Dodaj do ulubionych

Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie są...

02.06.13, 14:37
prosze nie obrazac małp...

Będą dotacje na WKS, będziemy mieć coraz więcej kibolstwa... skończyć z tym marnowaniem naszych pieniędzy!
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Żyjemy w paradygmacie piłki nożnej 02.06.13, 14:55
      Miejsc w przedszkolach tradycyjnie zabrakło (miasto nie ma pieniędzy na utrzymanie odpowiedniej liczby placówek), za to lekką ręką wydaje grube miliony na zapewnianie rozrywki takim właśnie prymitywom, jak te kreatury opisane w artykule.
      No ale p. Dutkiewicz z kolegami sam się na stanowisko nie wybrał, prawda?
      • Gość: forumek Re: Żyjemy w paradygmacie piłki nożnej IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 16:15
        Prezydent to samiec alfa, a mieszkańcy Wrocławia to samica, która go wybrała. A co robi samiec alfa z samicą? Odpowiedź chyba oczywista.
        • Gość: Jan bez ziemi Re: Żyjemy w paradygmacie piłki nożnej IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 18:46
          Te małpy to wyborcy Dutkiewicza. Oni mogą bezkarnie nasr... na środku tramwaju, a tobie nic do tego.
      • Gość: I=I Po co w takim razie te kamery? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.06.13, 16:49
        PKP przy każdej okazji chwali się monitoringiem na dworcu- podobno zainstalowanych jest tam kilkaset (!) kamer. I co ? Jakiś kretyn- NIEZAUWAŻONY -obchodzi sobie cały obiekt i bezkarnie maże ściany i drzwi spreyem.
    • ivan2557 Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie są... 02.06.13, 14:56
      I co dalej z tym tematem , tyle pieniędzy w błoto okazuje się .A czy te małpy jak popiją to zawsze WKS musza ryczeć ?
    • Gość: stadion dołuje Ww Należy czym prędzej rozebrać lub sprzedać stadion IP: *.wroclaw.vectranet.pl 02.06.13, 15:07
      Należy skończyć z marnowaniem miejskich pieniędzy na kopaczy. Kibole Śląska są omijani szerokim łukiem przez normalnych ludzi. Czy tak ma być?
      • Gość: Lajkonik Kamery IP: *.internetia.net.pl 02.06.13, 15:23
        kamery przeznaczone sa na frajerów takich co im sie zdarzy piwko wypic raz na 3 lata w autobusie albo tych co posiadaja trawke, to sa bardzo groźne elementy społeczne, które trza tepic
        • Gość: Andrzej Re: Kamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.14, 14:05
          Jeśli chodzi o kamery to jest za posiadaniem kamer w samochodach. Biorąc pod uwagę to ile jest teraz wypadków to przezorny na tym świecie ma lepiej. Wyjdzie na pewno taniej niż naprawa samochodu po wypadku " z naszej winy" Polecam tą, którą sam kupiłem. erno.pl/glowna/48-rejestrator-samochodowy-full-hd-kamera-bezpieczenstwa-erno.html
    • Gość: paw Re: Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.13, 15:25
      Problemem w zachowaniu nie jest finansowanie, dotacje Śląska a raczej egzekwowanie prawa w naszym Panstwie.
      Sam jestem kibicem, sam ubieram koszulki w barwach Ślaska, chodzę na mecze.
      Problem leży jednak w tym że nie potrafimy wyeliminować, takich osobników, zakaz stadionowy nie istnieje prawie w ogóle, tak samo jak monitoring na naszym superhiper nowoczesnym stadionie. Zamiast wyłapywać, karać, montujemy za grube pieniążki, szklane "klatki" za grube miliony.
      I tak jak opisali to Panstwo w tym artykule, wszystko niby jest, ale nikt nie potrafi z tego skorzystać, tak samo jest ze stadionem, z drużyna...
      Pozdrawiam
      • Gość: Zaloguj się 1 komentarz z sensem IP: 2.214.69.* 02.06.13, 16:01
        reszta to dzieci wyborczej, ktora prawdy nie dostrzega idac po lini nakreslonej przez wyborcza. Co ma do tego prezydent czy stadion,jest jedno pytanie co robi policja i inne straze miejskie?
        • Gość: dziecko wyborczej Re: 1 komentarz z sensem IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 16:06
          A ty kto? Dziecko Dutkiewicza? Może jeszcze nazwiesz każdego kto nie jest kibolem faszystą?
          • Gość: fhjxfy tylko głupi jestes IP: 2.214.69.* 02.06.13, 17:02
            nie przyznasz racji,nie zaprzeczysz tylko pieprzysz jak redaktorzy tej gazety,argumentow brak to trzeba zmieniac temat i klamac jak w kazdym wydaniu tej gazety. to nie prezydent winien ze policja nic nie robi
            • Gość: dziecko wyborczej Re: tylko głupi jestes IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 17:51
              O i dziecko Czumy się odezwało czyli rzecznik dziecka Dutkiewicza
              • Gość: Zaloguj się Re: tylko głupi jestes IP: 2.214.69.* 02.06.13, 18:12
                o co ci idioto chodzi ?mamusia i rabin nie nauczyli cie odrozniac klamstwa od falszu? wyborcza tez cie nie nauczy. zal mi cie istoto niezdolna do samodzielnej egzystencji
                • Gość: paw Re: tylko głupi jestes IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.13, 18:22
                  Jeden wart drugiego, jakie to polskie szufladkowanie innych...ja czuję się kibicem, i przeszkadzają mi kibole, przeszkadzają mi wandale, i osiłki, którzy w imię "Sląska" robią co chcą...Policja, Straż Miejska, PZPN, mają tak naprawdę w nosie walkę z przestępczościom, bo ona generuje zyski....tu mandat, tu kara, a tam odszkodowanie....proste, biznes is biznes...
                • Gość: dziecko wyborczej Re: tylko głupi jestes IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 18:52
                  Rabin? Jaki rabin?
                • Gość: nieznoszęchamstwa Re: tylko głupi jestes IP: 78.9.110.* 02.06.13, 20:19
                  Masz jakiś problem? Wszystko kojarzy Ci się z rabinem? Jesteś żałosny. Agresję podobno można leczyć ale chamstwa raczej nie... Próbowałeś kiedyś rozmawiać rzeczowo i na temat? Jest sporo książek na temat prowadzenia dyskusji. Chwyć się tej rady, może jest dla Ciebie jakaś nadzieja.
    • Gość: zakaz pedałowania We Wrocławiu ważniejsze są pedały :) IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 16:10
      We Wrocławiu ważniejsze są pedały, niż bezpieczeństwo publiczne.
      (ostatnio cały tydzień był wałkowany temat roweropedalstwa)
    • karolinamarcin Obojętność to nasz problem 02.06.13, 16:53
      Zastanawia mnie jeden fakt, co robił motorniczy w tym tramwaju? Skoro jest monitoring to co dalej? Wydawało mi się, że monitoring ma jakiś cel? Czy monitorniczy nie ma połączenia alarmowaego na takie wypadki? Obojętność? Tak, ale w tym wypadku obojętny jest motorniczy, który nie musiał walczyć z ,,hordą'' świń, tylko mógł zadzwonić i powiadomić odpowiednie służy, a udawał, że cierpi na głuchotę
      • tomek854 Re: Obojętność to nasz problem 02.06.13, 17:27
        karolinamarcin napisał:

> Zastanawia mnie jeden fakt, co robił motorniczy w tym tramwaju? Skoro jest moni
        > toring to co dalej? Wydawało mi się, że monitoring ma jakiś cel? Czy monitornic
        > zy nie ma połączenia alarmowaego na takie wypadki? Obojętność? Tak, ale w tym w
        > ypadku obojętny jest motorniczy, który nie musiał walczyć z ,,hordą'' świń, tyl
        > ko mógł zadzwonić i powiadomić odpowiednie służy, a udawał, że cierpi na głucho
        > tę

A Ty się dziwisz? Ostatnio jak byłem we Wrocławiu to moją uwagę zwróciły lusterka tramwajów w barwach Sląska... Te tramwaje już są oznakowane - jak pies znakuje swoj teren - to jest ICH teren... :)
        • Gość: ddd Re: Obojętność to nasz problem IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.13, 19:13
          kierowca ma za zadanie bezpiecznie prowadzić a nie oglądać hołotę w kamerach. I to w kilku ekranach na raz..
    • Gość: wks Re: Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 17:11
      wiecej chamów jest wsrod motorniczych i kierwcow mpk niz wsrod kibicow. Kibic nie rozjezdza cie na pasach jak przechodzisz na zielonym, bo jakiemus ch..i sie spieszy, kibic nie zatrzaskuje ci drzwi przed nosem.
    • Gość: on sight Legia - Śląsk 5:0!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 18:11
      Bez komentarza.

• Gość: Nasza Osoba Jak śmiecie atakować wiernyelektorat Naszej Osoby? IP: 78.8.107.* 02.06.13, 19:52
      Irytujecie Naszą Osobę takimi listami!!!
      Nasza Osoba wybudowała wam stadion, zapewniła tyle rozrywek, zrobiła fontannę.
    • ukar_wroc Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie są... 02.06.13, 19:55
      Tzw. czytelniku, czyli redaktorku gazetki koszernej.
      Dzwoni się na Policję, numer tramwaju się spisuje, a nie "pisze" listy...
      Rozmowa z psiarnią zajęła by ci mniej niż telefon do psiarni.

No ale przecież nie jesteś żadnym czytelnikiem, prawda redaktorku?

• Gość: ans Re: Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie IP: *.bestgo.pl 03.06.13, 04:23
        a jak miał dzzwonić w trakcie jazdy, żeby go pobili czy kiedy niby ?
        weź się zastanów nad tym zanim głupoty napiszesz
    • sverir Re: Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie 03.06.13, 07:56
      > Będą dotacje na WKS, będziemy mieć coraz więcej kibolstwa...

Czyżby? Menelstwo, debile i żule od lat wzywali swój ukochany klub, nawet kiedy ten grał w III lidze i obrywał od TOR Dobrzeń Wielki czy gromił Swornicę. Wysyp kiboli tramwajowych nie nastąpił wraz z przejęciem udziałów w Śląsku przez miasto. Nie to, żebym chwalił finansowanie WKS przez gminę, ale nie widzę zależności.
    • raafaello1982 Po co kamery w tramwajach, skoro pasażerowie są... 04.06.13, 14:25
      też keidyś jechałem na tym odcinku, tam mieszka wielu kryminalistow i kiboli. Osobiscie zworcilem uwage grupie huliganow po tym jak z tramwaju wysiadla rozczeswiona starsza pani ale to nic milego, nikt neistety nie wstawil sie ze mna i bylem odosobniony samemu z czasem obawiajac sie o sowje zdrowie gdy huliganie probowali mnie zaczepiac: mowili zapamietamy Twoja twarz, niech sprobuej tylko wysiasc to sie z nim policzymy milczalem potem cala trase. Udalo mi sie wysiasc na szczescie za mna nei poszli slsyzalem tylko szkoda ze nei jedziesz 2 przystanki dalej bo tam wysiadali. Nagranie z monitoringu zsotalo zabezpieczone an moja prosbe jednak Pan Policjant nawet nie odnotowal mojego zeznaia, mowiac myslalem ze to przyjdzie ktos pobity przez Kiboli - lepiej tego nei zglaszac bo Pana dane ebda w aktach przestepcy beda meic dostep do tych danych i wowczas jeszcze gorzej moze sie to dla mnie skonczyc splentowal. Czyli wniosek jest prosty przestepcy sa i beda i to oni sa najwazniejsi w miwjscie nie ludzie palcacy podatki, kupuajcy bilety za przejazd etc. Miasto neistety jest bezradne, nie ptorafi soebei z nimi poradzic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka