Gość: Grzyb IP: *.krzyki.no / 10.1.89.* 22.02.02, 20:12 Życze sobie finał USA - Kanada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY A ja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 20:23 Rosja - Białoruś. Jak na razie Kanada - Białorus 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: A ja IP: *.kom-net.pl 22.02.02, 20:28 Gość portalu: duzY napisał(a): > Rosja - Białoruś. O! Widze, ze chociaz w tym sie zgadzamy :) > Jak na razie Kanada - Białorus 1:1 Juz 2:1 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: A ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 20:32 z kolei to zmiksuje :) Chcialbym, zeby w finale znalezli sie Rosjanie i Kakadyjczycy. Zloto dla Kanady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Tylko w tym? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 20:35 Nie tragizuj. Do czwartku pomyslę i może cos wymyslę :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Dobze duzY, ze poszedles spac: 7:1 :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 21:56 Kanada! Kanada! Kanada! Kanada!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Dobze duzY, ze poszedles spac: 7:1 :) IP: *.kom-net.pl 22.02.02, 22:03 Gość portalu: Homar napisał(a): > Kanada! Kanada! Kanada! Kanada!!! > ;-) Coz, wygrali znacznie lepsi. Poczekajmy jeszcze na Wielki Rewanz za Lake Placid: USA - Rosja. Oj, czuje, ze bedzie sie dzialo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Bede ogladal... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 22:07 i kibicuje Rosjanom... Hokej to moja ulubiona konkurencja na ZIO, no i lyzwiarstwo figurowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden hokej to w ogole najpiekniejszy sport IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 22:50 przed olimpiada lubilem kanade i finlandie, ale po objerzeniu paru meczy, najbardziej podobaja mi sie amerykanie, szwedzi i rosjanie, najbardziej zawiodla mnie kanada, rozkrecaja sie, ale na poczatku grali taka kiche, ze wstyd, mam nadzieje, ze nie beda mieli zlota (za kare), z kolei szwedzi grali za dobrze i maja za swoje, bede kibicowal amerykanom, bo ich graja najladniej i do tego skutecznie, wkurzaja mnie bardzo fochy rosjan, obrazanie sie na sedziow i robienie takiej awantury to dziecinada, i jeszcze nurtuje mnie jedno pytanie: kto projektuje stroje dla lyzwiazy figurowych (zwlaszcza dla mezczyzn)? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: hokej to w ogole najpiekniejszy sport 22.02.02, 22:57 Ruscy - na białe niedźwiedzie ! FINAŁ: Kanada - USA, wygrają niestety amerykanie....... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Dobze duzY, ze poszedles spac: 7:1 :) IP: *.kom-net.pl 23.02.02, 02:07 Gość portalu: Pafik napisał(a): > USA - Rosja. Oj, czuje, ze bedzie sie dzialo :) A nie mowilem?! Ale sie dzieje! Ale sie dzieje!!! [3:2 na razie] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawel Re: Dobze duzY, ze poszedles spac: 7:1 :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.02, 02:38 Ja ich podziwiam za twardosc........i za twardosc raz jeszcze ..... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: Hokej 23.02.02, 05:38 Gość portalu: Grzyb napisał(a): > Życze sobie finał USA - Kanada. Twoje życzenie się spełniło: USA 3 Rosja 2 Finał w niedzielę…USA i Kanada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Hokej IP: *.krzyki.no / 10.1.89.* 23.02.02, 13:34 Bardzo się cieszę, że w finale zagarają USA z Kanadą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Hokej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.02, 14:05 > Bardzo się cieszę, że w finale zagarają USA z Kanadą! a z czego sie konkretnie cieszysz? mysle, ze usa - szwecja bylby ciekawszy, widzieliscie mine gretzky'ego po paru pierwszych meczach? chyba nie tak to sobie wyobrazal ... dla porzadku, o 3 miejsce gra bialorus z rosja, swoja droga chcialbym, zeby lukaszenko zostal prezydentem wroclawia, zrobilby porzadek, no i z hokejem we wroclawiu nie byloby problemow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Hokej IP: *.krzyki.no / 10.1.89.* 23.02.02, 17:05 Gość portalu: bromden napisał(a): > > Bardzo się cieszę, że w finale zagarają USA z Kanadą! > > a z czego sie konkretnie cieszysz? > mysle, ze usa - szwecja bylby ciekawszy, > widzieliscie mine gretzky'ego po paru pierwszych meczach? chyba nie tak to sob > ie > wyobrazal ... > > dla porzadku, o 3 miejsce gra bialorus z rosja, > > swoja droga chcialbym, zeby lukaszenko zostal prezydentem wroclawia, zrobilby > porzadek, no i z hokejem we wroclawiu nie byloby problemow Z tym Łukaszenką to chyba jesteś stuknięty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Hokej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 11:46 mysle, ze telewizja bialoruska zmontowala (na polecenie prezydenta) umiejetnie mecz o trzecie miejscie i przedstawila w kraju zwyciestwo bialorusi, dograli na boku rozdanie medali i maja sukces Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p Niestety Amerykanie w finale 23.02.02, 18:16 Wygrali z Rosjanami, a zyczylem im jak najgorzej za te ich bute i pewnosc siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Re: Niestety Amerykanie w finale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.02, 19:58 czuję że w finale będą karne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Wspanialy zestaw Kanada- USA IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 00:41 Bardzo dobrze ze tak sie to ulozylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Wspanialy zestaw Kanada- USA IP: *.kom-net.pl 24.02.02, 22:23 Jesli Szpakowski jeszcze raz wyglosi swoj magiczny tekst "prezent dla publicznosci", to chyba rozwale telewizor ;) Dobrze chociaz, ze Kanadyjczycy prowadza. I niech tak zostanie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Kanada - USA 5:2 !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 23:16 Hurra!!! Nic wiecej nie powiem :) Ciesze sie, ze Kanadyjczycy wygrali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Kanada - USA 5:2 !!!! IP: *.kom-net.pl 24.02.02, 23:29 Gratulacje dla Kanady!!! Nalezalo im sie :) Szkoda tylko, ze Gretzky nie doczekal olimpijskiego zlota jako zawodnik, bo chyba nikt bardziej na to zloto w historii hokeja nie zasluzyl. Oczywiscie nasz kochana telewizja wolala pokazywac gadajace glowy niz wreczenie medali. "Uratowal" mnie ZDF. TVP - tradycyjnie dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Kanada - USA 5:2 !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 23:36 Hej Pafik, ja tez sie przelaczylem na ZDF :-))) W TVP to juz norma, ja od razu lapie za pilota pod koniec jakichkolwiek zawodow i przelaczam, jesli tylko jest taka mozliwosc, aby obejzrec gdzies indziej dokonczenie imprezy. I oni chca nas scigac za nie placenie abonamentu. Tylko za co maja ludzie placic? Za takie podejscie do widza? Ech... No nic, cieszmy sie ze zwyciestwa Kanady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Kanada - USA 5:2 !!!! IP: *.kom-net.pl 25.02.02, 00:18 Lepiej bym tego nie ujal :> wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=694880&dzial=01041180 Marcin Gadziński: Studio olimpijskie Witamy wszystkich telewidzów. Oto, jak przedstawia się nasz program olimpijski w dniu dzisiejszym: godz. 17.15 -17.50 1 TVP - powtórzenie retransmisji, które już wczoraj były pokazywane jako retransmisje. 18.10-18.20 2 TVP - studio olimpijskie z cyklu "Poczytaj mi, mamo", a w nim, obok skrótu programu skróconego par sportowych, kolejne skróty zapowie rodzina Dowborów. 20-20.50 2 TVP - retransmisja dwóch biegów w łyżwiarstwie szybkim, które się odbyły, gdy w "Jedynce" retransmitowano jazdę po muldach, która będzie jeszcze raz retransmitowana, po tym jak przerwiemy przed dwoma najciekawszymi biegami relację z łyżwiarstwa szybkiego. A przerwiemy ją dlatego, by przenieść się do "Dwójki", gdzie odtworzymy dramatyczny finisz biatlonu na 20 km mężczyzn, który zakończył się, akurat gdy retransmitowaliśmy jazdę po muldach. 21.30-21.50 1 TVP - Uwaga, uwaga! Specjalnie dla państwa! Relacja na żywo! Przeniesiemy się do studia w Warszawie, skąd będziemy bezpośrednio transmitować dyskusję red. Babiarza z zaproszonymi gośćmi. A po emocjach relacji na żywo - kolejna retransmisja. 2.50-6.00 1 TVP - Zapowiedź retransmisji, które będą pokazywane dnia następnego. PS Widzów o mniej mocnych nerwach zapraszamy do obejrzenia relacji na żywo w niemieckiej stacji ARD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Moje wyrazy wspolczucia IP: *.proxy.aol.com 25.02.02, 02:09 Jezeli tak wyglada polska telewizja to faktycznie mozna sie upic z zalu.Ludzie! Chociaz nie placcie tego haraczu ktory oni nazywaja abonamentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Hokej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 11:44 ogladalem mecz z kumplami, mimo naszego intensywnego wyczekiwania na 'niewykorzystane sytuacje lubia sie mscic', ten sakramentalny zwrot nie padl z ust szpakowskiego, wprawialo nas to w oslupienie, ale widocznie zarezerwowal sobie to dla pilki noznej, zamiast tego raczyl nas nowatorskim 'w enejczelu' i rownie nowatorska wymowa wybranych nazwisk, zamiast rozdania medali - wyscig w prawieniu komunalow rodziny dowborow, wypowiedzia nr 1 (nie pamietam juz czy szpakowskiego czy kogos ze studia) bylo stwierdzenie, ze dobrze, ze w hokeju na olimpiadzie jest malo bojek, bo to obnizyloby widowiskowosc tej dyscypliny, mecz byl ok, kanadyjczycy dominowali przez wiekszosc czasu, lepiej panowali nad krazkiem, nie mieli problemow z wjazdami do tercji przeciwnika (jak amerykanie), zwrociliscie uwage, jak bramkarz stanow w drugiej tecji obronil krazek lecacy mu po plecami lewa noga podwinieta pod glowe? (wygladalo, jakby to zrobil swiadomie) szkoda, ze nie ma czegos takiego, jak swiatowa liga w hokeju (jak w siatkowce), fajnie byloby poogladac wiecej takich meczy, ale dopoki nhl rzadzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Hokej IP: 2.4.STABLE* / *.kom-net.pl 09.05.02, 20:14 A w telewizorze na zywo polfinal MS Slowacja-Szwecja. Po 10 minutach po zero. Mam wielka nadzieje, ze to ci pierwsi zagraja z Rosjanami w finale (i ich pokonaja) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Hokej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.02, 21:46 co to za sztuka ogladac mecze szwecja - slowacja, finlandia - rosja, itd? przeciez to przyjemnosc, a ogladales mecze polakow (z ich popisowa akcja - strata bramki w przewadze)? ja wszystkie ciekawostka: www.terra.pl/koncerty/2002/hanson_brothers.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Hokej IP: 2.4.STABLE* / *.kom-net.pl 09.05.02, 22:49 Slowacja w finale! Po karnych, bo po karnych, ale tez i pieknym meczu. A juz przegrywali 0:2. Satan rzadzi! Gość portalu: bromden napisał(a): > co to za sztuka ogladac mecze szwecja - slowacja, finlandia - rosja, itd? > przeciez to przyjemnosc, > a ogladales mecze polakow (z ich popisowa akcja - strata bramki w przewadze)? > ja wszystkie Nie ogladalem, bo goscilem w... slowackich gorach. Tam to dopiero jest fascynacja. Jedyna mordownia w wiosze, piatkowy wieczor i zero klientow; zuli w szczegolnosci. Na nasze zdziwione miny barmanka rzucila zdawkowe "hokej" i dostroila trzeszczace radio na transmisje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Hokej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.02, 22:55 > Slowacja w finale! Po karnych, bo po karnych, ale tez i pieknym meczu. A juz > przegrywali 0:2. Satan rzadzi! na jakim programie ogladales? bo ja wlasnie widzialem jak rosja pokonala (w karnych) finlandie, finowie caly mecz przewazali (remis 2:2), stosunek strzalow jakies 40:10, a karne strzelali jak dupy, prosto w bramkarza, no i maja ps. pomyslec, ze kiedys polska wygrala z rosja, ech ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Hokej IP: 2.4.STABLE* / *.kom-net.pl 09.05.02, 23:39 Gość portalu: bromden napisał(a): > na jakim programie ogladales? Polsat Sport. > bo ja wlasnie widzialem jak rosja pokonala (w karnych) finlandie, > finowie caly mecz przewazali (remis 2:2), stosunek strzalow jakies 40:10, > a karne strzelali jak dupy, prosto w bramkarza, no i maja No tu tez w karnych tylko 2:0; Szwedzi nie trafili zadnego z czterech, a Slowacy trzech z pieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Hokej IP: 2.4.STABLE* / *.kom-net.pl 09.05.02, 23:45 Gość portalu: Pafik napisał(a): > a Slowac > y > trzech z pieciu. Zreflektowalem sie, ze jednak dwoch z czterech, bo wszak strzelali jako drudzy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Hokej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.02, 23:45 no ja niestety jade na retransmisjach w tv4, jak grali polacy to wylaczalem radio i nie wchodzilem na zadne portale, zeby czasem nie zobaczyc wyniku, pafik, nie chcialbys pograc w hokej? wystarcza rolki i kij ... Odpowiedz Link Zgłoś