IP: *.krzyki.no / 10.1.89.* 22.02.02, 20:12
Życze sobie finał USA - Kanada.
Obserwuj wątek
    • Gość: duzY A ja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 20:23
      Rosja - Białoruś.
      Jak na razie Kanada - Białorus 1:1
      • Gość: Pafik Re: A ja IP: *.kom-net.pl 22.02.02, 20:28
        Gość portalu: duzY napisał(a):

> Rosja - Białoruś.

O! Widze, ze chociaz w tym sie zgadzamy :)

> Jak na razie Kanada - Białorus 1:1

Juz 2:1 :(
        • Gość: Homar Re: A ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 20:32
          z kolei to zmiksuje :)
          Chcialbym, zeby w finale znalezli sie Rosjanie i Kakadyjczycy.
          Zloto dla Kanady.
        • Gość: duzY Tylko w tym? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 20:35
          Nie tragizuj. Do czwartku pomyslę i może cos wymyslę :-)))))))))))
    • Gość: duzy Juz 3 : 1 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 20:48
      • Gość: Homar Dobze duzY, ze poszedles spac: 7:1 :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 21:56
        Kanada! Kanada! Kanada! Kanada!!!
        ;-)
        • Gość: Pafik Re: Dobze duzY, ze poszedles spac: 7:1 :) IP: *.kom-net.pl 22.02.02, 22:03
          Gość portalu: Homar napisał(a):

> Kanada! Kanada! Kanada! Kanada!!!
          > ;-)

Coz, wygrali znacznie lepsi. Poczekajmy jeszcze na Wielki Rewanz za Lake
          Placid: USA - Rosja. Oj, czuje, ze bedzie sie dzialo :)
          • Gość: Homar Bede ogladal... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 22:07
            i kibicuje Rosjanom...
            Hokej to moja ulubiona konkurencja na ZIO, no i lyzwiarstwo figurowe
            • Gość: bromden hokej to w ogole najpiekniejszy sport IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 22:50
              przed olimpiada lubilem kanade i finlandie, ale po objerzeniu paru meczy, najbardziej podobaja mi sie amerykanie, szwedzi i rosjanie,
              najbardziej zawiodla mnie kanada, rozkrecaja sie, ale na poczatku grali taka kiche, ze wstyd, mam nadzieje, ze nie beda mieli zlota (za kare), z kolei szwedzi grali za dobrze i maja za swoje,
              bede kibicowal amerykanom, bo ich graja najladniej i do tego skutecznie,

wkurzaja mnie bardzo fochy rosjan, obrazanie sie na sedziow i robienie takiej awantury to dziecinada,

i jeszcze nurtuje mnie jedno pytanie: kto projektuje stroje dla lyzwiazy figurowych (zwlaszcza dla mezczyzn)?
              • georghe Re: hokej to w ogole najpiekniejszy sport 22.02.02, 22:57
                Ruscy - na białe niedźwiedzie !
                FINAŁ: Kanada - USA, wygrają niestety amerykanie.......
                :(
          • Gość: Pafik Re: Dobze duzY, ze poszedles spac: 7:1 :) IP: *.kom-net.pl 23.02.02, 02:07
            Gość portalu: Pafik napisał(a):

> USA - Rosja. Oj, czuje, ze bedzie sie dzialo :)

A nie mowilem?! Ale sie dzieje! Ale sie dzieje!!!

[3:2 na razie]
            • Gość: Gawel Re: Dobze duzY, ze poszedles spac: 7:1 :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.02, 02:38
              Ja ich podziwiam za twardosc........i za twardosc raz jeszcze .....
    • pan_conti Re: Hokej 23.02.02, 05:38
      Gość portalu: Grzyb napisał(a):

> Życze sobie finał USA - Kanada.

Twoje życzenie się spełniło: USA 3 Rosja 2

Finał w niedzielę…USA i Kanada

• Gość: Janek Re: Hokej IP: *.krzyki.no / 10.1.89.* 23.02.02, 13:34
      Bardzo się cieszę, że w finale zagarają USA z Kanadą!
      • Gość: bromden Re: Hokej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.02, 14:05
        > Bardzo się cieszę, że w finale zagarają USA z Kanadą!

a z czego sie konkretnie cieszysz?
        mysle, ze usa - szwecja bylby ciekawszy,
        widzieliscie mine gretzky'ego po paru pierwszych meczach? chyba nie tak to sobie
        wyobrazal ...

dla porzadku, o 3 miejsce gra bialorus z rosja,

swoja droga chcialbym, zeby lukaszenko zostal prezydentem wroclawia, zrobilby
        porzadek, no i z hokejem we wroclawiu nie byloby problemow
        • Gość: Janek Re: Hokej IP: *.krzyki.no / 10.1.89.* 23.02.02, 17:05
          Gość portalu: bromden napisał(a):

> > Bardzo się cieszę, że w finale zagarają USA z Kanadą!
          >
          > a z czego sie konkretnie cieszysz?
          > mysle, ze usa - szwecja bylby ciekawszy,
          > widzieliscie mine gretzky'ego po paru pierwszych meczach? chyba nie tak to sob
          > ie
          > wyobrazal ...
          >
          > dla porzadku, o 3 miejsce gra bialorus z rosja,
          >
          > swoja droga chcialbym, zeby lukaszenko zostal prezydentem wroclawia, zrobilby
          > porzadek, no i z hokejem we wroclawiu nie byloby problemow

Z tym Łukaszenką to chyba jesteś stuknięty!!!
          • Gość: bromden Re: Hokej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 11:46
            mysle, ze telewizja bialoruska zmontowala (na polecenie prezydenta) umiejetnie
            mecz o trzecie miejscie i przedstawila w kraju zwyciestwo bialorusi, dograli na
            boku rozdanie medali i maja sukces
    • janek.p Niestety Amerykanie w finale 23.02.02, 18:16
      Wygrali z Rosjanami, a zyczylem im jak najgorzej za te ich bute i pewnosc
      siebie.
      • Gość: MARIO Re: Niestety Amerykanie w finale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.02, 19:58
        czuję że w finale będą karne :))))
        • Gość: Toto Wspanialy zestaw Kanada- USA IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 00:41
          Bardzo dobrze ze tak sie to ulozylo.
          • Gość: Pafik Re: Wspanialy zestaw Kanada- USA IP: *.kom-net.pl 24.02.02, 22:23
            Jesli Szpakowski jeszcze raz wyglosi swoj magiczny tekst "prezent dla
            publicznosci", to chyba rozwale telewizor ;) Dobrze chociaz, ze Kanadyjczycy
            prowadza. I niech tak zostanie! :)
    • Gość: Homar Kanada - USA 5:2 !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 23:16
      Hurra!!!
      Nic wiecej nie powiem :)
      Ciesze sie, ze Kanadyjczycy wygrali!
      • Gość: Pafik Re: Kanada - USA 5:2 !!!! IP: *.kom-net.pl 24.02.02, 23:29
        Gratulacje dla Kanady!!! Nalezalo im sie :) Szkoda tylko, ze Gretzky nie
        doczekal olimpijskiego zlota jako zawodnik, bo chyba nikt bardziej na to zloto w
        historii hokeja nie zasluzyl.

Oczywiscie nasz kochana telewizja wolala pokazywac gadajace glowy niz wreczenie
        medali. "Uratowal" mnie ZDF. TVP - tradycyjnie dno!
        • Gość: Homar Re: Kanada - USA 5:2 !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 23:36
          Hej Pafik, ja tez sie przelaczylem na ZDF :-))) W TVP to juz norma, ja od razu
          lapie za pilota pod koniec jakichkolwiek zawodow i przelaczam, jesli tylko jest
          taka mozliwosc, aby obejzrec gdzies indziej dokonczenie imprezy.
          I oni chca nas scigac za nie placenie abonamentu. Tylko za co maja ludzie
          placic? Za takie podejscie do widza? Ech...

No nic, cieszmy sie ze zwyciestwa Kanady :)
          • Gość: Pafik Re: Kanada - USA 5:2 !!!! IP: *.kom-net.pl 25.02.02, 00:18
            Lepiej bym tego nie ujal :>

wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=694880&dzial=01041180

Marcin Gadziński: Studio olimpijskie

Witamy wszystkich telewidzów. Oto, jak przedstawia się nasz program olimpijski
            w dniu dzisiejszym:

godz. 17.15 -17.50 1 TVP - powtórzenie retransmisji, które już wczoraj były
            pokazywane jako retransmisje.

18.10-18.20 2 TVP - studio olimpijskie z cyklu "Poczytaj mi, mamo", a w nim,
            obok skrótu programu skróconego par sportowych, kolejne skróty zapowie rodzina
            Dowborów.

20-20.50 2 TVP - retransmisja dwóch biegów w łyżwiarstwie szybkim, które się
            odbyły, gdy w "Jedynce" retransmitowano jazdę po muldach, która będzie jeszcze
            raz retransmitowana, po tym jak przerwiemy przed dwoma najciekawszymi biegami
            relację z łyżwiarstwa szybkiego. A przerwiemy ją dlatego, by przenieść się
            do "Dwójki", gdzie odtworzymy dramatyczny finisz biatlonu na 20 km mężczyzn,
            który zakończył się, akurat gdy retransmitowaliśmy jazdę po muldach.

21.30-21.50 1 TVP - Uwaga, uwaga! Specjalnie dla państwa! Relacja na żywo!
            Przeniesiemy się do studia w Warszawie, skąd będziemy bezpośrednio
            transmitować dyskusję red. Babiarza z zaproszonymi gośćmi. A po emocjach
            relacji na żywo - kolejna retransmisja.

2.50-6.00 1 TVP - Zapowiedź retransmisji, które będą pokazywane dnia
            następnego.

PS Widzów o mniej mocnych nerwach zapraszamy do obejrzenia relacji na żywo w
            niemieckiej stacji ARD
            • Gość: Toto Moje wyrazy wspolczucia IP: *.proxy.aol.com 25.02.02, 02:09
              Jezeli tak wyglada polska telewizja to faktycznie mozna sie upic z zalu.Ludzie!
              Chociaz nie placcie tego haraczu ktory oni nazywaja abonamentem.
    • Gość: bromden Re: Hokej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 11:44
      ogladalem mecz z kumplami, mimo naszego intensywnego wyczekiwania
      na 'niewykorzystane sytuacje lubia sie mscic', ten sakramentalny zwrot nie padl z
      ust szpakowskiego, wprawialo nas to w oslupienie, ale widocznie zarezerwowal
      sobie to dla pilki noznej, zamiast tego raczyl nas nowatorskim 'w enejczelu' i
      rownie nowatorska wymowa wybranych nazwisk,

zamiast rozdania medali - wyscig w prawieniu komunalow rodziny dowborow,
      wypowiedzia nr 1 (nie pamietam juz czy szpakowskiego czy kogos ze studia) bylo
      stwierdzenie, ze dobrze, ze w hokeju na olimpiadzie jest malo bojek, bo to
      obnizyloby widowiskowosc tej dyscypliny,

mecz byl ok, kanadyjczycy dominowali przez wiekszosc czasu, lepiej panowali nad
      krazkiem, nie mieli problemow z wjazdami do tercji przeciwnika (jak amerykanie),
      zwrociliscie uwage, jak bramkarz stanow w drugiej tecji obronil krazek lecacy mu
      po plecami lewa noga podwinieta pod glowe? (wygladalo, jakby to zrobil swiadomie)

szkoda, ze nie ma czegos takiego, jak swiatowa liga w hokeju (jak w siatkowce),
      fajnie byloby poogladac wiecej takich meczy,
      ale dopoki nhl rzadzi ...
    • Gość: Pafik Re: Hokej IP: 2.4.STABLE* / *.kom-net.pl 09.05.02, 20:14
      A w telewizorze na zywo polfinal MS Slowacja-Szwecja. Po 10 minutach po zero.
      Mam wielka nadzieje, ze to ci pierwsi zagraja z Rosjanami w finale (i ich
      pokonaja) :)
      • Gość: bromden Re: Hokej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.02, 21:46
        co to za sztuka ogladac mecze szwecja - slowacja, finlandia - rosja, itd?
        przeciez to przyjemnosc,
        a ogladales mecze polakow (z ich popisowa akcja - strata bramki w przewadze)?
        ja wszystkie

ciekawostka: www.terra.pl/koncerty/2002/hanson_brothers.html
        • Gość: Pafik Re: Hokej IP: 2.4.STABLE* / *.kom-net.pl 09.05.02, 22:49
          Slowacja w finale! Po karnych, bo po karnych, ale tez i pieknym meczu. A juz
          przegrywali 0:2. Satan rzadzi!

> co to za sztuka ogladac mecze szwecja - slowacja, finlandia - rosja, itd?
          > przeciez to przyjemnosc,
          > a ogladales mecze polakow (z ich popisowa akcja - strata bramki w przewadze)?
          > ja wszystkie

Nie ogladalem, bo goscilem w... slowackich gorach. Tam to dopiero jest
          fascynacja. Jedyna mordownia w wiosze, piatkowy wieczor i zero klientow; zuli w
          szczegolnosci. Na nasze zdziwione miny barmanka rzucila zdawkowe "hokej" i
          dostroila trzeszczace radio na transmisje.
          • Gość: bromden Re: Hokej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.02, 22:55
            > Slowacja w finale! Po karnych, bo po karnych, ale tez i pieknym meczu. A juz
            > przegrywali 0:2. Satan rzadzi!

na jakim programie ogladales?
            bo ja wlasnie widzialem jak rosja pokonala (w karnych) finlandie,
            finowie caly mecz przewazali (remis 2:2), stosunek strzalow jakies 40:10,
            a karne strzelali jak dupy, prosto w bramkarza, no i maja

ps. pomyslec, ze kiedys polska wygrala z rosja, ech ...
            • Gość: Pafik Re: Hokej IP: 2.4.STABLE* / *.kom-net.pl 09.05.02, 23:39

> na jakim programie ogladales?

Polsat Sport.

> bo ja wlasnie widzialem jak rosja pokonala (w karnych) finlandie,
              > finowie caly mecz przewazali (remis 2:2), stosunek strzalow jakies 40:10,
              > a karne strzelali jak dupy, prosto w bramkarza, no i maja

No tu tez w karnych tylko 2:0; Szwedzi nie trafili zadnego z czterech, a Slowacy
              trzech z pieciu.
              • Gość: Pafik Re: Hokej IP: 2.4.STABLE* / *.kom-net.pl 09.05.02, 23:45
                Gość portalu: Pafik napisał(a):

> a Slowac
                > y
                > trzech z pieciu.

Zreflektowalem sie, ze jednak dwoch z czterech, bo wszak strzelali jako drudzy ;]
              • Gość: bromden Re: Hokej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.02, 23:45
                no ja niestety jade na retransmisjach w tv4,
                jak grali polacy to wylaczalem radio i nie wchodzilem na zadne portale,
                zeby czasem nie zobaczyc wyniku,

pafik, nie chcialbys pograc w hokej?
                wystarcza rolki i kij ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka