Dodaj do ulubionych

pomysły na śniadania

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.02.09, 00:21
Witajcie,

proszę powiedzcie co jadacie na śniadanie. szukam inspiracji, bo już serdecznie dosyć mam tostów (eksperymetowalam z różnymi rodzajami sera i wdlin), kanapek (ostatnio to nawet na kanpkę dałam odrobinę pomarańcza - plus ser, wedlina , sałata i pomidor- w sumie niezłe to było), kiełbasek i jajecznic... aha i płatków z mlekiem.

proszę, codziennie jem inny obiad, kolacja jest różnorodna ale śniadań to wymyślac nie umiem!
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: pomysły na śniadania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 10:09
      musli i owoce polane maślanką lub kefirem, omlet z jabłkami posypany
      cukrem pudrem lup polany kefirem bądź konfiturą; nic więcej mi nie
      wpadło do głowy:)
      • dianadaw92 Re: pomysły na śniadania 14.03.24, 13:06
        Unikam picia kawy z rana, uważam, że zdecydowanie lepiej zacząć dzień łykiem smacznej herbaty.
    • Gość: kwaśna śmietana Re: pomysły na śniadania IP: *.chello.pl 06.02.09, 12:44
      Na śniadanie świetnie nadają się rozmaite placki i racuchy. Placki można zrobić
      niemal ze wszystkiego: z twarogu, z ryżu, z serka homo, z kaszy manny, z
      jogurtu, z wszelakimi owocami, czekoladą, bitą śmietaną. Można też robić placki
      wytrawne, z kukurydzy, z parówkami, z warzywami, z serkiem (twarożkiem) na
      ostro. Oprócz placków polecam również racuchy drożdżowe z jabłkami.
    • Gość: Arliczka Re: pomysły na śniadania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.09.23, 07:35
      Owsianka,omlet na słodko albo wytrawnie,Chleb z hummusem i pomidor (warzywka), Chleb żytni z nutella (domowa z awokado I banana).

Unikam picia kawy z rana, uważam, że zdecydowanie lepiej zacząć dzień łykiem smacznej herbaty. Wiele herbat ziołowych swoją drogą ma tak samo skuteczne działanie pobudzające jak kawa:
      loremvit.pl/herbata-na-pobudzenie/

Możęcie poczytać sobie o nich na tej stronie.
    • tomboyowa Re: pomysły na śniadania 29.01.26, 09:11
      Breakfast hash, uwielbiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka