lwi-pazur 27.05.09, 19:22 Czy ktoś słyszał może kiedy odchodzi na emeryturę nasz organista? Myślę że przydałaby się jakaś zmiana(na lepsze). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: ORGANISTA. 29.05.09, 15:56 lwi-pazur napisał: > Czy ktoś słyszał może kiedy odchodzi na emeryturę nasz organista? > Myślę że przydałaby się jakaś zmiana(na lepsze). Oj przydały by się,przydały szczególnie w tym kryzysie, coś słyszałem, ale nie pamiętam dokładnie, dwie posunięte panie w czasie rozmawiały o zmianie dachu na dzwonnicy w Dobrem i o organiście też napomknęły, zapytam ciotki, ona wszystko wie, nawet najgorsze pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
jukup Re: ORGANISTA. 29.05.09, 22:42 Mam nadzieję, że dowiesz się o organiście z Osięcin a nie z Dobrego. Oj zmiana by mogła nastąpić. Dosyć już tych fałszywych nut w kościele. Organista sobie (niezrozumiały bełkot), ludzie sobie.Normalnie nie idzie słuchać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ORGANISTA. 30.05.09, 18:22 jukup napisała: > Dosyć już tych fałszywych nut w > kościele. Organista sobie (niezrozumiały bełkot), ludzie > sobie. No a nie idzie donieść na milicję ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lwi-pazur Re: ORGANISTA. 30.05.09, 21:42 Sauber,nie prowokuj.Milicja to już dawno wyginęła.A jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie odzywaj.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ORGANISTA. 31.05.09, 13:33 lwi-pazur napisał: > już dawno wyginęła. Jak wyginęła, jak wczoraj z takim jednym my sie nachleli ... ;) Jak zwał tak zwał, ale jak z organistą coś nie tak to zadenuncjować gościa, dobre i 17 zyly. Ja tam kiedyś często chodziłem by posłuchać wirtuozowskiej gry pijanego organisty, a teraz się boję ... samogonu nie ruszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś