anulka_dab 06.04.09, 05:53 Gdzie podaja najlepsza pizze w naszym miescie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tryg.sk2 Re: Najlepsza Pizza w Toruniu 06.04.09, 09:04 Jest to wywiad gospodarczy, ten post. Ale odpowiem uczciwie - tylko i wyłącznie Stara Browarna na ul. Mostowej. Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko ta z browarnej dziala lepiej niz 06.04.09, 09:08 wszystkie srodki na przeczyszczenie wziete na raz. najlepsza jest na szczytnej w staropolskiej czy tez staromiejskiej (zawsze zapomne jak sie nazywa). Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Najlepsza Pizza w Toruniu 06.04.09, 11:05 Nigdzie, bo nie ma już Verony :P Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: Najlepsza Pizza w Toruniu 06.04.09, 13:44 a ja najbardziej lubię pod arkadami Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk2 Re: Najlepsza Pizza w Toruniu 06.04.09, 17:38 Dobra i bardzo duża, sycąca pizza jest na Boboli (Czarnogóra). Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: Najlepsza Pizza w Toruniu 06.04.09, 21:25 Właśnie - MOnte Negro i Da Grasso Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Najlepsza Pizza w Toruniu 06.04.09, 17:47 anulka_dab napisała: > Gdzie podaja najlepsza pizze w naszym miescie? w pizzerii :) Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: Najlepsza Pizza w Toruniu 07.04.09, 07:25 dobra jest jeszcze w ognistej przy szosie lubickiej (cztery sery chyba sie nazywa). tylko troche za droga. Odpowiedz Link Zgłoś
megi1973 Re: Najlepsza Pizza w Toruniu 07.04.09, 11:09 "CAPRI" na Wysokiej albo małe grube pizze w Pikolo Odpowiedz Link Zgłoś
13tom13 Re: Najlepsza Pizza w Toruniu 08.04.09, 07:25 Ja myślę, iż po zmianie właściciela, Starabrowarna powróciła do grona najlepszych pizzerii w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk2 Re: Najlepsza Pizza w Toruniu 20.04.09, 10:40 Stara Browarna - owszem, wróciła do formy. Ale jakiś daltonista zrobił menu koszmarne, gdzie widać co drugą pozycję. Przez to myślałem, że usunięto z menu moją ulubioną pizzę. Dopiero po dłuższej analizie wyczytałem czarne literki na ciemno-purpurowym tle. Odpowiedz Link Zgłoś
zwalkam Re: Najlepsza Pizza w Toruniu 20.04.09, 10:27 Ja najbardziej uwielbiam typową włoską pizzę z pieca w Napolitano na Mostowej. http://www.napolitano.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Najlepsza Pizza w Toruniu 20.04.09, 14:08 Tak, ta z Napolitano jest najlepsza. W Montenegro podają przyjemną sycącą potrawę, ociekającą serem i wielce kaloryczną, ale dla zwolenników tradycji Napolitano będzie najlepsze. Szczerze mówiąc, brakuje mi naprawdę dobrej pizzerii w Toruniu, bo ani Browarna, ani Metropolis (o zgrozo, pizza z ketchupem!), ani Da Grasso, ani Capri nie trzymają poziomu. A Piccolo to taka ciekawostka, duża zapiekanka :P Odpowiedz Link Zgłoś
kazaszka Re: Najlepsza Pizza w Toruniu 20.04.09, 14:45 Da Grasso i Venus to moje typy. Odpowiedz Link Zgłoś