Gość: B 58 IP: *.onlink.net 10.01.09, 17:18 A co to za grzyby przegrzybki bo jak zyje nie slyszalam. A moze to kolejny "tworca" , ktory sili sie na na orginalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Esencja smaku 10.01.09, 17:25 bułeczka z masełkiem i na to kawiorek-i jest pycha.po jaką cholerę udziwniac. no może ciut soku z cytrynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Esencja smaku IP: *.cust.tele2.at 10.01.09, 17:32 przgrzebki - to malze a nie grzyby Odpowiedz Link Zgłoś
jolkakur ale prostactwo 10.01.09, 17:46 Kto kiedykolwiek jadł tak przyrządzony kawior bułeczka, masełko, kawiorek, cytynka, to i owszem, widać jak chamstwo do forsy się dorwało i nawet nie wiedzą co z czym sie je, zapomniano dodać do tego przepisu ser żółty bo przecież w Polsce jest "tradycja " do wszystkiego dodawać ten holendersko - szwajcarsko- włoski wynalazek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ale prostactwo IP: *.chello.pl 10.01.09, 23:23 Droga Jolkokur, w dawnych i eleganckich ksiązkach kucharskich jest duzo przepisów z kawiorem jako dodatkiem do przeróznych dań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostak Re: ale prostactwo IP: *.geograf.univ.gda.pl 16.08.09, 18:07 Prostacki jest Twoj komentarz i podejscie do jedzenia, nowych pomyslow itp. Gdyby nie cos takiego to do tej pory bys jadla surowe mieso, kartofle... kto kiedykolwiek jadl frytki, schabowego z holendersko-szwajcarsko-wloskim wynalazkiem? chamstwo sie dorwalo do forsy i nie wiedza, ze nikt tak nie je... masakra!! brak polotu, wyobrazni... cisany mozdzek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sushiii Najlepsze bagietki i sushi z kawiorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.09, 18:15 Oprocz bagietki podsmazonej, dobra opcja jest sushi z kawiorem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary kawior IP: *.xdsl.centertel.pl 10.01.09, 21:24 najlepiej z blinami z mąki gryczanej, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d. Esencja smaku IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 03:01 Jak to jak? Sam kawior jedzony z miski łyżką od zupy i przegryzany dobrym anochois - może to trochę prostackie, ale mam takie właśnie marzenie. Kupić gdzieś mnóstwo dobrej rosyjskiej ikry, przesypać do jakiejś wielkiej michy i żreć z anchois. Chyba potrzebowałbym potem dużo wody, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Esencja smaku 11.01.09, 09:23 jolka możesz se wymyślac jakieś głupoty jentlegentne. kawior jest do żarcia, no jak ci kapnie raz na dwa lata 5 dag to se możesz zeżrec to z 20 innymi daniami.i zostaje gó...-nie smak pasuje mi też ten ostatni o łyżce. tak rosjanie OD ZAWSZE JADALI ten przysmak. Odpowiedz Link Zgłoś
szulc2008 Esencja smaku 11.01.09, 11:08 Ja uwielbiam porobic sobie małe "kanapeczki" pieczywo Wasa albo podobne, majonez, kawior, albo jajko majonez kawior, zrobić tego cała mase i objadać się przed TV :D Odpowiedz Link Zgłoś
golema Buleczka, cytrynka, maselko, kawiorek... 11.01.09, 11:55 Co sie tak, qrwa, piescicie? Pomasujcie sobie jaderka i dupcie. Odpowiedz Link Zgłoś