22.06.13, 23:54
Dobry wieczór Państwu, chciałbym złożyć oświadczenie. Otóż mianowicie ja, trwały wróg maratonu blokującego debilnie co roku Wrocław na cały dzień, składam wyrazy uznania biegaczom którzy się wściekli i pobiegli dzisiaj na dziko.

A szpryca w d*pę, oczywiście, organizatorom, którzy polegli straszliwie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mich Re: Maraton IP: 78.10.92.* 23.06.13, 10:48
      Dzięki!A dla wszystkich, którzy wkurzają się,że ludzie tacy jak ja jednak pobiegli-zrobiliśmy to także dlatego,że gdyby ludzie po cichu rozeszli się do domu to znowu władze miasta, urzędnicy z centrum sportu i inni odpowiedzialni za wstyd dla miasta nie ponieśliby żadnej odpowiedzialności. Dzięki temu,ze przez ich kolejny przykład niekompetencji miasto zamieniło się w pole anarchii i chaosu na ulicach to jest większa szansa,że ludzie dostrzega w końcu kto nami rządzi. Dla niezorientowanych przypominam:półmaraton był przygotowywany od LUTEGO, a ludzie wpłacili na niego kilkaset tysięcy złotych plus kasa od sponsorów typu PKO.
    • jureek Re: Maraton 23.06.13, 10:57
      45rtg napisała:

> Dobry wieczór Państwu, chciałbym złożyć oświadczenie. Otóż mianowicie ja, trwał
      > y wróg maratonu blokującego debilnie co roku Wrocław na cały dzień, składam wyr
      > azy uznania biegaczom którzy się wściekli i pobiegli dzisiaj na dziko.

Przyznam, że zaimponowałeś mi tym oświadczeniem.
      Szacunek - dla maratończyków, i dla Ciebie.
      Jura
      • dyzio-badyzio Re: Maraton 23.06.13, 13:46
        natemat.pl/65117,wroclaw-miasto-szczescia-nie-znajdziesz-tutaj-niezadowolonych
    • tomek854 Re: Maraton 23.06.13, 16:13
      Muszę przyznac, że też pozytywnie myslałem sobie o tej akcji, choć z drugiej strony co blokowanie miasta i burdel to blokowanie miasta i burdel, nieważne czy niezorganizowany przez miasto czy zdezorganizowany przez miasto.

Za to bardzo podoba mi się opcja nocnego maratonu jako taka, maraton w nocy jest znacznie mniej uciążliwy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka