Dodaj do ulubionych

Wniosek formalny - ban!

13.08.09, 09:57
Panie Marszałku, wysoka Izbo:

Wniosek formalny! Proszę natychmiast zwołać Konwent Seniorów!

I zabanować tę bydgoską awangardę która nie daje pisać na tym forum.

Pod wszystkimi artykułami widać ciągle to samo: muvon-szlachic, muvon-hecer,
arfat-hecer, marcioo30-kid_cassidy

Nikt już nie gada, nie dyskutuje, tylko pojawiają się takie "swingujące pary".

Jednym z najciekawszych dla mnie wątków na tym forum była dyskusja w której
uczestniczył pan Dubowik z budlexu. Było ostro i hardcorowo, kid puszczał
wiązki. Ale dyskusja się z czasem wykrystalizowała i była bardzo ciekawa.

Podobnie ciekawa była dyskusja o płotach i grodzeniu osiedli.

Jestem od roku na tym forum i na 100 dyskusji w jakich brałem udział tylko
jedna być może nie przyciągnęła muvona czy arafata.

Moim zdaniem analiza problemu wskazuje że bez muvona arafata i innych
przyjezdnych dyskusje tutaj byłyby ciekawsze.

Ile razy można poruszać temat: "ale w Bydgoszczy, ale Bydgoszcz, ale
Marszałek, ale bula-bula tramwaj na Fordon"???

"Czy daVinci jest bardziej znany od Ciccioliny" - pyta arafat11??

"A co na to Kopernik??" - rozmyśla dalej...

==============================

NO DRES NO STRES

Ci wszyscy dresiarze przyłażą tu uczyć manier i kultury - bez nich nie byłoby
na tym forum problemu ani z manierami, ani z kulturą osobistą.

To jest wniosek formalny - niech to forum trochę odżyje.

Ja biorę na siebie też część odpowiedzialności - jeśli zostanę zabanowany
wraz z arafatami i innymi z Bydzi, to też przestanę pisać i śmiecić. A jeśli
będą mógł dalej pisać - postaram się mniej prowokować i pisać krócej.
Obserwuj wątek
    • hecer Re: Wniosek formalny - ban! 13.08.09, 10:03
      te dyskusje (płoty, ceny mieszkań) były ciekawe bo nie było na nich bydgoskiej
      eksportowej awangardy intelektualnej.

Ja nie mam nic przeciw mieszkańcom Bydgoszczy, uważam że ludzi wszędzie są
      podobni, wszędzie zdarzają się i mądrzy i głupi. Ale przez sito selekcji na
      forum Torunia przechodzą tylko te najbardziej poszkodowane genetycznie osobniki.

I moim zdaniem admin powinien w jakiś sposób zareagować wreszcie, bo kiedyś na
      tym forum było inaczej (zanim ja się pojawiłem).

Dlatego jest to wniosek formalny o natychmiastowe zwołanie Konwentu Seniorów,
      panie Marszałki.
    • marcioo30 Re: Wniosek formalny - ban! 13.08.09, 10:08
      > Ja biorę na siebie też część odpowiedzialności - jeśli zostanę zabanowany
      > wraz z arafatami i innymi z Bydzi, to też przestanę pisać i śmiecić. A jeśli
      > będą mógł dalej pisać - postaram się mniej prowokować i pisać krócej.
      gościu zacznij od siebie porządek na tym forum to z pewnością zrobi się normalnie, a i raczej przemawiaj do twoich zakompleksiałych kolesi i innych prymitywów żeby przestali obrażać Bydgoszcz i jej mieszkańców w każdym możliwym wątku - szczególnie odnosi się to do kid_cassidy
      • hecer Re: Wniosek formalny - ban! 13.08.09, 11:40
        nie przychodź - nie czytaj tego, gościu.

Nie podsycaj tego antybydgoskiego spamu kida na naszym forum - po co???
        • marcioo30 Re: Wniosek formalny - ban! 13.08.09, 11:53
          bardzo chętnie zaprzestane swojego uczestniczenia w obrażających Bydgoszcz i jej mieszkańców wątkach tego forum - a najprościej będzie poprostu nie tworzyć takich wątków z obu stron !!!
    • gilbert.grape Re: Wniosek formalny - ban! 13.08.09, 10:23
      Hecer, chyba właśnie sprowokowałeś dyskusję, w której takie swingujące pary będą się mnożyć i rozgałęziać na wszelkie sposoby.
      • hecer Re: Wniosek formalny - ban! 13.08.09, 11:52
        miejmy nadzieję że ostatnią
    • arafat11 Re: Wniosek formalny - ban! 13.08.09, 10:32

hecer ja wiem, ze ty juz bana masz ( na ssc)ale to nie znaczy, ze
      wszyscy go dostana na forum wyborczej...zreszta i tam bylbys jednym
      z pierwszych za swoje bluzgi na innych....
      • hecer Re: Wniosek formalny - ban! 13.08.09, 11:52
        a wiesz za co dostałem bana na ssc??

Tutaj też bardzo chętnie za to dostanę bana.

Uważam że poprawianie bzdur i głupot na temat mostu to ważny interes społeczny.
        Wobec propagandy i manipulacji jakie miały w tej sprawie miejsce nie mogę być
        obojętny. Uważam że ten temat trzeba kontynuować - zwłaszcza że w zasadzie każda
        toruńska sprawa związana jest z mostem (choćby ze względu na pieniądze).

W sprawie mostu nakłamano i bardzo opinię publiczną zmanipulowano - to widać na
        każdym kroku. Moją intencją jest by toczyć tę dyskusję i nie pozwolić na kolejną
        manipulację: "temat lokalizacji jest już zamknięty". Nie jest zamknięty - w CUPT
        leży nasz wniosek wraz ze studium wykonalności i analizą porównawczą obu
        wariantów, która będzie oceniana. Jeśli okaże się że Waryński jest lepszy, to
        nasz wniosek o dofinansowanie Wschodniej zostanie odrzucony.

Za to dostałem bana na ssc - myślę, że mógł mieć w tym udział fakt, ze to forum
        zajmuje się infrastrukturą i moderator nie jest bezstronny, trzyma stronę tych
        którzy mogą mu coś dać. Może tak jest, może nie - nie wiem, ale dopuszczam taką
        możliwość.

za spamowanie w Toruniu na temat mostu mogę dostać bana - no problem.

Nie uważam jednak bym miał dostać bana za dyskusję z tobą czy muvonem. To wy
        spamujecie a nie ja
        • arafat11 Re: Wniosek formalny - ban! 18.08.09, 00:09
          Nie uważam jednak bym miał dostać bana za dyskusję z tobą czy
          muvonem. To wy
          > spamujecie a nie ja[/b]

bana moglbys dostac nie za dyskusje z nami ale za obelgi jakie na
          nas i innych rzucasz...widzisz roznice?

nie uwazam zebym spmowal...ja dyskutuje...nic nie poradze, ze nie
          umiesz kulturalnie odp na pytania...a naj lepiej sie czujesz
          gdy "dyskutujesz" sam ze soba...
    • krolewnasciezka Re: Wniosek formalny - ban! 13.08.09, 12:06
      o przepraszam, proszę zostawić dresiarzy w spokoju. identyfikuje sie z tą
      subkulturą, a nie biorę udziału w tych pozbawionych sensu dyskusjach.
    • jaz0n Zieeeew... 13.08.09, 12:07
      Pocieszne... Cenzura lekarstwem na chamstwo. Tylko kto takiemu zabroni pisać za
      chwile pod nowym nickiem? Zaden moderator nie nadążyłby banowac, juz abstrahując
      od faktu że trudno za przyczyne zbanowania kogos uznac fakt że 'nie podoba sie
      hecerowi'. Tobie tez nikt nie broni pisać bzdur- na dowolnym forum (choć
      przyznaję że rozwiązanie to ma pewne kuszace aspekty:). Prościej jest po prostu
      uznac ze sa watki dla normalnych i dla ... normalnych inaczej- i tych drugich,
      pełnych szlachciców, muvonów, arafatów hecerów i innych pieniaczy po prostu
      lepiej nie czytać.
      • hecer Re: Zieeeew... 13.08.09, 12:10
        "Prościej jest po prostu uznac ze sa watki dla normalnych i dla ... normalnych
        inaczej- i tych drugich, pełnych szlachciców, muvonów, arafatów hecerów i innych
        pieniaczy po prostu lepiej nie czytać."

ale teraz wszystkie wątki są już takie że w nich jest lotnisko muvona i tramwaj
        arafata

Nie ma "innych wątków".

• jaz0n Re: Zieeeew... 13.08.09, 12:28
          Więc może czas zmienic forum?
          Zreszta przesadzasz- cos do przeczytania, wolne od głupot zawsze sie jednak
          znajdzie (choc czasem trzeba troche kopać:)
          • hecer Re: Zieeeew... 13.08.09, 12:31
            ale dlaczego wątek mam zmieniać ja, gdy chcę pogadać o promocji Torunia a nie o
            kłamstwie na temat rzekomego odebrania pieniędzy przez marszałka lotnisku w Bydzi???
    • hecer ukrywanie postów 13.08.09, 12:25
      marcioo30 zwrócił uwagę na opcję "ukryj posty od". Podobno wystarczy wrzucić
      nika do listy wrogów.

...Dzięki marcioo30. W dowód wdzięczności wrzucę się tam pierwszego.

I polecam to samo szlachcicowi.

Nie róbmy śmietnika z tego forum.

• kid_cassidy Re: ukrywanie postów 13.08.09, 12:37
        tia, zaznaczysz kilku kompleksów, nie bedziesz ich widział, ale to
        nie znaczy, że problem zniknie. Oni dalej będa tu bruździc w
        najlepsze.
        jaka jest intencja? pogonoc ich do agropilis, czy mieć swiety spokój
        i nie czuć smordu? Mozna załozyc klamerkę na nos, ale po długim
        siedzeniu w smrodzie i tak zżółkniesz...
    • kid_cassidy Re: Wniosek formalny - ban! 13.08.09, 12:32
      bez morderstw nie uda sie pozbyc tej metropolitalnej netowej bohemy.
      Oni nie mają innej alternatywy, niz puszcać tu bąki, bo u siebie od
      dawna są spaleni, traktuje sie ich tam jak powietrze.
      Kompleksiarze nie mają nic do zaoferowania swojemu miastu (ponad
      powtarzanie mantry: tylko metropolia bydgoska) wiec siedzą w
      gościnie (ale tez nie maja tu nic do zoferowania ponad: blebleble,
      chcesz sie bic? lub przerzucania w cytatach kolejnych akapitów).
      szczytem jest arafat, który od miesięcy podpisuje, że nie warto
      dyskutować z hecerem, po czym wpisuje sie pod każdym jego postem.
      paranoja. Namolni, jak rzepy przyczepione do psiego ogona. Na hasło
      WYPAD wesoło merdają ogonami, myśląc, że to zaproszenie.
      Na dosadne opisy o nich, płacza do admina o wycięcie, bo czuja się
      urażeni.
      To jakaś swoista forma okupacji tego forum.
      • hecer Re: Wniosek formalny - ban! 13.08.09, 12:39
        dokładnie.

Największą frajdę sprawia im założenie wątku "jak hecer/kid_cassidy z
        bydgoszczanami dyskutował", czym sugerują, że stosunek do ich głupoty wyznacza
        relacje ze wszystkimi bydgoszczanami.

Ja jakoś nie czuje potrzeby zakładania nowego wątku i wklejania tam:
        "a-bula-bula tramwaj na Fordon", "wziołeś", "conajmniej" itd...
      • hobbes1980 Precz z bydgoskim okupantem!!! :)))))) 13.08.09, 12:54
        Zgadzam sie- wyrzucic ich wszystkich, wtedy bez problemow bedziecie mogli sobie
        bezkarnie jeździć po Bydgoszczy i uważac się za geniuszy bo nikt się wam nie
        sprzeciwi. Doskonały pomysł. Na pewno wyjdzie taniej niż psycholog
        Gratuluje hecer- załozyłes kolejny kabaretowy wątek. Zastanowiałes się kiedyś
        nad tym że takimi postami przynosisz obciach toruńskim forumowiczom (zreszta nie
        tylko ty)? Mnie na przykład wstyd...
        • hecer Re: Precz z bydgoskim okupantem!!! :)))))) 13.08.09, 14:28
          ależ dyskutujcie sobie do woli na wątku założonym przez kida by przybliżyć
          torunianom paranoję TMMB.

Tylko czemu pod każdym moim postem widzę wspis arafata czy muvona?

Czemu w artykule o promocji Torunia najwięcej wpisów jest....od mieszkańców
          bydgoszczy: muvon, arafat, ttls, marcioo30, itd, itd...

Ile razy jeszcze na różnych toruńskich wątkach, dotyczących różnych lokalnych
          spraw będzie poruszany temat "niesprawiedliwego podziału pieniędzy" czy
          "przekazania pieniędzy lotniska na starówkę"????

> Zastanowiałes się kiedyś
          > nad tym że takimi postami przynosisz obciach toruńskim
          > forumowiczom (zreszta ni
          > e
          > tylko ty)? Mnie na przykład wstyd...

nie chcę byście tu spamowali i tyle.

Możesz kuźwa zabrać stąd tych eksportowych jełopów: muvona i arafata?? Toż oni
          nieustannie tu szukają zaczepki.

• hobbes1980 Re: Precz z bydgoskim okupantem!!! :)))))) 13.08.09, 14:36
            Nie zrozumielismy się- ja jestem z Torunia, a wstydze się za forumowiczów
            pokroju twojego czy szlachcica, tak jak normalni bydgoszczanie wstydza sie za
            swoich 'ziomków'
            • hecer Re: Precz z bydgoskim okupantem!!! :)))))) 13.08.09, 14:51
              ale co ja mam wspólnego ze szlachcicem?

i za co jest ci wstyd z mojego powodu?

Że dopominam się o rozwiązanie flejmów (marszałek, lotnisko, tramwaj, podział
              środków) jakie kilka osób uruchamia co i rusz na tym forum pod artykułami, które
              nie dotyczą transportu i budżetu sejmiku?

Ja nie mam nic a nic przeciw Bydgoszczanom. Mam problem z głupolami którzy spamują.
              • hobbes1980 Re: Precz z bydgoskim okupantem!!! :)))))) 13.08.09, 16:20
                Ideologicznie to masz z nim sporo wspólnego...
                A wstyd mi że toruńscy forumowicze zachowuja sie równie prymitywnie co bydgoski
                element napływowy, a przy każdej krytyce uprawiaja pieniactwo w tonie 'a w
                Bydgoszczy Murzynów biją'. Oraz że tak jak ty widza źdźbło w cudzym oku, a w
                swoim nie zauwaza belki (czego dowodem jest ten watek). Marzy Ci sie wywalenie z
                forum wszystkich których nie lubisz? Ciebie tez mało kto lubi zdaje sie
                (uznałbym ze dlatego ze Twoje posty sa cieżkostrawne, długie i nudne, a na
                krytykę reagujesz wyzwiskami, ale co ja tam wiem?) Generalnie smieszne to wszystko.
                • hecer Re: Precz z bydgoskim okupantem!!! :)))))) 14.08.09, 02:30
                  > Ideologicznie to masz z nim sporo wspólnego...

ale co rozumiesz przez ideologię? Wyznawcą jakiej ideologii ja jestem?

Staram się być racjonalistą. Mam nadzieję, że podzielasz ze mną tę ideologię...

Coś się chyba zamotałeś.

> A wstyd mi że toruńscy forumowicze zachowuja sie równie
                  > prymitywnie co bydgoski
                  > element napływowy,

no sorry, z jednej strony masz przynajmniej starania by utrzymać pewien poziom
                  dowcipu (poczytaj posty kida, czy moje) a z drugiej masz "a-bula-bula tramwaj na
                  Fordon". Popatrz sobie na sygnaturki kida.

Jak widzisz awanturę z boku to uważasz obie strony za równie winne tego, że
                  awantura ma miejsce.

To bardzo typowe: dwóch gości się tłumacze to przechodzisz obok i czujesz się
                  tak przyjemnie, że w tym nie uczestniczysz.

"Oj, jaki ja jestem z tego miejsca ważny, teraz wszyscy czekają co orzeknę, po
                  jestem obiektywnym obserwatorem. By tej swojej splendid isolation nie utracisz,
                  wyrażę się w sposób bełkotliwy przydając swojemu głosowi stoickiego dostojeństwa".

Ja natomiast podchodzę i sprawdzam, czy to dres tłumacze 10 latka. A potem
                  zastanawiam się czy chce być szczerbatym bohaterem czy świadomym swego
                  tchórzostwa cieniasem z pełnym uzębieniem.

> Marzy Ci sie wywalenie z forum wszystkich których nie lubisz?

Nie. Czemu? Gdzie ja to napisałem?

Napisałem że problem zaczyna się gdy swingują pary i trzeba je rozdzielić. I
                  napisałem że moim (subiektywnym) zdaniem należy zabanować ich, a nie mnie:)
                  Znalazłem wygodne uzasadnienie: oni piszą w kółko to samo, prowokują. Przyłazi
                  na to forum nie kto inny tylko ci, co chcą awantury bydgosko-toruńskiej.

Nie zauważyłeś, że w każdym poście tych ludzi oni zaznaczają że piszą z
                  Bydgoszczy? Jakie to ma znaczenie??? Niech sobie tu przychodzą komentować różne
                  toruńskie wydarzenia - ale czemu za kazdym razem podkreślana jest "bydgoska
                  perspektywa". Przecież to jakiś absurd by na wszystko patrzeć "z perspektywy
                  ukochanego miasta - Bydgoszczy".

> Ciebie tez mało kto lubi zdaje sie (uznałbym ze dlatego ze Twoje
                  > posty sa cieżkostrawne, długie i nudne, a na
                  > krytykę reagujesz wyzwiskami, ale co ja tam wiem?)

Mi przyjemność sprawia napisanie czegoś, wypowiedzenie się obszernie w jakiejś
                  kwestii. Co tu dużo mówić - na tym forum siedzą ludzie którym przyjemność
                  sprawia pisanie a nie czytanie.

A czy ktoś to co piszę lubi, czy nie - to jego sprawa. Ja nie piszę by mnie ktoś
                  lubił i nawet mi na tym tu nie zależy.

Jeszcze nie widziałem by ktoś się tu lubił.

A kto ciebie lubi??:)

I co to ma w ogóle do rzeczy.

---------------

Na krytykę reaguję wyzwiskami???

Oj, stary. Jestem co najwyżej złośliwy, jeśli ktoś czegoś ewidentnie nie
                  rozumie, np. w sprawach mostu. Naprawdę, tam nie ma wielu subiektywnych kwestii,
                  to nie jest sprawa widzi mi się.

Nigdy jednak nie wyzywam tylko dlatego, że mam odmienne zdanie.

Wyzywam z czasem, gdy ktoś prezentuje już poziom zacietrzewienia w głupocie tak
                  nieznośny, że kontynuowanie dyskusji może mieć tylko jedną zaletę: wyładowanie
                  na kimś nerwów.

• hobbes1980 Re: Precz z bydgoskim okupantem!!! :)))))) 14.08.09, 09:30
                    Co do ideologii... jak widac łatwo niektorym pomylić racjonalizm z szowinizmem.
                    Własciwie potwierdziłes to co napisałem- własnych wad nie widzisz. A posty kid'a
                    to rzeczywiście boki zrywac. Nie mam w zasadzie o czym z toba gadac, skoro
                    prymitywizm i pieniactwo uważasz za 'dowcip' i 'dbanie o pewien poziom'. Ale
                    może i dobrze się stało- przynajmniej człowiek wie z kim ma do czynienia.
                    Załozyles sobie groteskowy wątek i może przez chwile poczułes że ktos zwraca na
                    ciebie uwage. Gratuluje. Ale problemów na forum nie rozwiąze ktos kto sam jest
                    takim problemem. Jak dla mnie to koniec tej jałowej dyskusji- jakbyś chciał
                    zatem odparowac jakimiś wyzwiskami, co na pewnym etapie dyskusji jest u ciebie
                    nieuniknione, to raczej nie dam sie sprowokowac.
                    • kid_cassidy Re: Precz z bydgoskim okupantem!!! :)))))) 14.08.09, 10:13
                      -zjadam bułkę przez bibułkę-

pokręć się tu dłużej i aktywniej, w koncu trafisz kilka razy na
                      wielkomiejskich popluwaczy, to przestaniesz oczekiwac, że forum to
                      sniadanie w pałacu buckingham.
                      Może, bo schnącym betonem trącasz.
                      A szowinizm, jako reakcja zwrotna, nie wyklucza racjonalizmu.
                    • hecer jest mi wstyd... 14.08.09, 10:29
                      wobec głupoty jestem szowinistą. Nie wiem czy to wada, czy zaleta. Taki jestem.

Ty się po prostu dałeś nabrać retoryce muvonowskiej: ilekroć się z niego nabijam
                      on zakłada wątek "jak hecer z bydgoszczanami rozmawiał".

Choćbym 100 razy temu zaprzeczał nadal będziesz twierdzić, że celem mojej
                      działalności jest awanturowanie się z grupką oszołomów.

Gościu, ja sobie założyłem forum na którym wpisuję moje pomysły na rozwój
                      Torunia i województwa, napisałem do gazety artykuł o MZK Toruń i aglomeracji,
                      zarzucam to forum wpisami na temat mostu by jak najwięcej osób zyskało
                      świadomość roli tej inwestycji i wyboru jaki przed sobą mamy: finansowego,
                      inżynieryjnego, środowiskowego, drogowego.

W tej działalności nie zwracam uwagi na to, czy mój adwersarz mieszka na
                      Bydgoskim czy mieszka w na Fordonie.

I przez długi czas zachowywałem cierpliwość w rozmowie z samozwańczymi
                      emisariuszami Bydgoszczy.

Ty zaś skupiasz się na jednym, drugoplanowym wątku mojej działalności, stawiasz
                      tezę "o tożsamości ideologii szlachcica i mojej".

To mi jest wstyd, że tak mało rozumiesz z tego, co czytasz, że tak mało do
                      ciebie dociera. A może to kwestia złej woli??

A może tak bardzo przez wszystkich lubiany człowiek jak ty po prostu nie
                      partycypuje w żadnej dyskusji dotyczącej przyszłości Torunia tylko lubuje się w
                      wystawianiu ocen "kto kogo lubi i dlaczego nie lubimy takich jak ty"?

Ja się nie muszę lubić z kid'em. Mogę się z nim nawet kłócić i wyzywać. I to
                      przerabialiśmy. Ale podzielam jego poczucie humoru i punkt widzenia na wiele
                      spraw. Choć nie będę się tym afiszował by mnie ktoś lubił czy nie lubił. Dla
                      mnie to jest dobra zabawa i tyle.

> co na pewnym etapie dyskusji jest u ciebie
                      > nieuniknione, to raczej nie dam sie sprowokowac.

a co?? już wymiękasz Chuck??

Oczywiście, że wymiękasz ale znalazłeś już sobie uzasadnienie: w końcu w twoim
                      świecie "nie należy dać się sprowokować chamstwu". Po prostu nie odróżniasz
                      wyzwisk i inwektyw od dowcipu, sarkazmu.

• muvon200 Re: jest mi wstyd... 14.08.09, 12:10
                        > wobec głupoty jestem szowinistą.

Ty za głupotę uznajesz wszystkie poglądy niezgodne z Twoimi

> ilekroć się z niego nabija
                        > m
                        > on zakłada wątek "jak hecer z bydgoszczanami rozmawiał".

Powinno być "ilekroć puszczały mi nerwy i wyzywałem go od kretynów itp..."

> Choćbym 100 razy temu zaprzeczał nadal będziesz twierdzić, że celem mojej
                        > działalności jest awanturowanie się z grupką oszołomów.

a tego ani on ani ja nie pisaliśmy. Ty jesteś zwyczajnie apodyktyczny i nie ma z
                        Tobą dyskusji. Nawet gdy przyznałem że przemyślałem sprawę kolejki BiT Ty
                        znalazłeś sobie nowy temat do kłótni

> I przez długi czas zachowywałem cierpliwość w rozmowie z samozwańczymi
                        > emisariuszami Bydgoszczy.

3 minuty czy jakoś tak a potem "kretynie bydgoski ...."

> Oczywiście, że wymiękasz ale znalazłeś już sobie uzasadnienie: w końcu w twoim
                        > świecie "nie należy dać się sprowokować chamstwu". Po prostu nie odróżniasz
                        > wyzwisk i inwektyw od dowcipu, sarkazmu.

tak tak nazywanie kogoś kretynem bydgoskim itp to jest szczyt Twojego dowcipu .
                        No podsumowałeś siebie jak trzeba. Sam bym lepiej tego nie zrobił

• tlss Re: Wniosek formalny - ban! 13.08.09, 22:44
        Chciałbym tak skromnie się zapytać co ty dajesz swojemu miastu
        trolując i porównująć bydgoszczan na tym i na bydgoskich forum do
        bydła.
        Dużo można napisać i o hecerze i muwonie itd. ale podobnej
        obrzydliwie podobnej do ciebie persony dawno nie było.
        Znaczy były ale też z torunia.
        forpocztą jesteś torunia jako miasta kultury i inteligencji
        wspaniałą podobnie jak jeszcze bardziej biegły w inwektywach hecer.
        A zakładanie wątków jak to w bydzie kradą i łoją należy do twojej
        specjalizacji.
        Tak więc przyjrzyj się w lustrze sobie a potem praw morały.
        • tlss Re: Wniosek formalny - ban! 13.08.09, 22:46
          > Chciałbym tak skromnie się zapytać co ty dajesz swojemu miastu
          > trolując i porównująć bydgoszczan na tym i na bydgoskich forum do
          > bydła.
          > Dużo można napisać i o hecerze i muwonie itd. ale podobnej
          > obrzydliwie podobnej do ciebie persony dawno nie było.
          > Znaczy były ale też z torunia.
          > forpocztą jesteś torunia jako miasta kultury i inteligencji
          > wspaniałą podobnie jak jeszcze bardziej biegły w inwektywach hecer.
          > A zakładanie wątków jak to w bydzie kradą i łoją należy do twojej
          > specjalizacji.
          > Tak więc przyjrzyj się w lustrze sobie a potem praw morały.

tekst powyższy kieruje do kidcasidy
          • kid_cassidy Re: Wniosek formalny - ban! 14.08.09, 09:51
            fundamentalny ostracyzm dla szuj twojego pokroju
            • tlss Re: Wniosek formalny - ban! 14.08.09, 10:49
              Na samym początki chciałem przeprosić hecera bo to nie o niego
              chodziło a o szlachcica.
              A teraz kontynująć. Jak osobnik twojego pokroju epatujący zwierzęcą
              i prymitywną nienawiścią do wszystkiego co bydgoskie - wyrażający to
              w sposób społecznie uznany za obelżywy może się bawić w wystawianie
              komus laurek.
              No i podobnie jak ty szlachcic i cała reszta tego waszego
              pseudointeligenckiego zwierzyńca która celowo skłóca oba fora.
              Wiem, wiem napiszesz że to oni zaczeli - a właśnie że nie oni tylko
              tobie podbne indywidua z toruńskiego forum które bawiły się w
              propagandę sukcesu i adminowanie na bydgoskim forum.
              Czyli coś co już było i do czego dąży hecer.
              Cenzura, wywalanie słów krytyki, czytanie tylko o pięknym i sławnym
              toruniu i złej i zawszonej bydgoszczy.
              I teraz do hecera to już było i było robione na naszym forum rękami
              admina z waszego miasta.
              Starsi użytkownicy pamiętają co się wyprawiało na obu forach.
              • kid_cassidy Re: Wniosek formalny - ban! 14.08.09, 12:00
                właśnie takim kabotynskim zachowaniem zasługujesz na miano bydła,
                miana, które cie tak bulwersuje, ale powinienes miec tak na imię.
                wypisałem liste 18 bydgoskich szumowin, ktore przyłążą robic tu syf,
                wiec w odpowiedzi moim i szlachcia, jako antagonistów, przykładem
                słuzysz? i co? i dalej lata swietlne nic.
                To co robię ja, jest niczym przy skali waszego sku...syństwa!!!
                Tu pierwszenstwa nikt wam nien odbierze, bo macie to we krwi.

Bazujesz na tym, że wiekszosc torunian nie wchodzi na wasze forum i
                nie czyta, tego co armia sku...eli (razem w toba) za klawiatura
                wypisuje o Toruniu.
                A szkoda, bo może kilku torunskich forumowiczów nie miałoby wówczas
                w pysku tylu frazesów o kulturze i szacunku. Oni swoje wrażenie
                zbuduja tylko na tym, co tu przeczytaja, gdy bezkompromisowo reaguje
                tutaj na wasz bydlęcy desant. A to tylko część całości.
                Polecam wszystkim lekturę bydgoskiego forum, tych pomyj, oszczertw,
                kłamst, wyzwisk, oskarżen, obwinień i manipulacji, którymi raczy się
                Toruń i jego mieszkańców. Otworzy to niektórym oczy na genezę
                stosunku do bydgoszczan na tym forum. Kazda akcja ma swoja reakcje a
                dostajecie tylko i wyłacznie to, o co się prosicie.
                Jestes zwykłą gnidą i parszywą szują. Od siebie róznimy się tylko
                tym, ze ja niczego nie udaję tam i tutaj, a ty, jak jakaś dwulicowa
                cichodajka włazisz tu silac się na jakieś pseudo-rozsądny głos, a u
                siebie zdejmujesz maskę, radośnie nienawidzisz Torunia i nieczym sie
                od tamtejszego bydła nie różnisz.
              • muvon200 Re: Wniosek formalny - ban! 14.08.09, 14:47
                Pamiętam doskonale Areczka pod imieniem Babik i znikanie po 5 sekundach wpisów.
                Co ciekawe. Znikały z forum toruńkiego wpisy które z Bydgoszczy dobrze mówiły o
                Toruniu i jego mieszkańcach. Zostawały te złe chyba, że nie pasowały do planu.
                Ja miałem takie wrażenie. Chodziło o zdyskryminowanie bydgoszczan pokazując ze
                piszą wyłacznie źle. Pamiętam obwinianie tak jak teraz nas o "jątrzenie"
                niejakiego Leszka zwanego przez kolegów Jątrzącym Leszkiem
                • kid_cassidy Re: Wniosek formalny - ban! 14.08.09, 17:25
                  teraz nie ma areczka, wpisy nie znikaja (o ile nie polecisz nadawać
                  na nie, by zniknęły) i dobrze widac aktywność poszczególnych miast.
                  Nigdy wam nie dorównamy w ilości i zajadłości. Musiałbym mieć
                  kilkunastu swoich klonów, by jakoś to równowazyć.
                  a ty muvon jesteś u nas czołowym prowodyrem wszelkich napieprzanek.
                  W zawsze niby niewinny sposób inspirujesz pyskówki. To tobie i
                  arafatowi wtóruje reszta sfory czekajaca na hasło do poujadania.
                  Wrzucasz swiadomie mały kamyczek, wiedząc, że ktoś to podbije i
                  dalej się potoczy.
              • kid_cassidy Re: Wniosek formalny - ban! 14.08.09, 16:00
                i jeszcze jedno kłamczuchu:
                >>>Wiem, wiem napiszesz że to oni zaczeli..

odpowiedz mi, czy to mieszkancy Torunia dzien w dzien wypisuja na
                bydgoskim forum obelgi, że Torun to wiocha, bieda, zascianek,
                dziura, miasto idiotów, jakis ubogi krewny, rydzykowo, religijny
                fanatyzm? Ze Torun was okrada ze wszystkiego, torpeduje wasz rozwój,
                podkłada nogi w inwestycjach, zabiera unijna kasę, czy nawet
                powoduje, że nie ma was na mapach pogody?
                Czy to torunianie na swoim forum, udając bydgoszczan, dzień w dzien
                wpieprzają się w każdy jeden watek ze swoimi wyziewami o cudowności
                bydgoszczy i rozpieprzaja każdą dyskusję próbujac udowadniać fakty
                zawarte w pierwszym pytaniu i gloryfikując bydę?
                • tlss Re: Wniosek formalny - ban! 14.08.09, 22:14
                  Ty to robisz nagminne używająć najgorszych inwektyw.
                  Podobni tobie zrobili przy pomocy toruńskiego admina który został
                  wywalony dopiero po dwóch latach z forów z obu forów szambo, które
                  ty kontynuujesz.
                  Nie pochodzę z bydlęcego miasta - co starasz się w każdym poście z
                  radościa udowodnić.
                  Po za tym każdy prawie twój post na bydgoskim forum to stek pomyj.
                  Za to na toruńskim forum potrafisz się wypowiadać przyzwoicie.
                  Świadczy to tylko o jednym o potologicznej nienawiści do mojego
                  miasta.
        • kid_cassidy Re: Wniosek formalny - ban! 14.08.09, 15:14
          >>>A zakładanie wątków jak to w bydzie kradą i łoją należy do twojej
          > specjalizacji.

twój dorobek w takiej tematyce o Toruniu wydaje się być
          obszerniejszy. powaznie, sprawdz w archiwach.
          Moja specjalizacja jest punktowanie waszego kołtuństwa.
          • tlss Re: Wniosek formalny - ban! 14.08.09, 22:17
            jakieś linki ? do radosnych postów typu w bydgoszczy biją dzieci czy
            kradną samochody ?
    • kid_cassidy Re: Wniosek formalny -fundamentalny ostracyzm!! 13.08.09, 14:48
      wobec probydgoskiej postawy sdb temat banowania wrzeszczacych
      kompleksiarzy można od razu odłozyć.
      W zasadzie nie widzę innej drogi niz totalny ostracyzm, ale taki
      skrajny, dla najaktywniejszych poszukiwaczy zaczepek:

el_kujawiako
      mc_pele
      kiwi_pl
      marjan17
      yogibaboo104
      coooler1
      tlss
      kzkgop_rulez
      niebieski.kapturek
      leszekad
      brzeszczot_bdg
      semeon
      marcioo30
      1.rojber
      dychtrojber
      muvon200
      tytt
      mac_byd

brak reakcji na choćby najagresywniejszą zaczepkę, najgłupszą
      prowokacje, czy tez zwykłe trucie dupy swoimi wyziewami powinien
      ostudzić ich zapał, bo nie bedzie efektu, o który zabiegają-
      zainteresowania i pola do kopania sie.
      Efektem ujemnym może być poluzowanie smyczy i całowite freestylowe
      porykiwanie na forum, które bez negacji ich kłamstw i głupot stworzy
      wrazenie, że byle chłystek może bezkarnie dokazywać, przy bierności
      lokalnych forumowiczów. Ale to byłoby przejściowe.
      Kłopot w tym, że nie wierzę w solidarność forumowiczów i stalowe
      nerwy w nieuleganiu pokusie odpisania baranom na ich beczenie.
      • hecer Re: Wniosek formalny - fundamentalny ostracyzm!! 13.08.09, 15:01
        widzę, że dobrze nam idzie kultywowanie najlepszych tradycji polskiego
        parlamentaryzmu, czyli zabieranie głosu pod pretekstem składania wniosków
        formalnych:)

jestem entuzjastycznie za!

na mojej liście ignorów są już muvon i arafat.

Ale nie odmówię sobie przyjemności korzystania z takich powiedzonek jak "parytet
        muvona", czy "a-bula-bula arafat".

BTW: sygnaturki kid'a są ozdobą tego forum. Samo życie.
        • siajej Re: Wniosek formalny - fundamentalny ostracyzm!! 13.08.09, 15:41
          przeczytałem cały wątek i nie wiem o co chodzi. Jedni piszą za dużo i głupio
          inni obrażają i używają wulgarnych określen na kolegów z forum. Czym wy się
          różnicie?
          • hecer Re: Wniosek formalny - fundamentalny ostracyzm!! 13.08.09, 16:13
            to przejrzyj więcej niż jeden wątek. Choćby ten

forum.gazeta.pl/forum/w,71,98917866,98917866,Torun_oto_miasto_turystycznie_nieznane.html
            i zajrzyj do innych.

Trochę się tobie dziwię - przychodzisz na wątek, który najwyraźniej nie wziął
            się znikąd, czytasz i dowiadujesz się że chodzi o to, że od kilku tygodni, jeśli
            nie miesięcy, aktywność forum odbywa się pod dyktando przybyłych prowodyrów - a
            na końcu zadajesz dziecinne pytanie: ja przeczytałem 5 postów i nie wiem o co
            chodzi.

Kurcze, umiesz czytać? A guglować?
            • siajej Re: Wniosek formalny - fundamentalny ostracyzm!! 14.08.09, 07:44
              Ojej. Panie Hecerze. Ja tylko zapytałem. Dlaczego pan na mnie napada. Sugeruje
              pan, że jestem głąbem i nie umiem czytać i rozumieć? Proszę pana uważam, że
              jeśli kilkoro ludzi, a przeczytałem kilka opinii, mówi że pan też jest tu
              spamerem, to może jednak warto to przemyśleć. Może warto nie dopatrywać się u
              wszystkich, nawet nowych, złośliwości i itp. Może jednak jest coś w tych uwagach
              tylko pan nie chce tego przyjąć do świadomości?
              • hecer Re: Wniosek formalny - fundamentalny ostracyzm!! 14.08.09, 15:59
                "przeczytałem cały wątek i nie wiem o co chodzi. Jedni piszą za dużo i głupio
                inni obrażają i używają wulgarnych określen na kolegów z forum. Czym wy się
                różnicie?"

to jest to twoje pytanie??? Przecież to jest figura retoryczna - zadajesz
                pytanie na które już wcześniej sobie udzieliłeś odpowiedni: "jedni piszą dużo i
                głupio a inni używają wulgaryzmów" (a więc niczym się nie różnią).

a teraz znów piszesz "ja tylko zapytałem". No nie bądź dziecinny.

Następne pytanie to "dlaczego pan na mnie napada"

A gdzie ja na ciebie napadam? Czuje się pokrzywdzony twoim osądem - wulgaryzmów
                używam nieczęsto, to są te słowa która mają w środku *. Często używam dosadnych
                epitetów. Gdybyś brał udział w dyskusjach na tym forum, to byś mógł ocenić czy
                ich użycie było na miejscu, czy też nie.

Ja na ciebie napadam ale w jaki sposób? Ośmielając się zwrócić ci uwagę byś
                zajrzał do poprzednich dyskusji?

"Proszę pana uważam, że jeśli kilkoro ludzi, a przeczytałem kilka opinii, mówi
                że pan też jest tu spamerem, to może jednak warto to przemyśleć"

Ale co ty uznajesz za spam??? Żywiołową dyskusję na jakiś temat dotyczący życia
                miasta w której aktywnie uczestniczę na forum przedstawiając swoje poglądy??? To
                chyba nie jest spam.

Spam to wpisywanie setny raz posta o "krzywdach Bydgoszczy doznanych od
                marszałka" z jakimś idiotycznym, kłamliwym uzasadnieniem gdy artykuł dotyczy na
                przykład promocji turystycznej Torunia.

Ja spamuję w jednej kwestii: mostu. I otwarcie o tym mówię.

Wynika to z dwóch rzeczy:

1. inwestycja mostowa wpływa na wszystkie dziedziny życia (ruch drogowy, miejsca
                parkingowe, budżet, środki własne, tani samorząd, transport publiczny, itd, itd).

2. most ma za sobą propagandowy sztab. Był nawet pomysł by wykorzystać środki
                publiczne do ataków na posła Mężydłę. Mój spam to jest jak pojedynek motyla z
                czołgiem, jeśli wolno użyć literackiej metafory.
      • poklepywacz do kid_cassidy 13.08.09, 23:41
        Twój poziom obłudy i zakłamania skłania mnie do złożenia wniosku abyś również i
        mnie wpisał na swą listę
        baa...możesz nawet w sam-ie wywiesić mnie na gablotkę "tych klientów nie
        obsługujemy"
        • kid_cassidy Re: do kid_cassidy 14.08.09, 09:53
          ?>>>możesz nawet w sam-ie wywiesić mnie na gablotkę "tych klientów
          nie obsługujemy"

a moge cie mieć po prostu w dupie?
          tyle ci moge zaoferować.
          • poklepywacz Re: do kid_cassidy 17.08.09, 23:59
            kid_cassidy napisał:

>
            > a moge cie mieć po prostu w dupie?
            > tyle ci moge zaoferować.
            >
            niczego innego sie nie spodziewałem bucu
            >
            >
      • niebieski.kapturek S p r a w d z a m! 14.08.09, 13:51
        kid_cassidy napisał:

> W zasadzie nie widzę innej drogi niz totalny ostracyzm, ale taki
        > skrajny, dla najaktywniejszych poszukiwaczy zaczepek:

> niebieski.kapturek

To teraz wykaż się umiejętnością korzystania z wyszukiwarki i
        sprawdź _wszystkie_ moje wypowiedzi na tym forum. Nie będzie trudno,
        ta jest siódma w historii.

I kto tu szuka zaczepek, prowokuje i obraża?

Może to prawda, że ty swoją działalnośc na obu forach prowadzisz za
        pieniądze (czyżby w ramach etatu)? Wszyscy forumowicze z Bydgoszczy
        razem wzięci, w najbardziej agresywnych wcieleniach, to Pan Pikuś
        przy twoich wyczynach. A wprost nie umiem uwierzyc, że ktoś może
        chciec tak długo i konsekwentnie się ośmieszac za darmo.

I bez odbioru.

Jak zwykle: pozdrowienia dla normalnych torunian. Jeszcze paru Was
        zostało...
        • kid_cassidy każdy może sprawdzic, ciebie tez 14.08.09, 15:09
          >>>Może to prawda, że ty swoją działalnośc na obu forach prowadzisz
          za pieniądze (czyżby w ramach etatu)?
          :)Hm, a kto mi płaci schorowana głowo? Całbecki? Rydzyk?

>>>Wszyscy forumowicze z Bydgoszczy razem wzięci, w najbardziej
          agresywnych wcieleniach, to Pan Pikuś przy twoich wyczynach.
          naturalnie, ja jestem okrutny, jak Hannibal Lecter a wy biedne
          nieskalane czyste dziewwice. Idiociejesz w odczuciach.

>>>A wprost nie umiem uwierzyc, że ktoś może chciec tak długo i
          konsekwentnie się ośmieszac
          ciebie cos smieszy i nie mozesz uwierzyć, innego doprowadzam do
          szału, trzeci najchętniej by mnie pobił, czwarty zagłąskał na
          smierc, piąty ...itd
          nie interesuja mnie wasze reakcje, wisi mi to zupełnie.
          Tylko szkoda, że jakoś w permanentne sku...synstwo swoich ziomków