Dodaj do ulubionych

WAW - FRA - DTW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:52
mam lot z warszawy lotem a potem przesiadkę we frankfurcie 1:15h a w sumie to 35min bo samolot z WAW dolatuje na 15:50 a bramki zamykane są o 16:25 (samolot wyrusza 17:05). Panii w Lufthansie powiedziała, że wystarczy czasu, a co wy na to??
Obserwuj wątek
    • Gość: hiperbola Re: WAW - FRA - DTW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:58
      Jak śpiewała Anita L. "wszystko się może zdarzyć...", wystarczy mała obsówka w
      WAW. Ale nie martw się. Powinno się udać :)
      • Gość: ghgh Re: WAW - FRA - DTW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 20:02
        e,... a jeśli coś się stanie to oni wszystko mi załatwią?? znaczy następny lot bez dopłaty i takie tam??
        • kj6 Re: WAW - FRA - DTW 04.05.07, 20:36
          Jeśli człowiek się nie spieszy, to spóźnienia mogą być super. Leciałem kiedyś
          do Port Moresby via Manila. I bradzo chciałem nie zdążyć na samolot z Manili do
          Port Moresby, bo samolot na tej trasie latał wtedy raz w tygodniu. Miałbym więc
          super urlop w Manili. Niestety - nic z tego nie wyszło!

A przechodząc do konkretów - linie lotnicze dbają o pasażerów, gdy spóźnienia
          krzyżują im plany. Jeśli całą podróż masz na jednym bilecie - to nie ma żadnych
          problemów. Dobry hotel, transport, bony do restauracji. Ewentualnie przelot
          inną trasą. Czasem - na krótszych odcinkach - bilet kolejowy.
          Zasada - trzeba walczyć o swoje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka