sugarless 26.03.09, 17:56 wspierajcie rodzinny przemysł, tak prosto,wyjść z kryzysu , Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mac_byd Re: Wodomierze -Metron najlepsze 26.03.09, 18:37 Wspieram, ostatnio w castoramie kupiłem aż 15. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarless Re: Wodomierze -Metron najlepsze 27.03.09, 10:03 jestem ciekaw które wspólnoty i spółdzielnie mieszkaniowe kupują metronowskiewodomierze ,wolą niemieckie, napewno nie są lepsze od naszych, po co dorabiać niemców Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: Wodomierze -Metron najlepsze 27.03.09, 13:03 liczy sie stosunek CENY do JAKOSCI. rozumiem ze kupujesz tylko polskie ananasy i banany. Odpowiedz Link Zgłoś
jarsem Re: Wodomierze -Metron najlepsze 29.03.09, 19:59 drobny szczegol Polska nie produkuje bananow i ananasow ale jablka i truskawki polskie a nie chinskie mozesz kupowac tak samo do Lidla czy Aldeigo nie lazic - bo tam wiekszosc produkowana jest przez zagraniczne firmy zreszta druga sprawa - E.Wedel (dawniej 22 Lipca :) ) to teraz Pepsi Co czy Cattbeurry ? Nei ma juz czysto polskich firm - no moze oprocz tych malych , rodzinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: Wodomierze -Metron najlepsze 07.04.09, 07:26 >drobny szczegol >Polska nie produkuje bananow i ananasow geniusz normalnie albo inny szerlok Odpowiedz Link Zgłoś
sugarless Re: Wodomierze -Metron najlepsze 31.03.09, 19:31 Metron produkuje wodomierze w polsce,druga sprawa w kążdym kraju zach. wykształcił się tzw. patriotyzm konsumencki,jeżeli mogę kupuje polskie produkty,jeżeli mam wybór to kupie polskie ziemniaki ,a nie marokańskie,żelazko kupie od Zelmera, problem będzie z odieżą Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: Wodomierze -Metron najlepsze 01.04.09, 07:31 > żelazko kupie od Zelmera to masz 50% szansy ze bedzie ono z ChRL. Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Wodomierze -Metron najlepsze 29.03.09, 23:22 poza tym sprzedawali iles urzadzen wykonanych w chinach naklejajac na nie swoje logo. niemniej sprzedawane byly przez nich i z tego mieli swoj biznes Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Wodomierze -Metron najlepsze 27.03.09, 17:49 To oni jeszcze cokolwiek produkują? Przecież i tak zwolnili prawie wszystkich pracowników... Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Wodomierze -Metron najlepsze 30.03.09, 18:10 te haslo tylko wydaje sie byc z tamtej epoki Ono jest sluszne do bolu Nasze to przede wszystkim kujawsko-pomorskie i polskie, potem europejskie, podem transatlantyckie a chinskie mozna miez w dupie zawsze i wszedzie bo to sie odbija dzisiaj na gospodarkach zachodnich Odpowiedz Link Zgłoś
sugarless Kupuj polskie bo lepsze 05.04.09, 22:20 kupując polskie produkty zmiejszasz bezrobocie, musimy zmienić mentalność naszą , jeżeli jest produkt dobry , wybierz swo , z samochodem będzie problem i sprzętem audio, na rynku praktycznie nie z made in poland wyrobów, to tragedia narodowa ,każdy kraj jak tylko może promuje i pomaga swoje , stocznie tego są przykładem , u nas kończą życie , a w niemczech jest boom, prod. idzie pełną parą Odpowiedz Link Zgłoś