Gość: meea IP: *.um-gizycko.biznes.mm.pl 04.05.09, 14:25 Witam, czy ktoś może kupował bilety na tej stronie? jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzie Re: Travelbook.pl 04.05.09, 14:43 nie korzystalam. wg mnie na stronie maja kompletny miszmasz i nie sadze aby specjalizowali sie w biletach lotniczych. jest wiele dobrych sprawdzonych stron, jesli szukasz ciekawych, tanich polaczen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobiasz Re: Travelbook.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 15:50 Nie wiem gdzie wyszukałeś taką stronę zapewne nie w Google. Pomiń reklamy do góry i po prawej stronie. Wpisz bilety lotnicze i poszukaj na 3 pierwszych stronach. u mnie jest to: 1. www.lotnicze-bilety.pl 2 www.biletylotnicze.pl 3 www.eprzeloty.pl (ale na tej nie kupowałem nigdy). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
probiz Re: Travelbook.pl 04.05.09, 15:56 To jakiś SPAM na forum. Od reklamy są boksy reklamowe lub bannery. Tak jak ktoś tam napisał wcześniej (Tobiasz) od kupowania biletów są sprawdzone strony, które istnieją od lat w google. Wymienione wcześniej adresy znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meea Re: Travelbook.pl IP: 89.229.202.* 04.05.09, 18:31 nie wiem jaki niby spam. znam wymienione strony, jest tylko jedna rzecz - interesuje mnie czarter Air Malta na Maltę, a na żadnej ze stron go nie znalazłam. za to travelbook prosto - wpisując w google bilet czarterowy na Maltę. a jako że wcześniej nie korzystałam z tej stronki, wolałam zapytać czy może ktoś tam kupował. z tego co wyczytałam na stronie to mają przede wszystkim oferty dla tour operatorów, ale z rozmowy z panią z serwisu wynika że indywidualnie też można rezerwować. myślałam że ktoś tutaj może miał doświadczenie z tą stronką - nie wiem ile czasu istnieje, nie wiem czy jest ok. i na pewno nie mam z nią nic wspólnego /to odnośnie podejrzeń o spam/ Odpowiedz Link Zgłoś