Dodaj do ulubionych

Torun- dwa kina i cwierc teatru

IP: *.tpl.toronto.on.ca 30.01.02, 18:01
Obserwuj wątek
    • robert_wl Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru 30.01.02, 19:15
      No chyba, że sam zamknąłeś jedno kino i rozebrałeś 3/4 teatru. Musiałeś jednak
      to zrobić bardzo szybko, bo jak rano przejeżdżałem Wałami do roboty, teatr był
      jeszcze nienaruszony.
    • Gość: polonus Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: 198.138.227.* 30.01.02, 20:53
      Gość portalu: Profesor napisał(a):

napisal co wiedzial...
      • robert_wl Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru 31.01.02, 10:59
        Jest profesorem, więc powinien wiedzieć więcej.
        • Gość: Wiech Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: 217.97.134.* 31.01.02, 11:04
          robert_wl napisał(a):

> Jest profesorem, więc powinien wiedzieć więcej.

...może chemii, i stąd taka biegła znajmość tematu?

• robert_wl Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru 31.01.02, 11:56
            Raczej łopatologii.
            • Gość: Wiech Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: 217.97.134.* 31.01.02, 12:10
              robert_wl napisał(a):

> Raczej łopatologii.

...i to na Wyższej Szkole Lotów Podziemnych w Zduńskiej Woli-Karsznicach.

• robert_wl Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru 31.01.02, 12:20
                Gość portalu: Wiech napisał(a):

> ...i to na Wyższej Szkole Lotów Podziemnych w Zduńskiej Woli-Karsznicach.

He, he. To teraz już wiem, dlaczego zawsze imponował mi takim polotem i
                bystrością umysłu.

• Gość: modern Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:34
                  Nieprawda- może być prof. od monterów kaloryferów. Mam nadzieję, że kino i
                  teatr były ubezpieczone!!!
                  • Gość: polonus Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: 198.138.227.* 31.01.02, 14:40
                    Gość portalu: modern napisał(a):

> Nieprawda- może być prof. od monterów kaloryferów. Mam nadzieję, że kino i
                    > teatr były ubezpieczone!!!

troche wyrozumialosci dla czlowieka ktory 12h dziennie spedza za kierownica, nie
                    wszystkim sie poszczescilo i mieli okazje skonczyc darmowe studia za oceanem to
                    duzo kosztuje i z pesji kierowcy nie starczy, stad ten sarkazm i wygorowane
                    profesorskie ambicje

• Gość: Wiech Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: 217.97.134.* 31.01.02, 15:31
                      Gość portalu: polonus napisał(a):

>
                      > troche wyrozumialosci dla czlowieka ktory 12h dziennie spedza za kierownica, ni
                      > e
                      > wszystkim sie poszczescilo i mieli okazje skonczyc darmowe studia za oceanem to
                      >
                      > duzo kosztuje i z pesji kierowcy nie starczy, stad ten sarkazm i wygorowane
                      > profesorskie ambicje
                      >

myślisz, że koleś ma sztywne łącze w autobusie linii 26?
                      chytry plan, patrz skurkowańca, no!
                      • Gość: Profesor Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: *.tpl.toronto.on.ca 31.01.02, 17:35
                        Chodzi o poziom teatru .Kierowca bylem krotko by zdobyc doswiadczenie i pierwsze pieniadze na zakup TIRow.
                        Obecnie posiadam / mam do splacenia/ 20 36 tonowych samochodow ,ktore przynosza dobre pieniadze .
                        Wyksztalcenie swoje terz posiadam .Jezdzi u mnie jako kierowcy 6 Polakow z wyksztalceniem wyzszym ;
                        a jeden nawet ma tytul doktora nauk z Polski .Pozdrawiam Was i moj kochany Torun.
                        • Gość: Krzyżak Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 18:50

> Chodzi o poziom teatru .Kierowca bylem krotko by zdobyc doswiadczenie i pierwsz
                          > e pieniadze na zakup TIRow.
                          > Obecnie posiadam / mam do splacenia/ 20 36 tonowych samochodow ,ktore przynosza
                          > dobre pieniadze .
                          > Wyksztalcenie swoje terz posiadam .Jezdzi u mnie jako kierowcy 6 Polakow z wyks
                          > ztalceniem wyzszym ;
                          > a jeden nawet ma tytul doktora nauk z Polski .Pozdrawiam Was i moj kochany Toru
                          > n.

