Dodaj do ulubionych

Godziny lotow

IP: *.revip4.asianet.co.th 12.03.11, 14:14
Niech mi ktos cos wyjasni przylecialem do Tajlandii wylot mialem z wawy o 20, potem przesiadke o w finlandii i o 00:00 lot do Tajlandii. Wyladowalem o 14:00 czasu tajskiego.

Teraz mam powrot o 8 z Bangkoku a w wawie bede o 19:30 sa to godziny z wydruku w checkmytrip wiec jak mam je rozumiec godzina 8:00 to czas panujacy w Tajlandii czy to czas podany dla Plski.
Nie chce sie zamotac i spoznic moze na samolot takze wyjasnijcie mi to
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Godziny lotow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.11, 15:16
      godziny wylotow i przylotow podawane sa w czasie lokalnym
      • Gość: Mera Re: Godziny lotow IP: *.revip4.asianet.co.th 13.03.11, 01:47
        Wiec skoro wylatuje o 8 a w pl czas jest 6 godzin do tylu to powinno sie wszystko zgadzac.

A jak wyglada odlot z BKG powinienem sie pojawic tutaj skad wyszedlem podczas przylotu a nastpenie gdzie sie udac i co mnie czeka? Bede sprawdzac plecak? Bo slyszalem ze trzepia?
        Wyjasnijcie mi w krokach gdzie sie udac po wejsciu na lotnisko tzn powinineme szukac okienka z odprawami dla dasnej lini a potem udaje sie do przejscia do kontroli a dalej wszystko juz wg numerow gate?
        • Gość: x Re: Godziny lotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 06:32
          Lotnisko w Bangkoku to BKK.
          Na lotnisku: odprawa - kontrola paszportowa - kontrola bezpieczeństwa - gate wg numeru na karcie pokładowej.
          Plecak będzie prześwietlony. Czy to znaczy, że "trzepią"? Jeśli nie masz nic nielegalnego to nic nie trzepią. Przejedź sie do Arabii Saudyjskiej, tam rzeczywiście trzepią wszystko ręcznie.
          • Gość: Mera Re: Godziny lotow IP: 125.27.97.* 14.03.11, 13:30
            Ciagle mi sie myli to BKK, ale OK dzieki Wam za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka