Gość: kasia IP: *.chello.pl 08.02.06, 17:33 Bardzo romantyczne.Dzięki waszym przepisom postawie coś na mój walentynkowy stół i napewno zaskocze tym ukochanego.Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Walentynki - słodkie głupstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:07 Nie obchodzę walentynek ale wasze przepisy są świetne i napewno wypróbuje na swoim ukochanym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Walentynki - słodkie głupstwa IP: *.dclient.hispeed.ch 15.02.06, 16:36 probowalam zrobic zgodnie z przepisem te serduszka na ciescie francuskim. bardzo trudna sprawa bylo utrzymanie 3 pieter ciasta w pozycji. przy pieczeniu wszystko sie rozlatuje i ani troche nie przypomina zalaczonego obrazka obok przepisu. krem tez nie wyszedl. byl za rzadki. wtopa! prosze o latwiejsze przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoohurra Re: Walentynki - słodkie głupstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:19 ja natomiast jestem bardzo zadowolona z serduszek.fakt,duzo roboty przy tym jest,ale w koncu to przepis walentynkwoy,a czego nie robi sie dla ukochanego. krem jest za rzadki,poniewaz za krotko go gotowalas. ten przepis wymaga poswiecen,ale ciastka sa pyszne i pobijaja serca mezczyzn-sprawdzone!polecam! Odpowiedz Link Zgłoś