Gość: Gacek IP: *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 15.06.05, 18:43 mniam po prostu podane ze śmietanką z cukrem są wyśmienite ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Racuch z zsiadłym mlekiem IP: 83.238.70.* 31.08.05, 18:29 pychota jako dziecko babcia robiła mi i siostrze na śniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: next magda Re: Racuch z zsiadłym mlekiem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.06, 17:00 dzies zrobilam i wyszly mi mdle, czegos mi brakowalo; nie chcialo mi sie dodawac owocow i nie bylam pewna polaczenia z nimi, dlatego nie dolozylam; aczkolwiek jestem prawie pewna ze z dodatkiem jablek bylyby lepsze; jak dla mnie podobne dosyc do nalesnikow amerykanskich, ogolnie wydaje mi sie ze sa pochodnymi nalesnikow amerykanskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Racuch z zsiadłym mlekiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:08 A jeszcze lepsze i bardziej puszyste będą jeżeli ubije się białka i doda pianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Racuch z zsiadłym mlekiem IP: *.244.153.173.debica153.tnp.pl 07.08.07, 18:43 Poprostu jedno słowo: PRZEPYSZNE :)) Wszystkim domownikom smakowały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.oles Racuch z zsiadłym mlekiem - jamiii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:31 wyszedł taki jakiś "biszkoptowaty" - ale to jak najbardziej smaczne było..tylko jakos tak mało jak racuch aczkolwiek przeziębiona jestem wiec może nie do końca czuje ten smak :) jak rodzinka wróci ze spaeru to sie okaże co myślą o tym tworze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti@ Racuch z zsiadłym mlekiem IP: *.radom.pilicka.pl 11.06.08, 12:53 Pycha.Takie racuchy piekła mi moja mama.Przypomina mi moje dzieciństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xena234 Racuch z zsiadłym mlekiem IP: *.streamnet.pl 08.08.08, 15:57 Dodałam większą ilość jabłek. Mąż nie wyczuł cynamonu(całe szczęście) bardzo mu smakowały. Ja popiłam resztą kefiru. Ogólnie danie godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Racuch z zsiadłym mlekiem IP: *.olsztyn.mm.pl 18.01.09, 11:47 wg.swoich znajomych jestem mistrzem w kuchni ( przesada !!!!!! ) , ale racuszki zrobiły na mnie miłe wrażenie - naprawdę polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Racuch z zsiadłym mlekiem IP: *.ozd.abpl.pl 29.06.10, 14:23 super przepis POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś