bogulo Re: Co pic w Indiach? 18.10.06, 14:58 najwazniejsze w czym, a nie co - znaczy samemu trzeba myc naczynia zeby byc pewnym ich czystosci i NIGDY nie brac lodu do czegokolwiek Odpowiedz Link
markus.kembi Re: Co pic w Indiach? 27.10.06, 21:13 Najlepiej czysty spirytus dla oczyszczenia żołądka. Odpowiedz Link
bogulo Re: Co pic w Indiach? 30.10.06, 13:18 i to jest sposob, trzeba tylko go nalewac do paszczy tak, jak sie napoje bezalkoholowe nalewa w libi, znaczy naumiec sie pic bez dotykania ustami szyjki Odpowiedz Link
ampolion Re: Co pic w Indiach? 11.02.07, 06:36 Własnie tak: tsunamiresponse.crs.org/images/SM-india-drinking.jpg Odpowiedz Link
sanyu Re: Co pic w Indiach? 12.02.07, 21:28 co ty bredzisz, ja zawsze brałam lód, no bo jak whisky pić bez lodu? :-) Odpowiedz Link
bogulo Re: Co pic w Indiach? 14.02.07, 08:03 jak zobaczysz gryzonia w takiej bryle lodu, ktora Ci potem krusza, zebys dorzyucila go do szklanki, to zaczniesz pic bez lodu ;) Odpowiedz Link
sanyu Re: Co pic w Indiach? 14.02.07, 12:13 nie zacznę :) jak chodzisz po jakichś podejrzanych miejscach masz szanse na gryzonia, ja się stołowałam w Sheratonie i Taj Krishna między innymi, więc luz. Odpowiedz Link
bogulo Re: Co pic w Indiach? 14.02.07, 14:09 :D nastepnym razem przypatrz sie trasie lodu do sheratona, albo lepiej nie przypatruj sie, po co masz sobie psuc smak Odpowiedz Link
sanyu Re: Co pic w Indiach? 14.02.07, 16:05 bardzo śmieszne..jakos niczym sie nie zatrułam ani w Sheratonie ani nigdzie, jak taki jestes wrazliwy nie podróżuj po Indiach bo umrzesz ze strachu któregoś dnia Odpowiedz Link
gross80 Re: Co pic w Indiach? 09.02.07, 23:28 jesli chodzi o piwo...dla mnie jedynie-nadajace sie d spozycia-kingfisher (na lic.australijskiej) ew.(tylko na Goa) Kings, reszta alkow jak wszedzie, zatem co kto lubi... Odpowiedz Link
sanyu Re: Co pic w Indiach? 12.02.07, 21:29 na Goa - - koniecznie Fenny Coconut albo Cashew!! :-) Odpowiedz Link
ampolion Re: Co pic w Indiach? 09.03.07, 22:28 W Goa. Tak jak w Małopolsce, a nie "na Małoposce". Odpowiedz Link