miss-maple 08.07.08, 20:25 pyszne i bardzo kruche ciasteczka, świetny przepis:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olafasola Ciasteczka kruche... mniam IP: *.aster.pl 29.08.08, 18:13 ciacha pyszne, bardzo dobry przepis! nawet mi się udał:D dałam minimalnie więcej mąki. Aha, w składnikach nie ma napisanych jajek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Ciasteczka kruche... mniam IP: *.chello.pl 19.03.09, 00:38 tylko dlaczego ten przepis pojawia się, kiedy kliknę na "szarlotka"?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elawik Re: Ciasteczka kruche... mniam IP: *.rocler.com 30.05.09, 17:27 bo moze ciasto sluzyc jako spod do szarlotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherrymuffin Ciasteczka kruche... mniam IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.10, 23:20 przeczytałam ten przepis i spontanicznie zabrałam się do pieczenia. wyszły przepyszne, z przepisu na pewno skorzystam nie raz ;> pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnika Ciasteczka kruche... mniam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 17:08 Dlaczego, na litość boską margaryna? Kolejny przepis, w którym jest to ochydztwo. trzeba być pozbawionym zmysłu smaku, żeby za wyśmienity uznać wypiek na margarynie! Ani korzyści materialnej, bo cena taka jak masła, kalorii dokładnie tyle samo, a brednie o szkodliwości cholesterolu można między bajki włożyć. Tylko ciasteczka na maśle mają odpowiedni smak, na margarynie to zwykła TANDETA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwetka Ciasteczka kruche... mniam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 17:30 Rewelacyjne,szybkie w wykonaniu,kruche,pyyycha :-) Odpowiedz Link Zgłoś