lukaszbalka 09.07.11, 19:31 Hej. Mam pytanie. Mam możliwość pracy w katowicach (bardzo fajnej), ale musiał bym jezdzić codziennie ( musze być codziennie w domu). Czy ktoś z Was tak jezdzi? jak najlepiej jezdzić? Czy to się oplaca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Delete Re: Dojazd do pracy - katowice IP: *.ghnet.pl 10.07.11, 08:45 No ja też jezdziłe ale kilka lat temu. Było męczące ale dało radę. Najlepiej jezdzić w parę osób. Jest wtedy weselej i bezpieczniej.Ja jezdziłem wtedy pociągiem ale teraz może da redę samochodem. Chociaz w piątek wracałem pociągiem (po długiej przerwie) i bylem bardzo mile zaskoczony warunkami. Szok- nawet bilet kupiłem przez internet. Co prawda jechałem intercity ale może niebawem cała kolej będzie ok. W końcu w innych krajach jezdzą do pracy i to o wiele dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
zxm1pawel Re: Dojazd do pracy - katowice 11.07.11, 19:33 Chyba musisz kolego sprecyzować gdzie mieszkasz:) Bo do Katowic to raczej szkoda drogi. Ja jezdziłem ale z okolic Opola i rzeczywiście idzie to sprawnie. A co do pociągów to właściwie używam tylko intercity. Ostatnio jeździliśmy nad morze i tez bez problemów. Jak ktoś napisał bilety można sobie kupić przez internet i warunki jezdy tez spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Dojazd do pracy - katowice IP: *.com 29.12.13, 09:30 czy jeszcze jezdzisz na tej trasie do katowic do prracy Odpowiedz Link Zgłoś