makwalz 24.10.09, 10:00 Witam Gdzie we Wrocławiu są laboratoria w których pobierają krew niemowlakom? I które są godne polecenia,a które lepiej omijac? Czytałam na forum, że nie jest polecane laboratorium przy Borowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melixsa Re: Morfologia niemowlę 24.10.09, 10:20 My robimy w laboratorium na Komandorskiej. Wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Morfologia niemowlę 24.10.09, 12:25 w Diagnostyce na Weigla między 11, a 14.00 krew pobieraja pieegniarki specjalizujące się w poskramianiu niemowlaków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota975 Re: Morfologia niemowlę 24.10.09, 23:31 Ja kiedyś pobierałam krew mojej, wówczas, malutkiej córeczce w Diegnostyce i byłam bardzo zadowolona. Tylko wtedy było tak, że trzeba było wcześniej zadzwonić i powiedzieć, że będzie potrzeba pobrania krwi maluszkowi. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
zabka11 Re: Morfologia niemowlę 25.10.09, 18:26 Na Kamieńskiego, idzie się na oddział dziecięcy i w zabiegowym, wykfalifikowane pielęgniarki pobierają, potem zanosisz do labolatorium. W Dolmedzie też jest Pani "od niemowlaków" ale trzeba by zadzwonić i zapytać kiedy. No i na Korczaka w Szpitalu Pedriatrycznym, na ul. Kasprowicza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annwy Re: Morfologia niemowlę 26.10.09, 04:16 My robiliśmy badania na Krzyckiej w prywatnym laboratorium. Kilka razy pobierało nam krem kilka różnych osób (w tym nawet mężczyzna) i wszystkie były miłe i kompetentne. Odpowiedz Link Zgłoś
patrychanww Re: Morfologia niemowlę 11.03.10, 15:46 Polecam na Krzyckiej...jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś