pokonewka 20.02.08, 17:05 Jakiś mało dokładny ten opis, rozumiem że mleko trzeba podgrzać, ale co później? Czy po dodaniu śmietanki jeszcze całość ogrzewać? Gotować już chyba nie, skoro mieszanka zawiera żelatynę...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: an.ka Re: Panna cotta light IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 19:19 Śmietany się nie gotuje, bo Ci się zważy wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
izomorfia3 Panna cotta light 18.04.11, 13:40 mniam jeden z pyszniejszych i naprawde łatwych deserów jakie można zrobic :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Panna cotta light 30.12.11, 14:20 A ja nigdy nie zjem panna cotty, bo wszędzie z żelatyną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xff Re: Panna cotta light IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 05:35 To nie jedz, nikt Ci nie każe. Odpowiedz Link Zgłoś
adrijah Re: Panna cotta light 09.02.12, 12:32 Dokładnie, nikt Ci nie każe. Poza tym, jak Ci nie odpowiada żelatyna, możesz użyć agaru (coś a'la żelatyna, tylko z wodorostów) A ja właśnie czekam aż mi zastygnie :) Zrobiłam z galaretką w formie serduszek :D Odpowiedz Link Zgłoś