Gość: Profesor IP: *.tpl.toronto.on.ca 30.01.02, 18:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_wl Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru 30.01.02, 19:15 No chyba, że sam zamknąłeś jedno kino i rozebrałeś 3/4 teatru. Musiałeś jednak to zrobić bardzo szybko, bo jak rano przejeżdżałem Wałami do roboty, teatr był jeszcze nienaruszony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: 198.138.227.* 30.01.02, 20:53 Gość portalu: Profesor napisał(a): napisal co wiedzial... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru 31.01.02, 10:59 Jest profesorem, więc powinien wiedzieć więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: 217.97.134.* 31.01.02, 11:04 robert_wl napisał(a): > Jest profesorem, więc powinien wiedzieć więcej. ...może chemii, i stąd taka biegła znajmość tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru 31.01.02, 11:56 Raczej łopatologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: 217.97.134.* 31.01.02, 12:10 robert_wl napisał(a): > Raczej łopatologii. ...i to na Wyższej Szkole Lotów Podziemnych w Zduńskiej Woli-Karsznicach. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru 31.01.02, 12:20 Gość portalu: Wiech napisał(a): > ...i to na Wyższej Szkole Lotów Podziemnych w Zduńskiej Woli-Karsznicach. He, he. To teraz już wiem, dlaczego zawsze imponował mi takim polotem i bystrością umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modern Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:34 Nieprawda- może być prof. od monterów kaloryferów. Mam nadzieję, że kino i teatr były ubezpieczone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: 198.138.227.* 31.01.02, 14:40 Gość portalu: modern napisał(a): > Nieprawda- może być prof. od monterów kaloryferów. Mam nadzieję, że kino i > teatr były ubezpieczone!!! troche wyrozumialosci dla czlowieka ktory 12h dziennie spedza za kierownica, nie wszystkim sie poszczescilo i mieli okazje skonczyc darmowe studia za oceanem to duzo kosztuje i z pesji kierowcy nie starczy, stad ten sarkazm i wygorowane profesorskie ambicje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: 217.97.134.* 31.01.02, 15:31 Gość portalu: polonus napisał(a): > > troche wyrozumialosci dla czlowieka ktory 12h dziennie spedza za kierownica, ni > e > wszystkim sie poszczescilo i mieli okazje skonczyc darmowe studia za oceanem to > > duzo kosztuje i z pesji kierowcy nie starczy, stad ten sarkazm i wygorowane > profesorskie ambicje > myślisz, że koleś ma sztywne łącze w autobusie linii 26? chytry plan, patrz skurkowańca, no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: *.tpl.toronto.on.ca 31.01.02, 17:35 Chodzi o poziom teatru .Kierowca bylem krotko by zdobyc doswiadczenie i pierwsze pieniadze na zakup TIRow. Obecnie posiadam / mam do splacenia/ 20 36 tonowych samochodow ,ktore przynosza dobre pieniadze . Wyksztalcenie swoje terz posiadam .Jezdzi u mnie jako kierowcy 6 Polakow z wyksztalceniem wyzszym ; a jeden nawet ma tytul doktora nauk z Polski .Pozdrawiam Was i moj kochany Torun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 18:50 Gość portalu: Profesor napisał(a): > Chodzi o poziom teatru .Kierowca bylem krotko by zdobyc doswiadczenie i pierwsz > e pieniadze na zakup TIRow. > Obecnie posiadam / mam do splacenia/ 20 36 tonowych samochodow ,ktore przynosza > dobre pieniadze . > Wyksztalcenie swoje terz posiadam .Jezdzi u mnie jako kierowcy 6 Polakow z wyks > ztalceniem wyzszym ; > a jeden nawet ma tytul doktora nauk z Polski .Pozdrawiam Was i moj kochany Toru > n. Profesor, jeżeli to wszystko prawda,to pozdrawiam Cie serdecznie.Buduj Canade dalej ,ale kasę ulokuj w Toruniu. Jest jeszcze wiele miesc ,których nie zdążą opylić nasze władze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pulsar Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru 31.01.02, 18:50 Ja do teatru Horzycy chodzę średnio 2 razy do roku i jakoś niskiego poziomu spektakli w nim wystawianych (co pan profesor sugeruje) nie zauważyłem. Czy można prosić o konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: 198.138.227.* 31.01.02, 19:51 Gość portalu: Profesor napisał(a): > Chodzi o poziom teatru .Kierowca bylem krotko by zdobyc doswiadczenie i pierwsz > e pieniadze na zakup TIRow. > Obecnie posiadam / mam do splacenia/ 20 36 tonowych samochodow ,ktore przynosza > dobre pieniadze . > Wyksztalcenie swoje terz posiadam .Jezdzi u mnie jako kierowcy 6 Polakow z wyks jesli posiadasz to wiadomo ze swoje (no chyba ze masz cudze :) ), pytanie jest tylko jakie? > ztalceniem wyzszym ; > a jeden nawet ma tytul doktora nauk z Polski .Pozdrawiam Was i moj kochany Toru > n. trzeba bylo tak od razu, zawsze podziwialem przedsiembiorczych a mialem pogarde dla tych co podaja sie za kogos kim nie sa. Tez znam firme w ktorej pracuja ludzie z mgr, a szef nie ma mgr. i ma z tego powodu straszne kompleksy, a nie potrzebnie bo w koncu to on jest szefem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoo] Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: *.wykonawcy.pl 31.01.02, 19:11 Gość portalu: polonus napisał(a): > Gość portalu: Profesor napisał(a): > > napisal co wiedzial... Szefie obserwuje Cie od jakiegos czasu i zauwazylem ze za wszelka cene chcesz sie wybic na tym forum porownujac dwa rozne swiaty. Mnie to nie interesuje co Ty tam masz w tej Kanadzie ja mieszkam w Polsce w Toruniu i jestem z tego dumny a jesli Tobie sie to miasto nie podoba to włoz jakas forse w rozwoj tego miasta a moze bedziesz mogl ponarzekac. Jesli jednak nie masz zamiaru to zamiast pisac takie bzdury na forum pogadaj sobie z monitorem - ulzysz mi a przy okazji moze wyleczysz sie ze swojego narcyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru 31.01.02, 19:55 Sory to mialo byc do tego calego profesorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: 217.97.134.* 01.02.02, 08:28 Kanada fajna jest, tylko trochę zimna. I odległa. No ale nic to. zastanawia mnie tylko skąd profesorek ma takie dobre informacje na temat poziomu naszych kin, skoro go tu nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modern Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 11:44 No, właśnie. Możę jest agentem ubezpieczeniowym Compensa Życie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pulsar Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru 06.02.02, 14:28 Panie Profesorze, jeszcze raz proszę Pana o konkrety: na jakiej podstawie Pan twierdzi, że poziom wystawianych spektakli w teatrze Horzycy jest niski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus schematy myslowe IP: 198.138.227.* 06.02.02, 14:59 Gość portalu: Wiech napisał(a): > Kanada fajna jest, tylko trochę zimna. I odległa. No ale nic to. > zastanawia mnie tylko skąd profesorek ma takie dobre informacje na temat > poziomu naszych kin, skoro go tu nie ma? zima jest faktycznie zimno, ale latem jest cieplej (w poludniowej Kanadzie oczywiscie) niz w Polsce. Co do kin to profesorek chodzi pewnie do multikin i oglada kasowe produkcje z Hollywood bo tu nic innego nie ma. Kino europejskie, co to takiego... Przez te kilka lat publiczna TV amerykanska (6 kanalow) nie wyemitowala nawet jednego filmu nie amerykanskiego. Tu powszechnie sie uwaza ze swiat to USA a reszta to prowincja, wiec profesorek podazajac ta linia podpala sie wszystkim co na miejscu i krytykuje z oddaniem wszysto co oversees. Jest to tu tak typowe ze az nudne. Tak ze wiecej wyrozumialosci dla niego, tu malo kto nie podaza schematami wyznaczonymi przez system. Odpowiedz Link Zgłoś