Gość: halsss@02.pl IP: *.jota.digi.pl 14.12.08, 20:35 dziekuje za pomoc-jestem wdzieczna-ide na całość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość bjerkaa Pieczona gęś IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.12.08, 13:55 ja też jestem ogromnie wdzięczna . Życzę Dobrych Świąt ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojandy Pieczona gęś IP: *.chello.pl 25.11.09, 13:54 Z zaciekawieniem przeczytałam artykuł i muszę stwierdzić że mi się spodobał.Ten przepis na gęś jest zupełny,ale ja mam jedno pytanie:czy dynię trzeba obrać ze skórki,nadmieniam że nigdy jej nie gotowałam? Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny_widelec Re: Pieczona gęś 30.12.09, 23:08 Lepiej tak, ponieważ skórka jest twarda. (a u nas w tym roku też gęsina z modro kapusto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesłodki smakosz Pieczona gęś IP: *.sm-rozstaje.pl 11.12.10, 00:07 Wszystko O.K. ale nie jestem w stanie zjeść czegoś słodkiego z mięsem. Niestety, wyczuwam chyba KAŻDĄ ilość cukru lub sacharyny i kończę wymiotami.... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Pieczona gęś 19.12.10, 11:12 No i ges jest BARDZO tłusta ..... Jak mam ochote na gesine to kupuje w Makro mrozone udka z gesi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Pieczona gęś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 12:27 Kochani ale gdzie kupić taką gęś? Mieszkam w mieście wojewódzkim i mój handel ma problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Pieczona gęś IP: *.static.maxnet.net.pl 12.01.11, 01:33 gęś już prawie we wszystkich marketach znajdziesz, chociaż najlepiej jest brać prosto od hodowcy najsmaczniejsza i świeżutka :) Odpowiedz Link Zgłoś