IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 18:26
Kiedy najbliższe spotkanie rowerzyści - władze miasta?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: UMrower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 18:40
      Czy naprawdę nikt nie wie?
      Gdzie ta sławne porozumienie urzędniczo-rowersowe?
      • woo-cash Re: UMrower 05.12.04, 15:40
        Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Czy naprawdę nikt nie wie?
        > Gdzie ta sławne porozumienie urzędniczo-rowersowe?

Od 3 miesięcy (słownie: TRZECH miesięcy) KRW czeka na odpowiedź w tej sprawie
        od miłościwie panującego nam Prezydanta Wszystkich Wrocławian. ;-/

Pzdr,
        Woo.
        • Gość: Rafis Re: UMrower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:24
          To może zapytać Jego Prezydencką Mość przez Gazetę Wyborczą?
          Bo to jakieś dziwne, żeby trzy miesiące nie dało rady się zobaczyć.

No i wciąż niejasne ile jest przewidziane na ścieżki rowerowe
          na rok 2005 w budżecie miasta, ja się nie mogę dopatrzyć ani złotówki.
          • Gość: takijeden Re: UMrower IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.04, 17:54
            Do wyborów daleko, więc mają nas w dupie. Przed wyborami wypuszczą trzy ekipy na miasto z pedzlami i białą farbą - później dumnie ogłoszą ile to kilometrów dróg rowerowych za ich kadencji przybyło.
            • Gość: Czytelnik Re: UMrower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 10:38
              Ale serio Wyborcza nie chce pomóc w tej sprawie? Co na to Mr Sawka?
              • Gość: takijeden Hallo Wyborcza!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 16:23
                Jest tam kto? Czytelnicy zgłaszają problem! Czy może trzeba napisać kilka słów na k, h, itp by ktoś dostrzegł post.
                • sledzik4 Re: Hallo Wyborcza!?! 09.12.04, 18:47
                  Trzeba o tym napisać na głównej stronie forum - tutaj tylko My zaglądamy :-)

pzdr - sledzik4
                  • Gość: Roman Re: Hallo Wyborcza!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:23
                    A raczej do redakcji.
                  • tomek854 Re: Hallo Wyborcza!?! 09.12.04, 19:24

ja już zaspytałem w wątku naczelnego o spotkaniu karnawałowym forumowiczów :)
                    • Gość: Andrew Re: Hallo Wyborcza!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:34
                      hallo wyborcza - nikt nie podnosi słuchawki
                      • Gość: gazeta_wyborocza Re: Hallo Wyborcza!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 01:46
                        A kogo to obchodzi, u nas w redakcji zarabia się takie grosze, że nawet nam się
                        nie chce pierdnąć.
                      • Gość: Roman Re: Hallo Wyborcza!?! IP: 80.53.160.* 15.12.04, 13:02
                        Jak chcesz odzewu - napisz na mail redakcji. Forum to nie miejsce kontaktu z
                        gazetą.
          • woo-cash Re: UMrower 18.12.04, 16:04
            Gość portalu: Rafis napisał(a):

> No i wciąż niejasne ile jest przewidziane na ścieżki rowerowe
            > na rok 2005 w budżecie miasta, ja się nie mogę dopatrzyć ani złotówki.

No to raczej nie jest pytanie do Prezydenta Miasta (który jest, OIMW, organem
            wykonawczym), lecz do Rady Gminy, która budżet uchwalała. Tak mi się wydaje
            przynajmniej. :-)

Pozdrawiam,
            Woo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka