Gość: sarenka IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.11, 19:23 Świetny przepis jednak nigdzie w sklepie nie mogę znaleźć wody al dente, gdzie można ją dostać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Brokuły w serze IP: *.net.stream.pl 03.08.11, 23:44 jaki ser do tych brokułów? Odpowiedz Link Zgłoś
masheni Re: Brokuły w serze 05.08.11, 08:26 Gość portalu: sarenka napisał(a): > Świetny przepis jednak nigdzie w sklepie nie mogę znaleźć wody al dente, gdzie > można ją dostać ? PIĘKNE!!! :D umarłam ze śmiechu prawie :) nie ma to jak rozpocząć dzień dużą dawka humoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
25augustyna Re: Brokuły w serze 07.08.11, 12:12 nie ma co, dobre !!!! masheni napisała: > Gość portalu: sarenka napisał(a): > > > Świetny przepis jednak nigdzie w sklepie nie mogę znaleźć wody al dente, > gdzie > > można ją dostać ? > > PIĘKNE!!! :D umarłam ze śmiechu prawie :) nie ma to jak rozpocząć dzień dużą da > wka humoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Brokuły w serze IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.11, 14:21 niezbyt smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: Brokuły w serze IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.11, 22:03 Woda al dente? Zobacz w jakimś markecie...Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Brokuły w serze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 09:22 Jak nie znajdziesz wody al dente to ugotuj w gazowanej...he he...dobry numer. Odpowiedz Link Zgłoś