemię - reszta rozkradziona albo sprzedana..
            jak dobrze poszukasz, zawsze znajdziesz wygodne źródło na jakiś temat, pytanie
            tylko czy prawdziwe.

>
            > > Tolerancja w przypadku homoseksualizmu polega na tym, ze jezeli dwóch
            > > dorosłych, dojrzałych ludzi chce robic coś, co sprawia im radość
            >
            > czyli rozumiem kazdy ma prawo robic to co mu sprawia radosc ?
            > zatem sex parady z rznacymi sie na oczach "normalnych" setkami homo sa OK
            > (patrz lova parade w Berlin), oboje wyrazja zgode i sprawia im to radosc ?
            >
            > Rozumiem ze jak krowa i zoofil oboje czerpia przyjemnosc to tez jest ok, bo
            > obopulna zgoda i im radosc to sprawia ?
            >

powtarzam jeszcze raz, choc jestem prawie pewien, ze i tak nie dotrze:
            Nie mam nic przeciwko zwiazkowi dwóch dorosłych, swiadomych osób, który nikomu
            nie czyni krzywdy. Jeśli dla ciebie krowa jest świadomą osobą (nawet dorosła)
            to ja przepraszam.
            Wrzucanie wszystkich 'mniejszościowych' zachowań do jednego wora jest po prostu
            dennie głupie. Czy jeżeli dzieciak ukradnie lizaka, a jakiś skurwiel popełni
            morderstwo, to nalezy ich razem posadzić w celi na dozywocie, bo obydwoje
            popełnili przestepstwo?!
            Para hetero, która lubi ekstremalne sado-maso i napieprza sie róznym żelastwem,
            jest dla ciebie ok? Czy wyslac ich na leczenie, lobotomię jaką może?..

> Pierdolnij ten swoj lieralny leb o cos twardego sprawisz tym radosc innym.

że jesteś 'inny' to widać po postach..

twoją 'mądrą' radę możesz sam sobie wdrozyc w życie - na twardogłowie raczej
            nie pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi na odreagowanie chorobliwej wrogosci i
            agresji.
            nie pozdrawiam
            W.

• Gość: konserwa masz zwidy ? IP: 207.102.59.* 30.10.03, 16:23
              > wg twojej 300 parnerów rocznie to u homo norma. Bo oni nie pracują, nie
              jedza,
              > nie spią, tylko chodzą na parady, 'wala' się non-stop, uwodzą dzieci i
              to nie wg mojej, co do tego czy pracuja czy nie jedza, to fakty sa ze pedzie
              zarabiaja ponad 2-3 razy wiecej niz hetero, nie jest tajemnica poliszynela ze
              nie wiele jest rolnikow wsrod pedziow, jest za to duzo osob wysoko postawionych
              jest to bowiem "zabawa wyzzych sfer" stad tak trudno jest ich ruszyc, stad
              jestesmy zalewani ich pozytywnym obrazem i znieksztalconymi statystykami.
              Patrz film Philadelphia z Tome H. przeciez to obrzydliwa gebelsowska propaganda.
              Wsrod republikanwo w USA sie mowi sie wprost ze srodowisko gejowskie wymusilo i
              wyrezyserowalo ten film aby urobic opinie publiczna i zmienic spoleczny
              wizerunek homo. Powiesz ze ten film byl ludzki bo pokazal ludzka strone homo
              (ze czuja ze kochaja jak my) OK a ja ci powiem ze ten film pokazal jedna
              strone, chcial bys zplakal na bednym umierajacym pedziem, ale byl jednostronny
              nie dal ci wyboru, nie pokazoano ci jak sie nasz wrazliwy pedzio rznal i jak
              zlapal ten Aids, bo rezyser wiedzial ze gdyby pokazac druga strone to widz
              zamiast wzruszenia mialby obrzydzenie, (ma na co zasluzyl). A ja nie lubie jak
              sie mna manipuluje.
              Wiec owszem satystyki nie przygotowane przez estabishment pokazuja inne
              swiatlo, gwalty (w NY 10 rqzy wiecej wsrod pedziw niz wsrod hetero) nie
              przeczytasz tego w NYT. Drugi, uprowadzenia nieletnich, itp itd.

To sa dewianci bogaci z dostepem do mediow.

Byl inetresujacy artkul wporst o siatce pedziow w polsce, paru ministrow jeden
              z premierow (nie zartuje) wiec komenda policj aby sprawe rozpracowac pod
              wplywem naciskow z gory przeznaczyla jedna osobe do sprawy, czy ja musze wiecej
              pisac.
              > polonijne strony 'patriotyczne' - wg nich mamy już w Polsce tylko gruzy
              nie znam takich stron, polonia ma inne problemy kto jest najwiekszy kto ma miec
              wladze, mie ma bardzij skuconych z wiekszym ego narodowcow, co do Polski bywam
              i mi sie podoba coraz bardziej, tak jak Polacy mi si epodobaja ze swoja
              czerwono-libralna mentalnoscia coraz mniej.
              > dennie głupie. Czy jeżeli dzieciak ukradnie lizaka, a jakiś skurwiel popełni
              > morderstwo, to nalezy ich razem posadzić w celi na dozywocie, bo obydwoje
              > popełnili przestepstwo?!
              a gdzie ja napisalem ze to to samo ??? skad ten wniosek (zwidy)????
              > Para hetero, która lubi ekstremalne sado-maso i napieprza sie róznym
              żelastwem,
              >
              > jest dla ciebie ok? Czy wyslac ich na leczenie, lobotomię jaką może?..
              a czy ja napsialem ze jest, jasne ze nie jest oni tez sie na leczenie nadaja,
              ale jest roznica sadomaso, nie lansuja sie w TV nie robia tego pblicnzie nia
              maja sadomaso parade, ja naprawde nie mialem nic do homo dopuki nie zaczeli sie
              lansowac, wybielac i wpierdalac z butami w moje zycie i probowac mnie zmienic,
              moj swiatopoglad, wypowiedzieli mi wojne, i ja nie zamierzam sie slumic i dac
              sobie wmoeic ze to nowoczsne i dobre i ze jak nie zaakceptuje to bede
              sredniowieczny.

>raczej
              > nie pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi na odreagowanie chorobliwej wrogosci
              twardoglowa lepsza niz pusta liberalna, przynajmniej cos w niej jest poza
              liberalna wyprana kapusta

• Gość: Wiech Re: masz zwidy ? IP: 217.97.134.* 31.10.03, 10:07
                Gość portalu: konserwa napisał(a):
                > ja naprawde nie mialem nic do homo dopuki nie zaczeli sie
                >
                > lansowac, wybielac i wpierdalac z butami w moje zycie i probowac mnie
                zmienic,
                > moj swiatopoglad, wypowiedzieli mi wojne, i ja nie zamierzam sie slumic i dac
                > sobie wmoeic ze to nowoczsne i dobre i ze jak nie zaakceptuje to bede
                > sredniowieczny.
                >
                >

..wpierdalać z butami w twoje życie?..
                ..wypowiedzieli ci wojne?!..

no tak. i ty mi opowiadasz o zwidach..
                sorry, ale nie pogadamy.

tak na marginesie - na parady chodza krzykliwe oszołomy, a nie 'zwyczajni' homo.

polecam też lekturę postów niejakiej Cath i komentarzy ze strony, 'normalnych'
                i 'uczciwych' obywateli..
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=3987846&a=3995750
                nic dodać, nic ująć..

tak poza tym, wszystko co miałem do powiedzenia na ten temat powiedziałem już w
                podobnym watku u sasiadów ("Ustawa gejowska' - co Wy na to?")
                i nie chce mi sie powtarzać..
                • Gość: konserwa Re: masz zwidy ? IP: 207.102.59.* 31.10.03, 15:13
                  > ..wpierdalać z butami w twoje życie?..
                  > ..wypowiedzieli ci wojne?!..
                  tobie tez, nam wszystkim, problem w tym ze wiekszosc hetero jest bardziej
                  cipowata niz 100% podzie, swoj brak kregoslupa moralnego, meskosci ukrywamy pod
                  plaszczykiem telerancji, przymykamy oczy na to co sie dzieje bo nam latwiej nie
                  musimy sie wysilac. I nie pociesza mnie fakt ze statystyczny polski mezczyzna
                  to mucho podlug amerykaskiego (tu poza marines faceci to kobiety z broda).
          • Gość: Ted® Re: Leczmy homoseksualistw IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 18:29
            jak widze dyskusje o zbukach to zaraz przychodzi na mysl moj nieodzalowany
            przyjaciel, lezka sie w oku kreci
            pozdrawiam
    • Gość: przem Re: Leczmy homoseksualistw IP: 158.75.48.* 28.10.03, 11:00
      Wiech - dokładnie to samo chciałem napisać.
    • Gość: JA Re: Leczmy homoseksualistw IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.10.03, 08:50
      Wydaje mi się że nie wszyscy 100% rozumieją temat
      Jakie ludzie mają stosunki do homoseksualistóów.
      1 - całkowity brak tolerancji i chęc zepchnięcia ich na margines
      2 - tolerancja dla nich ale brak zgody na uznanie zjawiska za normalne
      3 - UDAWANIE ŻE TO NORMALNE

Ja optuje za pkt-em 2, Denerwuja mnie pseudo-tolerancyjni i pseudo-nowocześni
      którzy uważają to za normalność. Natomiast punkt 1 uważam też za negatywne
      odnoszenie się do homo.
      • Gość: Wiech Re: Leczmy homoseksualistw IP: 217.97.134.* 30.10.03, 09:35

> Wydaje mi się że nie wszyscy 100% rozumieją temat
        > Jakie ludzie mają stosunki do homoseksualistóów.
        > 1 - całkowity brak tolerancji i chęc zepchnięcia ich na margines
        > 2 - tolerancja dla nich ale brak zgody na uznanie zjawiska za normalne
        > 3 - UDAWANIE ŻE TO NORMALNE
        >
        > Ja optuje za pkt-em 2, Denerwuja mnie pseudo-tolerancyjni i pseudo-nowocześni
        > którzy uważają to za normalność. Natomiast punkt 1 uważam też za negatywne
        > odnoszenie się do homo.

"Autor: Gość: JA
        Data: 27-10-2003 11:18
        --------------------------------------------------------------------------------
        Dlaczego nie leczy sie homoseksualistoow.
        Przeciez to taka sama ulomnosc jak wiele innych ktore sie leczy.
        Dlaczego jest trend na udawanie ze to normalne. To nie ma nic wspolnego z
        tolerancja, jaka niewatpliwie powinna ich dotyczyc wzgledem nas."

masz dosyć specyficzny pogląd na tolerancję, gościu..

• Gość: JA Re: Leczmy homoseksualistw IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 03.11.03, 08:58
          Specyficzny pogląd na tolerancję??????
          Z człowiekiem chorym na AIDS napije się piwa, pogadamy, pogramy w piłkę itd.
          Jest dla mnie partnerem w rozmowie itd.
          Nie zmienia to faktu że jest jednak chory.
          Z homoseksualistą to samo.
          I tak samo nie zmienia faktu, że jest ułomny w sprawach seksualności.
      • Gość: konserwa Re: Leczmy homoseksualistw IP: 207.102.59.* 30.10.03, 16:04
        bardzo dobry krotki post
    • Gość: przem Re: Leczmy homoseksualistw IP: 158.75.48.* 30.10.03, 09:28
      A jaka jest ta twoja definicja normalności i co to jest pseudonowoczesność?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka