2man2man 14.01.10, 15:25 Witam! Szukam miejsca na nocleg w Krakowie, najlepiej apartament gdzieś w okolicach śródmieścia. Czy ktoś może wie gdzie i jak zarezerwować jakiś niezbyt drogi nocleg w dobrej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flying_citron Re: Apartament Kraków/ Lux i tanio 14.01.10, 15:57 Możesz sprawdzić serwis infonoc.pl tam szybko łatwo znajdziesz pokój w śródmieściu. Ceny też są bardzo przystępne. Jak sobie wejdziesz na stronę tego serwisu zobaczysz, że za piękne apartamenty zapłacisz bardzo mało Odpowiedz Link Zgłoś
olis88 Re: Apartament Kraków/ Lux i tanio 18.01.10, 08:27 proszę szukać tu: www.nocowanie.pl/noclegi/krakow/ Odpowiedz Link Zgłoś
meet_amor_foza Re: Apartament Kraków/ Lux i tanio 21.01.10, 07:43 W samym środku Kazimierza - czyli 10 minut piechotą od rynku, jest hostel Kolory. Na pewno jest tam fajnie (z okien widok na Plac Nowy) ale nie pamiętam jakie są ceny. Innym fajnym miejscem jest hotel Kazimierz, też nie daleko, ale czy tani? Zależy co przez to rozumiesz W podobnej cenie co hotel Kazimierz, jest Hotel Pollera - 2 minuty od rynku, naprzeciwko Teatru Słowackiego, teraz - po sezonie ceny powinny nie być jakieś mega kosmiczne. A jeśli chcesz prawdziwego luksusu to Hotel Stary - tuż przy rynku, w 2007 uznany za Europejski Hotel Roku. Tylko ceny adekwatne do prestiżu i tego że masz luksusową wannę w każdym pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
konshens Re: Apartament Kraków/ Lux i tanio 10.03.10, 13:47 Zobacz sobie na stronę apartamentów yourplace. Mają śliczne apartamenty w wielu miejscach centrum. Standard jest wysoki, można się przekonać, bo na stronie są zdjęcia. Prowadzą to też bardzo miłe osoby i cenowo spanie tam nie rujnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kometkamagi Re: Apartament Kraków/ Lux i tanio 23.03.10, 12:08 konshens napisała: > Zobacz sobie na stronę apartamentów yourplace. Mają śliczne apartamenty w wielu > miejscach centrum. Standard jest wysoki, można się przekonać, bo na stronie są > zdjęcia. Prowadzą to też bardzo miłe osoby i cenowo spanie tam nie rujnuje. dołączam sie do rekomendacji. Miejsce przeze mnie osobiście sprawdzone, zresztą widziałam już kilka ciepłych uwag pod ich adresem na różnych forach turystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wariat666 Re: Apartament Kraków/ Lux i tanio IP: *.acn.waw.pl 10.03.10, 15:12 Noclegi i apartamenty w Krakowie poszukaj pod linkiem lub na stronie www.CiekaweNoclegi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Apartament Kraków/ Lux i tanio IP: *.pools.arcor-ip.net 31.03.10, 11:32 www.rezerwuje.pl/p,182 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wiki Re: Apartament Kraków/ Lux i tanio IP: 213.76.139.* 31.03.10, 16:38 A ja preferuje strone H4U . Tanie i zawsze potwierdzone rezerwacje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zosia Re: Apartament Kraków/ Lux i tanio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 14:08 mam dwa ulubione miejsca w Krakwoie gdzie zawsze wysyłam swoich klientów www.urlopwpolsce.pl/miejsce.php?plid=5135; www.urlopwpolsce.pl/miejsce.php?plid=5045; no może trzy www.urlopwpolsce.pl/miejsce.php?plid=4633 wszystkie spr i są dokładnie takie jak na zdjęciach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sławek Re: Apartament Kraków/ Lux i tanio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 10:01 Ja lubię nocować w Old Town Hostel przy Placu Szczepańskim. Mają świetne warunki za rozsądną cenę - 50 zł za nocleg ze śniadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mario Re: Apartament Kraków/ Lux i tanio IP: *.zax.pl 27.10.14, 14:00 sprawdź palace-apartments.pl Odpowiedz Link Zgłoś
akadakes Re: Apartament Kraków/ Lux i tanio 23.10.15, 11:41 Wcale tak cenowo to nie powala, sami zobaczcie - luksusowemieszkania.pl/apartamenty-na-sprzedaz/Kraków Generalnie dostępność apartamentów wzrosła, pewnie na skutej dużej ilości innych nieruchomości. Chociaż... Polacy mający środki też oczekują coraz wyższego standardu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Klemens_Vito Re: Apartament Kraków/ Lux i tanio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.15, 12:55 to jak ma być tanio i naprawdę wygodnie to polece -> apartamenty-florian.pl Ceny mają chyba już od 150zł za apartament. Odpowiedz Link Zgłoś
podrozedookola Re: Apartament Kraków/ Lux i tanio 29.05.19, 12:46 Jeżeli apartamenty to tylko na stronie noclegi.pl/krakow gdzie znajdziesz setki noclegów w super cenach oraz lokalizacji odpowiadającej twoim oczekiwaniom. Polecam zapoznać się z ich ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś