Dodaj do ulubionych

Problem przy odprawie online w Ryanair

IP: 195.205.228.* 07.01.10, 22:11
Witam, robiłam odprawę online w Ryanair i w momencie gdy już wszystkie dane
zostały wprowadzone i potwierdzone wystąpił problem i strony nie otworzyło. Po
ponowieniu próby odprawienia się online pisało że dane zostały już
wprowadzone, ale nie były widoczne te wprowadzone z dowodu tożsamości i nie
można też było ich wprowadzić ponownie. Przy próbie drukowania karty
pokładowej okazało się że widnieje tylko imię i nazwisko pasażera bez danych.
Moje pytanie ... czy stanowi to problem na lotnisku? Czy ktoś spotkał się już
z takim problemem? Jak można te dane wprowadzić jeżeli są wymagane?Proszę o
odpowiedź lub podpowiedź. Pozdrawiam M>
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: Problem przy odprawie online w Ryanair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 22:21
      Jeśli wprowadziłaś dane, to on-line już ich nie zmienisz.
      • Gość: asfdwefre Re: Problem przy odprawie online w Ryanair IP: *.net.autocom.pl 08.01.10, 00:38
        jedyna szansa dzwonic do ryana i prosic o zmiane..
        wspolczuje....
        z taka karta-bez dowodu-Cie nie wpuszcza...
        • Gość: T.S. Re: Problem przy odprawie online w Ryanair IP: *.chello.pl 08.01.10, 03:49
          A czy numer dowodu jest do czegokolwiek potrzebny? np. w wizzairze podaje się tylko i wyłącznie imię i nazwisko pasażera i wystarczy. Nie wiem powiem szczerze jak to jest w Ryanair, ale gdzieś obiło mi się o uszy, ze na kartach pokladowych teraz nie ma dowodów nadrukowanych.
    • imw Na CHECK'N GO nie ma juz danych z paszportu/dowodu 08.01.10, 07:02
      Na CHECKN GO nie ma juz danych z paszportu/ dowodu osobistego jak i daty waznosci.
    • Gość: M> Re: Problem przy odprawie online w Ryanair- odp. IP: 195.205.228.* 08.01.10, 08:42
      Witam ponownie. Dziękuję serdecznie za wszystkie odpowiedzi. Mogę dziś już
      potwierdzić, że faktycznie wszystko jest u mnie ok, dzwoniłam na lotniskoi
      potwierdzono, że tych danych już nie ma na kartach pokładowych.
      Dokładnie tak jak napisał(a):
      "Autor: imw 08.01.10, 07:02
      Na CHECKN GO nie ma juz danych z paszportu/ dowodu osobistego jak i daty waznosci."
      Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
      • Gość: Anka a props błędów IP: 91.198.246.* 08.01.10, 11:26
        Mi wielokrotnie zdarzało się, że kupując bilety ryan-aira na ich stronach
        wyskakiwał bląd. Nierzadko już w momencie wykonywania płatności. Musiałam
        logować się do banku, by sprawdzić, czy pieniądze były ściągane z konta. (na
        szczęście nie były).
        Używałam już przeglądarem: IE, Firefox i Opera - i z moich obserwacji na Operze
        system ryana działa najstabilniej.

Nie wiem, czy to jest przypadek - ale na 4 kupione przeloty miałam w sumie ponad
        8 błędów i blokady konta (wielokrotnie próbowałam).

Uważam, ze ryanair to bardzo nieporządna firma - i ich ceny nie maja tutaj nic
        do rzeczy. Ta firma osiąga zyski rzędu 200 mln euro ROCZNIE i nic ich nie
        upsrawiedliwa - maja pieniądze, które mogą zainwestować w stabilny system
        informatyczny kupowania biletów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka