rosolina Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak pozna... 08.02.10, 20:43 A g... mnie to obchodzi, ile lat. A całą tą komisję razem z jej aferą mam głęboko w d...! Odpowiedz Link Zgłoś
gospodarz_domu_gras Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz 08.02.10, 21:02 dokładnie, za chwile nie bedzie na wyplaty emerytur a u nas newsem dnia sa rozmowki stefaniuka z kaczorem o golfie co nie zmienia faktu ze piasnie artykulow na rzecz tylko jednej ze stron jest doprawdy zenujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chór wujów Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz IP: *.lanet.net.pl 09.02.10, 19:16 > co nie zmienia faktu ze piasnie artykulow na rzecz tylko jednej ze stron jest > doprawdy zenujace A to ciekawe, bo jak od kilku dni wszystkie media rozstrzygają autorytatywnie sprawę na korzyść tej drugiej strony (czyli, jak się dobrze zastanowić, to także tylko jednej ze stron), to wszystko jest w porządku. Tu autor, zgodnie z dobrymi wzorcami, nie wygłasza jedynie słusznych sądów, lecz wskazuje uzasadnione wątpliwości. Ot, taka drobna różnica klasy między dziennikarstwem opiniotwórczym a... powiedzmy, sensacyjnym... Odpowiedz Link Zgłoś
asjabc Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak pozna... 08.02.10, 20:44 Ależ głupi artykuł.... Ciekawe w jakim celu został napisany? Bo takie jest pierwsze skojarzenie czytającego! I jak się potem nie dziwić, jak mówią, że GW pisze na zamówienie... Sami strzelacie sobie w stopę. Niech lepiej szanowny Pan Redaktor zajmie się analizowaniem jakich prostszych powiązań.... Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz 08.02.10, 21:29 Głupi dla głupich. Dla myślących dużo wyjaśnia. Myślę, że jego zrozumienie jest zbyt trudne dla Ciebie. Mordy wy wasze. Jednak zaraziłem się od PISowców Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak pozna... 08.02.10, 20:47 Gdyby dało się prześwietlić ich tępe główki - (P)Osłów - to na każdego znalazły by się pewnie zarzuty POzwalające ich wsadzić na minimum 10 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak pozna... 08.02.10, 20:48 No prosze i dziennikarze GW biora natchnienie do napisania paru slow z wycieklych zeznan Ryszarda Sobiesiaka skladanych w prokuraturze. To nie jest naganne, ale porownywanie zyciorysow tych gosci na przestrzeni 20 ostatnich lat, mocno smieszy, czasami bowiem wystarczy pierwsze spotkanie, aby oboje natychmiast zrozumieli, ze sa po jednych pieniadzach. To nic nie zmienia, wiec czekajmy na dalszy ciag zdarzen. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz 08.02.10, 21:12 Rysiu Czarnecki bardzo dobrze znał Sobiesiaka,Często spotykali sie na meczach,Rysiu ,dlaczego teraz się nie chwalisz tą znajomością?Co dupka Ci zmiękła,ty zaśliniony glizdołyku. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 Co to (ku...) jest?! 08.02.10, 21:12 Co mają znaczyć te kretyńskie tłumaczenia?! Pojebało tam kogoś w tej redakcji?! Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Co to (ku...) jest?! 08.02.10, 21:18 Znowu ta łacina. Pytanie nie do tej redakcji! Z łaciną do Radia Maryja! Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 Re: Co to (ku...) jest?! 08.02.10, 21:33 Mam w dupie radio maryja! Nie mieszaj mnie do tego! Ale ta gimnazjalna obrona kolesi z PO jest nie do wytrzymania! Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Co to (ku...) jest?! 08.02.10, 21:56 Jak je tam włożyłeś? Kaczyńscy pomogli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Co to (ku...) jest?! IP: *.lanet.net.pl 09.02.10, 10:15 Sabukan skończ już pitolić bo aż żal czytać. Ile ci Grzesiu płaci? Gdy kiedyś słyszałem że GW to dno to myślałem, że ktoś głupoty gada, ale teraz widać to dobitnie. Dno i pół metra mułu, POpaprańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
