Gość: aga IP: 2.48.52.* 04.04.15, 06:05 Prosze pomóżcie - w przepisie na ciasto marchewkowe jest podany składnik "250g serka kremowego". CO TO JEST SEREK KREMOWY ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
squirk Re: Pomocy - serek kremowy 04.04.15, 07:59 Gość portalu: aga napisał(a): > Prosze pomóżcie - w przepisie na ciasto marchewkowe jest podany składnik "250g > serka kremowego". CO TO JEST SEREK KREMOWY ? Np. serek Philadelphia (wydaje mi się że każdy serek o konsystencji kremu się nada, np. serek Bieluch) Lepiej pytać o takie rzeczy na forum Kuchnia. Dobry przepis na ciasto marchewkowe z kremowym serkiem na wierzchu jest na blogu Moje Wypieki. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmotynka Re: Pomocy - serek kremowy 18.10.15, 21:16 Może to być serek typu philadelphia, albo jakikolwiek inny serek śmietankowy do smarowania - ważne, żeby nie był smakowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ermirka873 Re: Pomocy - serek kremowy 29.10.15, 12:30 mi się wydaje,ze chodzi o takie serek jak topiony, tylko właśnie bez zadnych wymyślnych smaków. Odpowiedz Link Zgłoś