Profesor, jeżeli to wszystko prawda,to pozdrawiam Cie serdecznie.Buduj Canade
                          dalej ,ale kasę ulokuj w Toruniu. Jest jeszcze wiele miesc ,których nie zdążą
                          opylić nasze władze.
                          Pozdrawiam.
                        • pulsar Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru 31.01.02, 18:50
                          Ja do teatru Horzycy chodzę średnio 2 razy do roku i jakoś niskiego poziomu
                          spektakli w nim wystawianych (co pan profesor sugeruje) nie zauważyłem. Czy
                          można prosić o konkrety?
                        • Gość: polonus Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: 198.138.227.* 31.01.02, 19:51

> Chodzi o poziom teatru .Kierowca bylem krotko by zdobyc doswiadczenie i pierwsz
                          > e pieniadze na zakup TIRow.
                          > Obecnie posiadam / mam do splacenia/ 20 36 tonowych samochodow ,ktore przynosza
                          > dobre pieniadze .
                          > Wyksztalcenie swoje terz posiadam .Jezdzi u mnie jako kierowcy 6 Polakow z wyks
                          jesli posiadasz to wiadomo ze swoje (no chyba ze masz cudze :) ), pytanie jest
                          tylko jakie?
                          > ztalceniem wyzszym ;
                          > a jeden nawet ma tytul doktora nauk z Polski .Pozdrawiam Was i moj kochany Toru
                          > n.
                          trzeba bylo tak od razu, zawsze podziwialem przedsiembiorczych a mialem pogarde
                          dla tych co podaja sie za kogos kim nie sa.
                          Tez znam firme w ktorej pracuja ludzie z mgr, a szef nie ma mgr. i ma z tego
                          powodu straszne kompleksy, a nie potrzebnie bo w koncu to on jest szefem.

• Gość: snoo] Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: *.wykonawcy.pl 31.01.02, 19:11
        Gość portalu: polonus napisał(a):

> Gość portalu: Profesor napisał(a):
        >
        > napisal co wiedzial...

Szefie obserwuje Cie od jakiegos czasu i zauwazylem ze za wszelka cene chcesz sie
        wybic na tym forum porownujac dwa rozne swiaty.
        Mnie to nie interesuje co Ty tam masz w tej Kanadzie ja mieszkam w Polsce w
        Toruniu i jestem z tego dumny a jesli Tobie sie to miasto nie podoba to włoz
        jakas forse w rozwoj tego miasta a moze bedziesz mogl ponarzekac.
        Jesli jednak nie masz zamiaru to zamiast pisac takie bzdury na forum pogadaj
        sobie z monitorem - ulzysz mi a przy okazji moze wyleczysz sie ze swojego
        narcyzmu
        • snoop Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru 31.01.02, 19:55
          Sory to mialo byc do tego calego profesorka
          • Gość: Wiech Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: 217.97.134.* 01.02.02, 08:28
            Kanada fajna jest, tylko trochę zimna. I odległa. No ale nic to.
            zastanawia mnie tylko skąd profesorek ma takie dobre informacje na temat
            poziomu naszych kin, skoro go tu nie ma?
            • Gość: modern Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 11:44
              No, właśnie. Możę jest agentem ubezpieczeniowym Compensa Życie ;)
              • pulsar Re: Torun- dwa kina i cwierc teatru 06.02.02, 14:28
                Panie Profesorze, jeszcze raz proszę Pana o konkrety: na jakiej podstawie Pan
                twierdzi, że poziom wystawianych spektakli w teatrze Horzycy jest niski?
            • Gość: polonus schematy myslowe IP: 198.138.227.* 06.02.02, 14:59
              Gość portalu: Wiech napisał(a):

> Kanada fajna jest, tylko trochę zimna. I odległa. No ale nic to.
              > zastanawia mnie tylko skąd profesorek ma takie dobre informacje na temat
              > poziomu naszych kin, skoro go tu nie ma?

zima jest faktycznie zimno, ale latem jest cieplej (w poludniowej Kanadzie
              oczywiscie) niz w Polsce.
              Co do kin to profesorek chodzi pewnie do multikin i oglada kasowe produkcje z
              Hollywood bo tu nic innego nie ma.
              Kino europejskie, co to takiego...
              Przez te kilka lat publiczna TV amerykanska (6 kanalow) nie wyemitowala nawet
              jednego filmu nie amerykanskiego. Tu powszechnie sie uwaza ze swiat to USA a
              reszta to prowincja, wiec profesorek podazajac ta linia podpala sie wszystkim co
              na miejscu i krytykuje z oddaniem wszysto co oversees. Jest to tu tak typowe ze
              az nudne.
              Tak ze wiecej wyrozumialosci dla niego, tu malo kto nie podaza schematami
              wyznaczonymi przez system.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka