mamuska-z-jajami 02.06.13, 14:37 prosze nie obrazac małp... Będą dotacje na WKS, będziemy mieć coraz więcej kibolstwa... skończyć z tym marnowaniem naszych pieniędzy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik Żyjemy w paradygmacie piłki nożnej 02.06.13, 14:55 Miejsc w przedszkolach tradycyjnie zabrakło (miasto nie ma pieniędzy na utrzymanie odpowiedniej liczby placówek), za to lekką ręką wydaje grube miliony na zapewnianie rozrywki takim właśnie prymitywom, jak te kreatury opisane w artykule. No ale p. Dutkiewicz z kolegami sam się na stanowisko nie wybrał, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumek Re: Żyjemy w paradygmacie piłki nożnej IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 16:15 Prezydent to samiec alfa, a mieszkańcy Wrocławia to samica, która go wybrała. A co robi samiec alfa z samicą? Odpowiedź chyba oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan bez ziemi Re: Żyjemy w paradygmacie piłki nożnej IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 18:46 Te małpy to wyborcy Dutkiewicza. Oni mogą bezkarnie nasr... na środku tramwaju, a tobie nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I=I Po co w takim razie te kamery? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.06.13, 16:49 PKP przy każdej okazji chwali się monitoringiem na dworcu- podobno zainstalowanych jest tam kilkaset (!) kamer. I co ? Jakiś kretyn- NIEZAUWAŻONY -obchodzi sobie cały obiekt i bezkarnie maże ściany i drzwi spreyem. Odpowiedz Link Zgłoś
ivan2557 Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie są... 02.06.13, 14:56 I co dalej z tym tematem , tyle pieniędzy w błoto okazuje się .A czy te małpy jak popiją to zawsze WKS musza ryczeć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stadion dołuje Ww Należy czym prędzej rozebrać lub sprzedać stadion IP: *.wroclaw.vectranet.pl 02.06.13, 15:07 Należy skończyć z marnowaniem miejskich pieniędzy na kopaczy. Kibole Śląska są omijani szerokim łukiem przez normalnych ludzi. Czy tak ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lajkonik Kamery IP: *.internetia.net.pl 02.06.13, 15:23 kamery przeznaczone sa na frajerów takich co im sie zdarzy piwko wypic raz na 3 lata w autobusie albo tych co posiadaja trawke, to sa bardzo groźne elementy społeczne, które trza tepic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.14, 14:05 Jeśli chodzi o kamery to jest za posiadaniem kamer w samochodach. Biorąc pod uwagę to ile jest teraz wypadków to przezorny na tym świecie ma lepiej. Wyjdzie na pewno taniej niż naprawa samochodu po wypadku " z naszej winy" Polecam tą, którą sam kupiłem. erno.pl/glowna/48-rejestrator-samochodowy-full-hd-kamera-bezpieczenstwa-erno.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.13, 15:25 Problemem w zachowaniu nie jest finansowanie, dotacje Śląska a raczej egzekwowanie prawa w naszym Panstwie. Sam jestem kibicem, sam ubieram koszulki w barwach Ślaska, chodzę na mecze. Problem leży jednak w tym że nie potrafimy wyeliminować, takich osobników, zakaz stadionowy nie istnieje prawie w ogóle, tak samo jak monitoring na naszym superhiper nowoczesnym stadionie. Zamiast wyłapywać, karać, montujemy za grube pieniążki, szklane "klatki" za grube miliony. I tak jak opisali to Panstwo w tym artykule, wszystko niby jest, ale nikt nie potrafi z tego skorzystać, tak samo jest ze stadionem, z drużyna... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaloguj się 1 komentarz z sensem IP: 2.214.69.* 02.06.13, 16:01 reszta to dzieci wyborczej, ktora prawdy nie dostrzega idac po lini nakreslonej przez wyborcza. Co ma do tego prezydent czy stadion,jest jedno pytanie co robi policja i inne straze miejskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko wyborczej Re: 1 komentarz z sensem IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 16:06 A ty kto? Dziecko Dutkiewicza? Może jeszcze nazwiesz każdego kto nie jest kibolem faszystą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhjxfy tylko głupi jestes IP: 2.214.69.* 02.06.13, 17:02 nie przyznasz racji,nie zaprzeczysz tylko pieprzysz jak redaktorzy tej gazety,argumentow brak to trzeba zmieniac temat i klamac jak w kazdym wydaniu tej gazety. to nie prezydent winien ze policja nic nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko wyborczej Re: tylko głupi jestes IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 17:51 O i dziecko Czumy się odezwało czyli rzecznik dziecka Dutkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaloguj się Re: tylko głupi jestes IP: 2.214.69.* 02.06.13, 18:12 o co ci idioto chodzi ?mamusia i rabin nie nauczyli cie odrozniac klamstwa od falszu? wyborcza tez cie nie nauczy. zal mi cie istoto niezdolna do samodzielnej egzystencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: tylko głupi jestes IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.13, 18:22 Jeden wart drugiego, jakie to polskie szufladkowanie innych...ja czuję się kibicem, i przeszkadzają mi kibole, przeszkadzają mi wandale, i osiłki, którzy w imię "Sląska" robią co chcą...Policja, Straż Miejska, PZPN, mają tak naprawdę w nosie walkę z przestępczościom, bo ona generuje zyski....tu mandat, tu kara, a tam odszkodowanie....proste, biznes is biznes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko wyborczej Re: tylko głupi jestes IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 18:52 Rabin? Jaki rabin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznoszęchamstwa Re: tylko głupi jestes IP: 78.9.110.* 02.06.13, 20:19 Masz jakiś problem? Wszystko kojarzy Ci się z rabinem? Jesteś żałosny. Agresję podobno można leczyć ale chamstwa raczej nie... Próbowałeś kiedyś rozmawiać rzeczowo i na temat? Jest sporo książek na temat prowadzenia dyskusji. Chwyć się tej rady, może jest dla Ciebie jakaś nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakaz pedałowania We Wrocławiu ważniejsze są pedały :) IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 16:10 We Wrocławiu ważniejsze są pedały, niż bezpieczeństwo publiczne. (ostatnio cały tydzień był wałkowany temat roweropedalstwa) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinamarcin Obojętność to nasz problem 02.06.13, 16:53 Zastanawia mnie jeden fakt, co robił motorniczy w tym tramwaju? Skoro jest monitoring to co dalej? Wydawało mi się, że monitoring ma jakiś cel? Czy monitorniczy nie ma połączenia alarmowaego na takie wypadki? Obojętność? Tak, ale w tym wypadku obojętny jest motorniczy, który nie musiał walczyć z ,,hordą'' świń, tylko mógł zadzwonić i powiadomić odpowiednie służy, a udawał, że cierpi na głuchotę Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Obojętność to nasz problem 02.06.13, 17:27 karolinamarcin napisał: > Zastanawia mnie jeden fakt, co robił motorniczy w tym tramwaju? Skoro jest moni > toring to co dalej? Wydawało mi się, że monitoring ma jakiś cel? Czy monitornic > zy nie ma połączenia alarmowaego na takie wypadki? Obojętność? Tak, ale w tym w > ypadku obojętny jest motorniczy, który nie musiał walczyć z ,,hordą'' świń, tyl > ko mógł zadzwonić i powiadomić odpowiednie służy, a udawał, że cierpi na głucho > tę A Ty się dziwisz? Ostatnio jak byłem we Wrocławiu to moją uwagę zwróciły lusterka tramwajów w barwach Sląska... Te tramwaje już są oznakowane - jak pies znakuje swoj teren - to jest ICH teren... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Obojętność to nasz problem IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.13, 19:13 kierowca ma za zadanie bezpiecznie prowadzić a nie oglądać hołotę w kamerach. I to w kilku ekranach na raz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 17:11 wiecej chamów jest wsrod motorniczych i kierwcow mpk niz wsrod kibicow. Kibic nie rozjezdza cie na pasach jak przechodzisz na zielonym, bo jakiemus ch..i sie spieszy, kibic nie zatrzaskuje ci drzwi przed nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on sight Legia - Śląsk 5:0!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 18:11 Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nasza Osoba Jak śmiecie atakować wiernyelektorat Naszej Osoby? IP: 78.8.107.* 02.06.13, 19:52 Irytujecie Naszą Osobę takimi listami!!! Nasza Osoba wybudowała wam stadion, zapewniła tyle rozrywek, zrobiła fontannę. Odpowiedz Link Zgłoś
ukar_wroc Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie są... 02.06.13, 19:55 Tzw. czytelniku, czyli redaktorku gazetki koszernej. Dzwoni się na Policję, numer tramwaju się spisuje, a nie "pisze" listy... Rozmowa z psiarnią zajęła by ci mniej niż telefon do psiarni. No ale przecież nie jesteś żadnym czytelnikiem, prawda redaktorku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ans Re: Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie IP: *.bestgo.pl 03.06.13, 04:23 a jak miał dzzwonić w trakcie jazdy, żeby go pobili czy kiedy niby ? weź się zastanów nad tym zanim głupoty napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie 03.06.13, 07:56 > Będą dotacje na WKS, będziemy mieć coraz więcej kibolstwa... Czyżby? Menelstwo, debile i żule od lat wzywali swój ukochany klub, nawet kiedy ten grał w III lidze i obrywał od TOR Dobrzeń Wielki czy gromił Swornicę. Wysyp kiboli tramwajowych nie nastąpił wraz z przejęciem udziałów w Śląsku przez miasto. Nie to, żebym chwalił finansowanie WKS przez gminę, ale nie widzę zależności. Odpowiedz Link Zgłoś
raafaello1982 Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie są... 04.06.13, 14:25 też keidyś jechałem na tym odcinku, tam mieszka wielu kryminalistow i kiboli. Osobiscie zworcilem uwage grupie huliganow po tym jak z tramwaju wysiadla rozczeswiona starsza pani ale to nic milego, nikt neistety nie wstawil sie ze mna i bylem odosobniony samemu z czasem obawiajac sie o sowje zdrowie gdy huliganie probowali mnie zaczepiac: mowili zapamietamy Twoja twarz, niech sprobuej tylko wysiasc to sie z nim policzymy milczalem potem cala trase. Udalo mi sie wysiasc na szczescie za mna nei poszli slsyzalem tylko szkoda ze nei jedziesz 2 przystanki dalej bo tam wysiadali. Nagranie z monitoringu zsotalo zabezpieczone an moja prosbe jednak Pan Policjant nawet nie odnotowal mojego zeznaia, mowiac myslalem ze to przyjdzie ktos pobity przez Kiboli - lepiej tego nei zglaszac bo Pana dane ebda w aktach przestepcy beda meic dostep do tych danych i wowczas jeszcze gorzej moze sie to dla mnie skonczyc splentowal. Czyli wniosek jest prosty przestepcy sa i beda i to oni sa najwazniejsi w miwjscie nie ludzie palcacy podatki, kupuajcy bilety za przejazd etc. Miasto neistety jest bezradne, nie ptorafi soebei z nimi poradzic Odpowiedz Link Zgłoś