probabilis Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak pozna... 08.02.10, 21:15 Kochana gazeto wyborcza, kochani jej dziennikarze, przecież żadnej afery nie było, nikt się z nikim nie spotkał. Pan Schetyna nie ma wogóle pojecia o sporcie. To, że gra w piłkę nożną, co prawda amtorsko, to przecież czysty przypadek. Czysta paranoja, co wy w tej gazecie zaczynacie wypisywać. Trochę pokory, panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz 08.02.10, 21:19 Oni już oszaleli z głupoty moim zdaniem. Nawet nie dostrzegają swojej śmieszności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne pełne Gazeta wyborcza panikuje,ona tak chwaliła z Zetami IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.10, 21:29 Rmf fm,Eska rock,Eska Schetyna-dziewczyna,Tvn-em,Faktem,Super expresem,Tok fm PO ze teraz niewie jak się zachować w co sie wpakowali tego jeszcze nie wiedzą.Jak okaze się ze cos powaznego to proponuje sprawdzic te antypolskie media czy one przypadkiem pieniążkow publicznych nie dostawały,badz czy w czasie wyborów PO miały jakis zysk jak pluły na przeciwników.Nie dosc ze muzyka ciągle ta sama zacofana przedpotopowa Urszula codziennie po 5razy,reklamy i tępota zamienil bym to na 1stacje radiową plus porzadna telewizje publiczną z rożną muzyką i nowymi filmami.Gazety więcej równości przykład Wrocławskiej.Prosze brac przyklad z muzyki Hiszpanskiej i Holenderskiej tam stacje radiowe grają nowosci Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz 08.02.10, 21:44 Oni czyli Ty? PS. Dalej nie wiem co z tymi sondażowniami i Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minio A co Wyborcza taka wyrozumiała IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.10, 21:20 A co Wyborcza taka wyrozumiała? artykuł jak sponsorowany lub na zlecenie Odpowiedz Link Zgłoś
25000zl Co to za artykuł? 08.02.10, 21:23 czemu ma służyć? Przypuszczenia i domysły pana redaktora mające na celu wybielenie Grzesia. Gdzie fakty? GW to już praktycznie partyjna gazeta . Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
pisdode Same domysły Maciorowskiego 08.02.10, 21:40 Red. Maciorowski spekuluje, czy mogli sie znać czy nie ale na spekulacjach poprzesrtaje- zadnych faktów. To wrocławski dziennikarz. Czy tak trudno popytać tu i ówdzie i zebrać trochę informacji. Dlaczego pan Maciorowski wyklucza, że młody urzędni wojewódzi a potem wicewojewoda Schetyna i poczatkujący biznesmen Sobiesiak nie mogli się spotykać. Ależ mogli.I po co to wybielanie Schetyny? Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Same domysły Maciorowskiego 08.02.10, 22:04 Godna córka Macierowicza Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 A co to mnie obchodzi? 08.02.10, 21:41 PiS juz kompletnie zgłupiał, jeśli z tej dyskusji chce wyciągać jakieś wnioski. A guzik mnie obchodzi, kto z kim i ile się zna. Jakie to ma znaczenie dla normalnych, oprócz PiSowców, ludzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 Re: A co to mnie obchodzi? 08.02.10, 21:44 Taaa...To taki uspokajający post...Co to obchodzi normalnych ludzi..? Jakie to ma znaczenie..? Ano ma! Bo pokazuje w jaki sposób robi się karierę w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: A co to mnie obchodzi? 08.02.10, 22:01 mela 1 zapytaj nowak11 co Kaczyńscy mu wsadzili i gdzie? Ręcze, że będziesz zdziwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak66 Oni wszyscy kłamali , afery nie ma - Wyborcza 08.02.10, 21:45 Jeden mówi że 10 drugi że 20 trzeci że 15 czwarty że 30. Przestańcie się tym zajmować. Oni sobie tak kłamią od zawsze. Co w tym groźnego ?? Spokojnie !! Wsłuchajcie się w dźwięk tych słów : "nikt niczego nie powiedział na poważnie, oni sobie kłamali tylko". A teraz dzieci powtarzajcie te słowa, powtarzajcie, powtarzajcie. I co ? Widzicie !! jaka tam afera, buuuuuuuuu, eeee tam.Słuchajcie kojącego dźwięku z naszych ust. Jesteśmy jak syreny z Wyspy Syren odłóżcie wiosła, zapomnijcie o wzburzonym morzu Zbliża się Olimpiada i Małysz oraz Kowalczyk. Śpijcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Zepter Śląsk Wrocław (1997 - 2000) 08.02.10, 22:02 ...ten wątek w artykule wolano przemilczeć Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Zepter Śląsk Wrocław (1997 - 2000) 08.02.10, 22:06 Zepter był później, a co parę mistrzostw polski to pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Zepter Śląsk Wrocław (1997 - 2000) 08.02.10, 22:25 sabukan napisał: > Zepter był później, a co parę mistrzostw polski to pikuś Później była Idea Śląsk Wrocław i równia pochyła w dół... Odpowiedz Link Zgłoś
jursze Śledztwo powinno wyglądzć tak; podejrzani... 08.02.10, 22:30 Śledztwo powinno wyglądać tak; podejrzani, uczestnicy afery, świadkowie do "pudła" aby uniemożliwić mataczenie,tajne przesłuchania,powoływanie nowych świadków. Po zakończeniu retransmisja śledztwa w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorpajacewicz Wyborcza- ta najbardziej parszywa ze wszystkich... 08.02.10, 22:47 gazet broni Szetyne, Sobiesiakowi zaś co pewnie prawdę powiedział mordę dorabia-jakież to typowe dla środowiska Gazety.zaraz napiszą że Sobiesiak to oszołom, wariat, albo że Macierewicz..albo mu jeszcze czegoś wraz ze służbami dosypią co by 'śmiesznie podskakiwał"niczym Gabriel Janowski.. Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak pozna... 08.02.10, 23:59 Panie Redaktorze Maciorowski, po przeczytaniu wniosek moze byc tylko jeden: logika nie jest Pana mocna strona. Musi sie Pan zdecydowac:czy 20 lat wstecz p. Schetyna byl wicewojewoda czy tez czupurnym studentem na? A moze studentem, dzialaczem NZS i wice w jednej osobie? Czy takze mezem i ojcem, a moze i dziadkiem i znanym juz dzialaczem politycznym PO?Tutaj na takich jak Pan mowia Brown nose.Po polsku wlazidup.Bez mydla. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekviki Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz 09.02.10, 00:01 Zastanawiam się kiedy skończą"bicie piany"afera hazardowa jest pochodna Jednej Ustawy w która zamieszani są wszyscy politycy rządzący Polską w minionych latach,sa odpowiedzialni za bubla tak samo jak za inne Ustawy,ktore są bublami,tematem nr.1 jest sprawa lokalnego biznesmana,który jest pospolitym bandytą,w roku wyborczym,wyboru Prezydenta temat afery bedzie przewijał sie bezustanie,każdy na każdego bedzie szukał"haków"a są tematy bardziej"palące"jak zmienić,jakie reformy wprowadzić,aby społeczeństwu żyło sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Richard Henry Czarnecki ...tez ?????? IP: *.c194.msk.pl 09.02.10, 00:03 Richard Henry Czarnecki tez ....hazardowy ? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
franekwolusz Wyborcza na czele frontu obrony Mafii 09.02.10, 07:30 Jak każdy podmiot zaangażowany w mafijne układy (s)kończycie marnie Odpowiedz Link Zgłoś
rwaku Czy Sobiesiak naprawdę zna Schetynę od 20 lat? 09.02.10, 12:45 Panie Maciorowski.Nie ważne jak długo się znają, ważne jakie były między nimi układy. Mnie w tramwaju gościu znał dwie minuty i "gwizdnął" mi portfel.To prawda, że GW jest pro platformiarska i tyle, aż tyle! Odpowiedz Link Zgłoś